27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:46 AM

Actualitate

UPDATE: Vremea rea închide punctele suplimentare de eliberare a abonamentelor Trans Bus

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
20.04.2017, 00:00
2190

UPDATE: Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, eliberarea abonamentelor în cele patru puncte deschise suplimentar - Piața Centrală (zona cântar), Piața Crâng (cort), Piața Dorobanți (hala legume) și  Bazar (buzunar dreapta) - se sistează temporar, rămânand deschise punctele din Cartierul Micro 14, Gară și sediul Trans Bus, au anunțat reprezentanții operatorului municipal de transport în comun în această dimineață. „Invităm persoanele beneficiare de abonamente GRATUITE să se prezinte cu precădere la sediul TRANS BUS (str. Pogonele nr.5) unde vor funcționa două puncte de eliberare”, spun reprezentanții Trans Bus într-un comunicat de presă. 

 

Începând de ieri, 19 aprilie, și până pe 28 aprilie, Compania Trans Bus SA Buzău va elibera abonamentele de călătorie cu titlu gratuit.

 Potrivit prevederilor HCL nr. 59/2017, beneficiarii  acestor gratuități la transportul în comun sunt pensionarii cu pensia de până la 2.500 de lei, elevii care sunt înscriși la o unitate de învățământ din municipiul Buzău, ambele categorii  cu domiciliul în municipiul Buzău, precum și persoanele cărora li se aplică prevederile legilor 189/2000, 118/1990, 341/2004, 448/2006 și 416/2011.

 Inițial, eliberarea abonamentelor a fost stabilită să se facă  la punctele de vânzare din cartierul Micro 14, cap linie 5,7 și 8, Gara Tohăneni, stațiile 3, 4 și 7, precum și la sediul Trans Bus SA, de pe strada Pogonele nr. 5 din Buzău, cu un program de lucru zilnic între orele 8,00 și 16,00. 

   Pe fondul aglomerației mari înregistrate încă din prima zi de eliberare a abonamentelor,  Trans Bus a suplimentat numărul punctelor de distribuire a acestor documente cu încă patru. Acestea sunt la Piața Centrală, zona cântar, Piața Crâng, la cort, Piața Dorobanți, la hala de legume și Bazar, buzunar dreapta. Beneficiarii se pot prezenta la aceste puncte de luni până vineri, între orele 9,00 și 17,00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 8,00 – 12,00. De asemenea, la sediul societății, programul de lucru va fi prelungit, în funcție de numărul de solicitări, până la ora 20,00.

   Abonamentele pentru elevi sunt de culoare verde și au valabilitate pe toate liniile de transport în comun, până la finalul anului școlar 2017. Acestea nu sunt valabile pentru perioada vacanțelor, iar eliberarea se va face de către școala sau liceul la care sunt înscriși elevii. Abonamentele pentru pensionari au culoarea roșie și  sunt valabile pe toate liniile de transport în comun, până la finalul anului 2017.

   Pentru eliberarea acestor documente, pensionarii trebuie să prezinte originalul și copie după buletinul sau cartea de identitate, copie a talonului de pensie pe luna curentă sau precedentă, declarație de consim­țământ, care se poate descărca de pe site-ul www.transbusbuzau.ro, fiind disponibilă și la punctele de vânzare a abonamentelor. Abonamentele gratuite pentru beneficiarii legilor susmenționate au culoare albastră sau portocalie și sunt valabile pe toate liniile de transport în comun până la finalul anului în curs. Pentru această categorie de beneficiari sunt necesare la eliberarea abonamentelor copie după buletin sau carte de identitate, copie talon pensie din luna curentă sau precedentă, decizie emisă de DGMPS sau CNAPS Buzău, Cerificat de Revoluționar și declarație de consimțământ. 

Comentarii

Eliberarea de abonamente gratuite (20 Apr, 08:07)
Buzoian

Au reușit să diminueze numărul călătorilor . Să ceri copii de pe documente private pentru un amărât de carton , echivalează cu ascultarea telefoanelor sau angajament la securitate . Declarația pune capac la toate , doar că nu este semnată de cel care o dă , ci de casieră !!!!

Raspunde
transportul in comun (20 Apr, 12:16)
coco

ORBII ASTIA DIN PRIMARIE DE CE NU PUNE O SUMA MODICA PE BILETUL DE AUTOBUZ SA CIRCULE TOATA LUMEA ,SI SA PLATEASCA TOATA LUMEA, CACI TOTI PLATIM IMPOZIT, LA PRIMARIE, PRIMARIA SUBVENTIONEAZA CE...CEI DIN SISTEMUL CENTRALIZAT AU SUBVENTIE DE LA PRIMARIE LA CALDURA PROSTII CU CENTRALE DE APARTAMENT NIMIC, NUMAI IMPOZITE.........MA GINDEAM CA NOUL PRIMAR VA FACE CEVA, NIMIC ,,,,,,MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC.........

Raspunde
Organizare (21 Apr, 13:24)
buzoian

E inuman si anapoda sa dai abonamente in piata. Parca sunt nuci,mere,legume. Hartiile pe care le prinesc saracii angajati nu trebuie pastrate pentru Curtea de conturi? Sa organizeze cum trebuie in spatii nu la tarabe.

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker