27 de ani
de presa libera
Joi, Iunie 29, 2017 01:40 AM

Actualitate

Personalul de la UPU – SMURD, completat cu şase noi angajaţi din aprilie

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
21.03.2017, 00:00
528

   Din totalul celor peste 100 de posturi scoase la concurs în această lună de Spitalul Judeţean de Urgenţă, 12 locuri vacante sunt disponibile la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) – SMURD, unde deficitul de personal medical este printre cele mai ridicate din cea mai mare unitate sanitară din judeţ.

   Pentru cele  12 locuri disponibile şi-au depus dosarele de participare la concurs 73 de candidaţi interesaţi să se angajeze la această secţie a Spitalului Judeţean. Este vorba despre şase posturi de asistent medical debutant, trei pentru asistent medical principal şi câte un post de infirmieră debutantă, îngrijitoare şi brancardier.

    După susţinerea probei scrise, din totalul celor 73 de candidaţi interesaţi de posturile vacante de la UPU- SMURD au mai rămas în concurs doar opt concurenţi care s-au prezentat la proba interviului la finalul săptămânii trecute. Toţi cei şase candidaţi au reuşit să promoveze această ultimă probă a concursului cu punctaje foarte bune. Unul dintre candidaţi a obţinut punctaj maxim, respectiv 100,00, iar celelalte note au fost cuprinse între 99,50 şi 80,00, în condiţiile în care punctajul minim pentru promovare a fost de 50,00.

   Astfel, din totalul celor 12 posturi vacante la UPU – SMURD, doar şase vor fi ocupate. Este vorba despre două posturi de asistent medical principal, din trei disponibile, două de asistent medical debutant din şase scoase la concurs, un post de brancardier şi  unul de îngrijitoare.  Postul  vacant  de infirmieră nu a fost ocupat pentru că niciuna dintre cele trei candidate nu a reuşit să promoveze proba scrisă a concursului.

   Cei şase viitori angajaţi ai UPU – SMURD vor începe lucrul la începutul lunii aprilie, odată cu ceilalţi candidaţi care vor  promova concursurile pentru cele aproximativ 100 de posturi vacante organizate de Spitalul Judeţean în această lună. Alături de cele şase posturi care vor fi ocupate la UPU – SMURD, alte 44 de locuri disponibile pentru asistenţi medicali în majoritatea secţiilor Spitalului Judeţean vor fi ocupate integral, potrivit rezultatelor obţinute de candidaţi.

   În următoarea perioadă, deficitul înregistrat la UPU – SMURD ar putea fi completat şi în ceea ce priveşte personalul medical de specialitate, fiind scoase la concurs peste 20 de posturi vacante pentru medici, dintre care două sunt disponibile pentru specialitatea medicină de urgenţă. Rămâne de văzut în ce măsură concursul pentru personalul de specialitate va stârni interesul candidaţilor medici. 

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

FC Voluntari - Vorskla Poltava 1-1, în meci amical
Joi, Iunie 29, 2017 00:57 AM

Echipa de fotbal FC Voluntari a terminat la egalitate cu echipa ucraineană Vorskla Poltava, 1-1 (0-1), miercuri, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Slovenia.

Cisiordania: Un palestinian ucis după ce a deschis focul asupra soldaților israelieni
Joi, Iunie 29, 2017 00:38 AM

Un palestinian a deschis focul miercuri asupra mai multor soldați israelieni care l-au împușcat, în cursul unei operațiuni militare în orașul Hebron din Cisiordania ocupată, a anunțat armata, potrivit AFP.

UPDATE Fotbal: Chile va juca finala Cupei Confederațiilor, după ce a învins Portugalia la loviturile de departajare (GALERIE FOTO)
Miercuri, Iunie 28, 2017 23:43 PM

Selecționata de fotbal a statului Chile s-a calificat în finala Cupei Confederațiilor 2017, miercuri seara, la Kazan, după ce a învins Portugalia cu scorul de 3-0, la loviturile de departajare, în prima semifinală a competiției găzduite de Rusia.

Grecia: Manifestație a poliției interzisă la Atena
Miercuri, Iunie 28, 2017 23:39 PM

Guvernul grec a interzis miercuri o manifestație sindicală a polițiștilor prevăzută pentru joi în cartierul contestatar Exarchia din Atena, denunțând o provocare a opoziției de dreapta care, la rândul său, a acuzat lipsa siguranței publice, transmite AFP.

Tribunalul special pentru Kosovo își va începe lucrările în curând
Miercuri, Iunie 28, 2017 23:09 PM

Tribunalul special creat la Haga pentru a judeca presupusele crime de război comise în timpul conflictului din Kosovo la sfârșitul anilor 1990 va deveni operațional săptămâna viitoare, a anunțat miercuri președinta acestuia, Ekaterina Trendafilova, citată de AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 19:52 evaluare nationala
georgeta tufan a comentat pentru articolul Buzăul, locul III pe ţară / Cine sunt cei 24 de buzoieni care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională:
Felicitari! La cat mai multe asemenea rezultate!
28 Jun, 14:30 replica
Ioana. a comentat pentru articolul Ciolacu și Romașcanu, în Guvernul Tudose:
Poate faceti ceva si pentru primarii PSD din judetul Buzau care au fost executati politic si la comanda mafiei condusa tot de Bigiu si Scutaru. Sentinte judecatoresti date la comanda in cazuri fara prejudicii si fara a se lua in calcul probele aduse pentru justificare.
28 Jun, 13:08 Locomotiva-Luciu
Dima a comentat pentru articolul Promovarea Metalului a limpezit apele în privinţa barajului pentru Liga a 4-a / Locomotiva, Luciu şi Blăjani, trei echipe, două locuri:
Pescarusul Luciu a castigat cu 3-0 la masa verde.
Google PageRank Checker