27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:40 PM

Sport

Performanţă pentru micii voleibalişti de la C.S.S.Buzău

Sport  |
16.03.2017, 00:00
407

   Echipa de minivolei-baieţi a Clubului Sportiv Şcolar Buzău a reuşit calificarea la Turneul Final al Campionatului Naţional. Micii voleibalişti (născuţi în 2004 şi după), antrenaţi de Cornel Ţiboacă, şi-au adjudecat victoria în toate cele trei meciuri disputate în cadrul Turneului Semifinal, competiţie găzduită chiar de oraşul nostru, la sfârşitul săptămânii trecute (11-12) în sala C.S.S.

   Echipa buzoiană a câştigat cu scorul de 3-1 prima partidă în care a avut ca adversară pe C.S. Arcada Galaţi, iar în celelalte două, cu CSS Botoşani şi CSS Nicu Gane Fălticeni, s-a impus cu 3-0. Din lotul C.S.S. Buzău fac parte următorii jucători: Iosif Mărgineanu, David Ghiţă, Ionuţ Moşescu, Ionuţ Stîngă, Andrei Moşescu, Rareş Frunză, Alexandru Tos, Alexandru Nica, Alexandru Bălan, Petre Georgescu, Ştefan Cîrlomaneanu, Gabriel Tănase, Akexandru Lică.

   ,,Pentru noi, cei care ne aflăm la a doua participare, această calificare la Turneul Final reprezintă o adevărată performanţă. Competiţia de la Buzău a fost una foarte puternică având în vedere valoarea echipelor. Băieţii noştri s-au mobilizat însă foarte bine şi au reuşit să câştige toate cele trei meciuri disputate, clasându-se astfel, pe primul loc. Obiectivul nostru la Turneul Final este situarea în primele cinci locuri“, a declarat antrenorul echipei C.S.S Buzău, Cornel Tiboacă.

   Printre cei mai buni jucători ai turneului desfăşurat la Buzău s-au numărat Iosif Mărgineanu (ridicător) şi David Ghiţă (trăgător secund), aceştia fiind şi titulari în echipa de speranţe. La Turneul Final, C.S.S Buzău va juca în grupa I unde va avea ca adversare pe CSS Mihai I Bucureşti, CSS Lapi Dej şi C.S. Ocna Mureş.  

(A.S.)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Alegeri parlamentare anticipate în Japonia: Victorie detașată a premierului Shinzo Abe (sondaje)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:28 PM

Premierul japonez conservator Shinzo Abe a repurtat o victorie detașată în alegerile legislative anticipate, potrivit primelor sondaje, câștigând astfel pariul său de a obține un nou mandat în fruntea celei de-a treia economii mondiale, pe fondul amenințărilor nord-coreene, relatează AFP.

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală prădată de hoți:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
Google PageRank Checker