SCM Gloria a pierdut locul în “careul de aşi” al Campionatului Judeţean de futsal după ce a pierdut, la “masa verde”, partida cu Viitorul Verneşti, din etapa a 4-a a Grupei B, în care a folosit doi jucători ce nu aveau drept de joc. Mai exact, aceştia, la 15 ani, nu se încadrau în limita de vârstă, minim 16 ani împliniţi, impusă în regulamentul competiţiei.

În aceste condiţii, echipa a fost depunctată cu 3 puncte şi a căzut pe locul 3 în clasamentul final al Grupei B. De eroarea clubului din Crâng a profitat Viitorul Ver­neşti, care, cu cele trei puncte obţinute la ,,masa verde“ a câştigat şi grupa, calificându-se în semifinale, acolo unde, duminică după-amiază, la Sala Sporturilor, o va întâlni pe Olimpia Rm. Sărat. În cealaltă semifinală vor sta faţă în faţă Team Săgeata şi Gloria Vadu Paşii.

SEMIFINALE, DUMINI­CĂ, 11 FEBRUARIE:

– ora 16,00: Team Săgeata – Gloria Vadu Paşii

– ora 17,00: Olimpia Rm. Sărat – Viitorul Verneşti

FINALE, DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE:

– ora 15,00: Finala mică

– ora 16,00: Finala mare

Etapă în Liga a 2-a de futsal

Luceafărul şi Fortius reiau în acest week-end lupta în campionatul Ligii a 2-a de futsal. După două săptămâni de pauză, cel de-al doilea eşalon programează meciurile etapei a 13-a, rundă în care cele două echipe buzoiene vor evolua în deplasare. Ocupanta locului 3 (22 de puncte), Luceafărul Buzău joacă sâmbătă după-amiază, de la 17,00, pe terenul celor de la Inter Gheorgheni, echipa de pe locul 9 (13 puncte), în timp ce Fortius (locul 6, 18 puncte), se va deplasa pe terenul penultimei clasate, Kereszthegy Remetea (7 puncte).

Fortius Buzău – Muncitorul Reşiţa, în Cupa României la futsal

Fortius Buzău şi-a aflat adversara din optimile de finală ale Cupei României. Calificată în această fază după ce a învins-o pe Luceafărul cu 9-7, echipa buzoiană va juca în turul următor cu prim divizionara Muncitorul Reşiţa, formaţie care ocupă locul 8 în Liga I. Partida se va disputa duminică, 18 februarie, de la ora 13,00, la Sala Sporturilor.

DISTRIBUIȚI
loading...