27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:46 AM

Monden

Petreceri pentru toate gusturile, de 8 martie la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
08.03.2017, 00:00
1454

   Ca în fiecare an, de 8 martie nicio femeie nu stă acasă, pentru că seara trebuie sărbătorită cum se cuvine, cu meniuri speciale şi artişti unul şi unul.

   Majoritatea locaţiilor din Buzău s-au pregătit din timp pentru petrecerea de 8 martie, care va începe din această seară, de la ora 19,00. În pubul de lângă Sala Sporturilor, doamnele vor fi întâmpinate de Pepe şi o trupă de băieţi ce vin cu coregrafii speciale, să le încânte privirile reprezentantelor sexu­lui frumos. Tot la O’Brothers şi meniul este unul ales special pentru a le da energie şi poftă de dans invitaţilor. 

   Reprezentanţii T’essence Pub au pus la cale o petrecere pentru doamnele şi domnişoarele care nu vor să stea acasă de 8 martie, petrecerea dedicată exclusiv sexului frumos fiind organizată cu tombole, carnaval şi neapărat fără… griji! Petrecerea se va desfăşura cu un playlist format din cele mai bune piese de dans mai vechi. Iar ca seara voastră să fie specială până la capăt, organizatorii celui mai vechi pub din Buzău v-au pregătit cel mai fierbinte show de striperi. 

   Dacă doriţi o petrecere cu lăutari, managerii restaurantului Aqua Max şi Berăria J’ au ales acest gen muzical să le provoace pe doamne şi domnişoare la hore şi sârbe. Invitaţi vor fi formaţia Tomel şi Mirela Pană şi Mircea Cazan. Aceştia vă aşteaptă şi pe 8 şi pe 9 martie, la cele 44 de pahare, într-un cadru festiv deosebit.

   Tot pentru două zile s-au pregătit şi managerii Restaurantului Royal Orhideea, de lângă Sala Sporturilor, care, în această seară, începând cu ora 20,00, organizează o petrecere amenajată în cadru festiv, cu ambient plăcut, un meniu delicios, muzică bună şi striptease masculin. Iar domnii pot continua petrecerea  cu 44 de pahare din partea casei.

   Dacă vă este dor de o petrecere balcanică, Clubul No Li­mit organizează vineri seară, pe 10 martie, un party balcanic cu Dj Raul Riviere şi DJ Extreme.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker