După etapa trecută, în care nu s-au ales cu niciun punct, Metalul suferind prima înfrângere din campionat în faţa Progresului Spartac, iar CSM Rm. Sărat pierzând în deplasarea de la Modelu-, cele două divizionare buzoiene vor încerca să-şi ia revanşa în runda pro­gramată la sfârşitul acestei săptămâni, penultima a turului. Ambele au însă parte de dueluri foarte grele, râmnicenii în faţa lui FCSB 2, iar Metalul pe terenul tulcenilor de la Delta Dobrogea.

CSM Rm. Sărat – FCSB 2, vineri, ora 14,00

   CSM Rm. Sărat susţine vineri după-amiază ultima partidă în faţa propriilor suporteri în acest sezon, râmnicenii urmând să încheie turul şi anul sâmbăta viitoare, la Olteniţa. Sorţii nu au fost prea darnici însă cu ei pentru ultima joc acasă în 2017. Elevii lui Marius Tîrîlă vor întâlni pe FCSB 2 şi pot avea mari surprize în privinţa adversarilor pe care îi vor avea în faţă, în condiţiile în care Liga 1 este întreruptă, iar la ,,satelitul” din Liga a 3-a pot ajunge jucători importanţi. Echipa râmniceană se află spre finalul unui sezon mai degrabă dezamăgitor, cu o singură victorie în ultimele şase etape şi va încerca să scoată maximum posibil din confruntarea cu echipa secundă a clubului lui Gigi Becali.

Delta Tulcea – Metalul Buzău, mâine, ora 14,00

   Metalul a căutat să uite cât mai repede deziluzia primei înfrângeri în campionat după zece etape şi să-şi îndrepte toată atenţia către confruntarea de sâmbătă, de la Tulcea. Chiar dacă între cele două echipe este o diferenţă de 7 locuri şi 15 puncte, partida nu se anunţă foarte uşoară pentru jucătorii buzoieni, care întâlnesc o formaţie experimentată, al cărei potenţial este peste poziţia ocupată acum în clasament. Pe de altă parte, în deplasare, Metalul a dovedit că este o echipă extrem de redutabilă, pierzând puncte doar în urma remizei cu FCSB 2, elevii lui Vali Stan obţinând, în rest, numai victorii. 

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 12-a, program:

• Vineri , ora 14,00:

CSM Rm. Sărat – FCSB 2

• Sâmbătă, ora 14,00:

Axiopolis Cernavodă – FC Voluntari 2

Agricola Borcea – Unirea Slobozia

Victoria Traian – Sportul Chiscani

Farul Constanţa –ACSM Olteniţa

Progresul Spartac – Înainte Modelu

Delta Tulcea – Metalul Buzău

Clasament

1. Progresul        28 p.

2. Axiopolis         28 p.

3. Farul 26 p.

4. METALUL        24 p.

5. Slobozia           22 p.

6. FCSB 2              20 p.

7. FC Voluntari 2               18 p.

8. CSM RM. SĂRAT          15 p.

9. Modelu           13 p.

10. Olteniţa         9 p.

11. Tulcea            9 p.

12. Borcea           8 p.

13. Chiscani         1 p.

14. Traian             0 p.

DISTRIBUIȚI