Proiectul „Afacerea mea!” te sprijină și te finanțează cu peste 31.000 euro, să pornești propria afacere, dacă ești șomer, persoană inactivă sau  persoană care are un loc de muncă și își dorește să înceapă o afacere.

Luni 30 iulie 2018 ora 11,30, a avut loc un nou seminar de informare din județul Buzău al proiectului „Afacerea mea!”, la Hotel Pietroasa din Buzău.

Proiectul „Afacerea mea!”, cod SMIS 105847, cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman (POCU) este implementat în parteneriat de Fundația Zi Deschisă, beneficiar, respectiv  SC Sorste SA Focșani, partener 1, și Asociația de Dezvoltare EQ, partener 2. Seminarul s-a adresat persoanelor interesate să-și deschidă propria afacere.

Grupul-țintă este format  șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă din regiunea Sud-Est.

Membrii grupul-țintă selectat vor urma cursurile de antreprenoriat, pe parcursul cărora vor învăța și vor întocmi un Plan de Afaceri. Acestea vor participa la Concursul de Planuri de Afaceri, în urma cărora se vor selecta cele 37 planuri ce vor fi finanțate cu peste 31.000 euro fonduri nerambursabile.

Pentru informații consultați site-ul www.zi-deschisa.ro, mail [email protected]

DISTRIBUIȚI
loading...