27 de ani
de presa libera
Luni, Mai 01, 2017 09:04 AM

Actualitate

Personalul de la UPU – SMURD, completat cu şase noi angajaţi din aprilie

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
21.03.2017, 00:00
519

   Din totalul celor peste 100 de posturi scoase la concurs în această lună de Spitalul Judeţean de Urgenţă, 12 locuri vacante sunt disponibile la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) – SMURD, unde deficitul de personal medical este printre cele mai ridicate din cea mai mare unitate sanitară din judeţ.

   Pentru cele  12 locuri disponibile şi-au depus dosarele de participare la concurs 73 de candidaţi interesaţi să se angajeze la această secţie a Spitalului Judeţean. Este vorba despre şase posturi de asistent medical debutant, trei pentru asistent medical principal şi câte un post de infirmieră debutantă, îngrijitoare şi brancardier.

    După susţinerea probei scrise, din totalul celor 73 de candidaţi interesaţi de posturile vacante de la UPU- SMURD au mai rămas în concurs doar opt concurenţi care s-au prezentat la proba interviului la finalul săptămânii trecute. Toţi cei şase candidaţi au reuşit să promoveze această ultimă probă a concursului cu punctaje foarte bune. Unul dintre candidaţi a obţinut punctaj maxim, respectiv 100,00, iar celelalte note au fost cuprinse între 99,50 şi 80,00, în condiţiile în care punctajul minim pentru promovare a fost de 50,00.

   Astfel, din totalul celor 12 posturi vacante la UPU – SMURD, doar şase vor fi ocupate. Este vorba despre două posturi de asistent medical principal, din trei disponibile, două de asistent medical debutant din şase scoase la concurs, un post de brancardier şi  unul de îngrijitoare.  Postul  vacant  de infirmieră nu a fost ocupat pentru că niciuna dintre cele trei candidate nu a reuşit să promoveze proba scrisă a concursului.

   Cei şase viitori angajaţi ai UPU – SMURD vor începe lucrul la începutul lunii aprilie, odată cu ceilalţi candidaţi care vor  promova concursurile pentru cele aproximativ 100 de posturi vacante organizate de Spitalul Judeţean în această lună. Alături de cele şase posturi care vor fi ocupate la UPU – SMURD, alte 44 de locuri disponibile pentru asistenţi medicali în majoritatea secţiilor Spitalului Judeţean vor fi ocupate integral, potrivit rezultatelor obţinute de candidaţi.

   În următoarea perioadă, deficitul înregistrat la UPU – SMURD ar putea fi completat şi în ceea ce priveşte personalul medical de specialitate, fiind scoase la concurs peste 20 de posturi vacante pentru medici, dintre care două sunt disponibile pentru specialitatea medicină de urgenţă. Rămâne de văzut în ce măsură concursul pentru personalul de specialitate va stârni interesul candidaţilor medici. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
01 May, 07:41 barla
roxana a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
A votat asa ptr ca a luat spaga ptr angajarea multor politisti locali.
01 May, 07:23 metamorfoza culorilor
Risera a comentat pentru articolul Șlefuitorii de cuvinte / Medalion literar - Ștefania Oproescu:
SUBLIM!
01 May, 01:04 Pt dl Ionescu si toti escu din Bz
Anonimus a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
In afara de gropi nu vazut nimic nou. Sunt f rau domnul meu, am uitat de jocul de sah jucat cu trecerile de pietoni, ronduri si semafoare. Nu stiu cine isi bate joc de noi in halul asta, dar cert e ca primarul leviteaza prin orasul asta. Drumurile in oras sunt zero total, gropi o groaza (str Razboieni-fix prin poarta dl-ui Lepadatu jr), str Transilvaniei (plumbuita iarna- vazuta de mine- la finul ochi al expertului Dorel, doar la lopata si butelie) etc. Asa ca azi e rondul maine e trecere si poimaine nu mai e nimic, consider ca v-am raspuns in numele distinselor oficialitati. p.s. domnule primar astept panselutele si floricele plantate , made in Coreea ca asta e singurul lucru care ne lipsea, "bomboane pe colivl0la"". Apropo sper ca in turneu nu ati vizitat si Coreea de Nord, eu sincer as fi sperat. Daca tot arata jalnic si e de tot rasul eu propun un referendum sa ne infratim cu Pyongyan poate ne ajuta ei si ne dau clasa,... Asa ca, altceva pe ce sa ne varsam oful nu avem decat Compania de Apa si politisti - circ pt oamenii de rand ca la Roma (Italia) pt a uita problemele noastre si de oficialitati.
Google PageRank Checker