Primarul oraşului Nehoiu, Ionuţ Milea, face un cadou consistent de Moş Crăciun angajaţilor instituţiei pe care o conduce: el a promovat o hotărâre de Consiliu Local privind majorarea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din aparatul propriu al primăriei, inclusă pe ordinea de zi a şedinţei ordinare care a avut loc luni. Iniţiativa primarului Milea a stârnit indignarea libe­ralilor nehoieni care, prin vocea preşedintelui organizaţiei, Cristina Tănăsescu, îl acuză pe acesta că este mai preocupat cu fidelizarea votanţilor Partidului Social Democrat decât cu problemele comunităţii pe care o conduce.

,,Este incredibil ce se întâmplă la Nehoiu! Studiind ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, constatăm cu stupoare că proiectele iniţiate de domnul primar nu au nicio legătură cu problemele grave şi urgente ale urbei noastre. Cum este posibil să propui, din nou, majorări salariale pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din aparatul propriu al primăriei, în condiţiile în care, săptămâna trecută, am ajuns în presă şi pe toate canalele de televiziune din cauza ­pro­blemelor generate de închiderea secţiei de Pediatrie a Spitalului Nehoiu şi a gunoiului depozitat cu atâta iresponsabilitate lângă Sala de Sport, acolo unde au acces copiii noştri? Apropo, revenim cu întrebarea: ce se întâmplă cu personalul de la Pediatrie, îl paşte sau nu şomajul? Poate aflăm şi un răspuns… Asta vă doare acum, domnule primar? Să măriţi salariile funcţionarilor pu­blici? Vă este teamă de îngheţarea salariilor bugetarilor despre care se tot vorbeşte şi că nu mai apucaţi încă o mărire de salarii? Pentru a-şi asigura loialitatea primarilor şi a maşinăriilor de vot, PSD a transformat primăriile în cele mai profitabile şi râvnite locuri de muncă… A nu se înţelege că avem ceva cu funcţionarii din primărie, Doamne fereşte! Toată lumea merită să trăiască mai bine, să aibă un loc de muncă bine plătit, dar nu putem trece cu vederea salariile mizere pe care muncesc din greu cei din mediul privat”, spune Cristina Tănăsescu.

Mai mult, liderul libe­ral nehoian cere primarului Milea să facă publice listele cu beneficiarii ajutoarelor sociale: ,,Şi încă ceva: vă rugăm să faceţi publice listele cu cei cărora le veţi acorda ajutoare sociale şi criteriile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de acest ajutor. Cunoaştem cazuri concrete de familii cu copii care suferă de frig şi de foame şi care nu beneficiază de ­ni­mic. Cu tot respectul, dar vă rugăm să iniţiaţi mai multe proiecte pentru cetăţeni, să veniţi cu lucruri clare, să identificaţi adevăratele probleme ale oamenilor simpli, bugetari sau angajaţi în mediul privat. Lăsaţi pomenile electorale şi favoritismele!”, mai spune preşedintele PNL Nehoiu, Cristina Tănăsescu.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. felicitari Dl. Marinescu pt. curajul de a scrie acest articol, din care reiese inca o data ca suntem in popor manipulat!
    unde-s gurile rele care ” vor spitale nu catedrale”? – o minciuna ordinara! din pacate propagata chiar cu gura noatra a multimii…
    toti care striga impotriva bisericii sunt cei mai josnici oameni!

  2. Deocamdata, cam asta-i metoda folosita ptr. prelungirea mandatului de primar. Oriunde in tara nu numai la Nehoiu. Ceilalti, cetatenii, sunt usor de influentat si asta o fac numai oamenii primarului si cine sa fie astea daca nu cei din primarie. Ba imi aduc aminte inclusiv Mocanu , ptr. a fi reales mereu la CJ, umbla cu pungile cu malai , zahar , etc. , pana sus in munte , pe valea BUzaului, Slanicului sau Calnaului. Multimea era fraierita si uite asa, ptr. asta suntem unde suntem si ne fac legi unul ca Iordache, Nicolicea sau Serban Nicolae. Figuri grobiene fara rusine si fara onoare .

Comments are closed.