Vineri seară se dă startul penultimei etape a campionatului Ligii a 3-a, seria a II-a. Finalul stagiunii găseşte în continuare deschisă lupta la vârf, atât în ceea ce priveşte promovarea în eşalonul secund, cât şi ordinea finală a locurilor 3-5. Metalul se va despărţi de suporteri cu o partidă împotriva penultimei clasate, Delta Tulcea, în timp ce CSM Rm. Sărat o va întâlni în deplasare pe FCSB 2, ambele întâlniri foarte importante pentru ocuparea locului 5.

Metalul Buzău – Delta Tulcea, vineri, ora 18,00

Ultimul meci al sezonului pe teren propriu găseşte Metalul pe poziţia a 5-a, cu 3 puncte în plus faţă de FCSB 2, şi împotriva unui adversar resemnat, penultima clasată, Delta Tulcea. Obiectivul fotbaliştilor buzoieni nu poate fi altul decât victoria, pentru a-şi mai asigura încă 3 puncte, în condiţiile în care ultima etapă le va aduce o deplasare extrem de dificilă, la Cernavodă.

FCSB 2 – CSM Rm. Sărat, vineri, ora 18,00

Pentru ultima dată evoluând în deplasare în actuala stagiune, CSM Rm. Sărat o va înfrunta pe FCSB 2, o formaţie care are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu Metalul în lupta pentru locul 5. Tinerii FCSB au avut un retur foarte bun, au fost la un pas să încurce socotelile Farului etapa trecută (2-3 la Constanţa) şi sunt favoriţi în disputa din această seară, dar şi râmnicenii vin după o victorie reconfortantă, 4-1 cu Înainte Modelu, calculele hârtiei putând fi răsturnate de o zi bună a elevilor lui Marius Tîrîlă.

Clasament

 1. Farul: 61 p.
 2. Progresul Spartac: 61 p.
 3. Slobozia: 51 p.
 4. Axiopolis: 51 p.
 5. METALUL: 46 p.
 6. FCSB 2: 43 p.
 7. FC Voluntari 2: 39 p.
 8. Modelu: 34 p.
 9. CSM RM. SĂRAT: 30 p.
 10. Olteniţa: 20 p.
 11. Borcea: 17 p.
 12. Chiscani: 15 p.
 13. Tulcea: 10 p.
 14. Traian: 3 p.

Liga a 3-a, Seria a II-a,

Etapa a 25-a, program:

 • Vineri, ora 18,00:

FC Voluntari 2 – Axiopolis Cernavodă

Sportul Chiscani – Victoria Traian

FCSB 2 – CSM Rm. Sărat

Metalul Buzău – Delta Tulcea

 • Sâmbătă, ora 18,00:

Unirea Slobozia – Agricola Borcea

ACSM Olteniţa – Farul Constanţa

Înainte Modelu – Progresul Spartac

DISTRIBUIȚI
loading...