27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:18 PM

Actualitate

Personalul de la UPU – SMURD, completat cu şase noi angajaţi din aprilie

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
21.03.2017, 00:00
532

   Din totalul celor peste 100 de posturi scoase la concurs în această lună de Spitalul Judeţean de Urgenţă, 12 locuri vacante sunt disponibile la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) – SMURD, unde deficitul de personal medical este printre cele mai ridicate din cea mai mare unitate sanitară din judeţ.

   Pentru cele  12 locuri disponibile şi-au depus dosarele de participare la concurs 73 de candidaţi interesaţi să se angajeze la această secţie a Spitalului Judeţean. Este vorba despre şase posturi de asistent medical debutant, trei pentru asistent medical principal şi câte un post de infirmieră debutantă, îngrijitoare şi brancardier.

    După susţinerea probei scrise, din totalul celor 73 de candidaţi interesaţi de posturile vacante de la UPU- SMURD au mai rămas în concurs doar opt concurenţi care s-au prezentat la proba interviului la finalul săptămânii trecute. Toţi cei şase candidaţi au reuşit să promoveze această ultimă probă a concursului cu punctaje foarte bune. Unul dintre candidaţi a obţinut punctaj maxim, respectiv 100,00, iar celelalte note au fost cuprinse între 99,50 şi 80,00, în condiţiile în care punctajul minim pentru promovare a fost de 50,00.

   Astfel, din totalul celor 12 posturi vacante la UPU – SMURD, doar şase vor fi ocupate. Este vorba despre două posturi de asistent medical principal, din trei disponibile, două de asistent medical debutant din şase scoase la concurs, un post de brancardier şi  unul de îngrijitoare.  Postul  vacant  de infirmieră nu a fost ocupat pentru că niciuna dintre cele trei candidate nu a reuşit să promoveze proba scrisă a concursului.

   Cei şase viitori angajaţi ai UPU – SMURD vor începe lucrul la începutul lunii aprilie, odată cu ceilalţi candidaţi care vor  promova concursurile pentru cele aproximativ 100 de posturi vacante organizate de Spitalul Judeţean în această lună. Alături de cele şase posturi care vor fi ocupate la UPU – SMURD, alte 44 de locuri disponibile pentru asistenţi medicali în majoritatea secţiilor Spitalului Judeţean vor fi ocupate integral, potrivit rezultatelor obţinute de candidaţi.

   În următoarea perioadă, deficitul înregistrat la UPU – SMURD ar putea fi completat şi în ceea ce priveşte personalul medical de specialitate, fiind scoase la concurs peste 20 de posturi vacante pentru medici, dintre care două sunt disponibile pentru specialitatea medicină de urgenţă. Rămâne de văzut în ce măsură concursul pentru personalul de specialitate va stârni interesul candidaţilor medici. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ALERTĂ Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati (WTA) și a ratat șansa de a deveni lider mondial
Duminica, August 20, 2017 22:06 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial.

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker