Eveniment fără precedent la Buzău, la începutul lunii viitoare. Pe 3 noiembrie, trei dintre cei mai importanţi pugilişti români ai momentului, printre care şi buzoianul Bogdan Dinu, vor urca în ring pentru a se bate pentru trei centuri internaţionale. Gala, din seria „Noaptea campionilor”, este intitulată „Lupii din Carpaţi” şi este organizată de King Promotion, cu sprijinul Primăriei municipiului Buzău.

   Alături de campionul buzoian, în ring vor mai urca „Bombardierul” Viorel Simion şi timişoreanul Flavius Biea. „Va fi o gală de referinţă. Eu nu ştiu să fi fost vreun eveniment de acest gen în România, cu trei centuri internaţionale în program”, a spus Sorin Florea, managerul de la King Promotion. Potrivit unui anunţ făcut de Bogdan Muşat, matchmaker-ul King Promotion, ,,Viorel Simion se va bate pentru centura WBA Intercontinental la pană, care este vacantă, Flavius Biea îşi va pune în joc centura WBA Continental la semimijlocie, iar Bogdan Dinu va avea ocazia să câştige centura WBA Oceania Interim la categoria grea. Deocamdată suntem la stadiul de a stabili numele adversarilor.

   Am propus câteva variante, aşteptăm validarea de la WBA”. Pe lângă cele trei meciuri ,,cap de afiş”, gala va mai avea în program încă trei meciuri în care trei boxeri români vor avea adversari din Georgia.

Dinu, 17 victorii din 17, la profesionişti!

   Pe 3 noiembrie, buzoienii vor avea ocazia să-l vadă pentru prima dată în cariera profesionistă boxând acasă pe Bogdan Dinu. Greul buzoian are un palmares formidabil până acum, 17 meciuri disputate, 17 victorii, din care 13 au fost prin KO. Bogdan Dinu a boxat ultima dată la Timişoara, pe 6 mai, în “Gala Spartanilor”, când l-a învins prin KO în runda a 4-a pe georgianul Irakli Gvenetadze.

DISTRIBUIȚI