27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:14 AM

Monden

Pavel Stratan, în concert la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
19.05.2017, 00:00
383

• Artistul vine sâmbătă în pubul din incinta Galleriei Mall, în cadrul unui turneu de promovare

   În această sâmbătă, Pavel Stratan cântă live pentru buzoieni. Artistul născut la     Niș­cani, Republica Moldova,  po­posește la Buzău în cadrul turneului care include cele mai importante orașe „muzicale“ ale țării.

   Evenimentul va cuprinde atât piese noi, cât și cele care   i-au adus succesul artistului de 46 de ani, și este programat să înceapă la ora 22,30, în pubul din incinta centrului comercial Galleria Mall.

   Pavel Stratan este cunoscut pentru muzica sa ce nu poate fi catalogată într-un stil anume, întrucât este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală.

   De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață mereu. Se remarcă crâmpeie din folk, dar și din motivele tra­diționale. „Să aveți zile frumoase pentru că eu vă aștept cu nerăbdare, și cu piese noi și cu piese celebre, cu mult drag, la concert! Va fi o atmosferă plă­cută, neapărat cu acorduri de chitară!“, este mesajul artis­tului pentru publicul buzoian.

Absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice

   Popasul făcut de tatăl la fel de celebrei Cleopatra Stratan la Buzău vine după o altă oprire în Ploiești, vineri seară, artistul urmând să își continue seria de concerte după Buzău cu Târgoviște, pe 21 mai.

   Experiența lui de scenă a avut baza în cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În 2002, lansează în Republica Moldova primul album „Amintiri din copilărie“, album lansat după aceea și pe piața românească și vândut „ca pâinea caldă“.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker