27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 16:07 PM

Sport

Performanţă pentru micii voleibalişti de la C.S.S.Buzău

Sport  |
16.03.2017, 00:00
241

   Echipa de minivolei-baieţi a Clubului Sportiv Şcolar Buzău a reuşit calificarea la Turneul Final al Campionatului Naţional. Micii voleibalişti (născuţi în 2004 şi după), antrenaţi de Cornel Ţiboacă, şi-au adjudecat victoria în toate cele trei meciuri disputate în cadrul Turneului Semifinal, competiţie găzduită chiar de oraşul nostru, la sfârşitul săptămânii trecute (11-12) în sala C.S.S.

   Echipa buzoiană a câştigat cu scorul de 3-1 prima partidă în care a avut ca adversară pe C.S. Arcada Galaţi, iar în celelalte două, cu CSS Botoşani şi CSS Nicu Gane Fălticeni, s-a impus cu 3-0. Din lotul C.S.S. Buzău fac parte următorii jucători: Iosif Mărgineanu, David Ghiţă, Ionuţ Moşescu, Ionuţ Stîngă, Andrei Moşescu, Rareş Frunză, Alexandru Tos, Alexandru Nica, Alexandru Bălan, Petre Georgescu, Ştefan Cîrlomaneanu, Gabriel Tănase, Akexandru Lică.

   ,,Pentru noi, cei care ne aflăm la a doua participare, această calificare la Turneul Final reprezintă o adevărată performanţă. Competiţia de la Buzău a fost una foarte puternică având în vedere valoarea echipelor. Băieţii noştri s-au mobilizat însă foarte bine şi au reuşit să câştige toate cele trei meciuri disputate, clasându-se astfel, pe primul loc. Obiectivul nostru la Turneul Final este situarea în primele cinci locuri“, a declarat antrenorul echipei C.S.S Buzău, Cornel Tiboacă.

   Printre cei mai buni jucători ai turneului desfăşurat la Buzău s-au numărat Iosif Mărgineanu (ridicător) şi David Ghiţă (trăgător secund), aceştia fiind şi titulari în echipa de speranţe. La Turneul Final, C.S.S Buzău va juca în grupa I unde va avea ca adversare pe CSS Mihai I Bucureşti, CSS Lapi Dej şi C.S. Ocna Mureş.  

(A.S.)

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Martin Schulz respinge acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada când a fost președintele PE
Duminica, Martie 26, 2017 16:02 PM

Politicianul social-democrat german Martin Schulz a respins duminică acuzația că și-a depășit atribuțiile în perioada în care a deținut funcția de președinte al Parlamentului European, el susținând că acuzațiile respective sunt motivate politic, relatează DPA.

Acordul OPEC privind reducerea globală a producției de țiței ar putea fi extins până la sfârșitul anului
Duminica, Martie 26, 2017 16:01 PM

Un comitet comun al miniștrilor din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și din alte state producătoare din afara cartelului a recomandat extinderea cu șase luni a acordului de reducere a producției pe plan global cu 2%, se arată în proiectul comunicatului de presă văzut de Reuters.

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker