27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:45 AM

Monden

Pavel Stratan, în concert la Buzău

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
19.05.2017, 00:00
491

• Artistul vine sâmbătă în pubul din incinta Galleriei Mall, în cadrul unui turneu de promovare

   În această sâmbătă, Pavel Stratan cântă live pentru buzoieni. Artistul născut la     Niș­cani, Republica Moldova,  po­posește la Buzău în cadrul turneului care include cele mai importante orașe „muzicale“ ale țării.

   Evenimentul va cuprinde atât piese noi, cât și cele care   i-au adus succesul artistului de 46 de ani, și este programat să înceapă la ora 22,30, în pubul din incinta centrului comercial Galleria Mall.

   Pavel Stratan este cunoscut pentru muzica sa ce nu poate fi catalogată într-un stil anume, întrucât este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală.

   De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață mereu. Se remarcă crâmpeie din folk, dar și din motivele tra­diționale. „Să aveți zile frumoase pentru că eu vă aștept cu nerăbdare, și cu piese noi și cu piese celebre, cu mult drag, la concert! Va fi o atmosferă plă­cută, neapărat cu acorduri de chitară!“, este mesajul artis­tului pentru publicul buzoian.

Absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice

   Popasul făcut de tatăl la fel de celebrei Cleopatra Stratan la Buzău vine după o altă oprire în Ploiești, vineri seară, artistul urmând să își continue seria de concerte după Buzău cu Târgoviște, pe 21 mai.

   Experiența lui de scenă a avut baza în cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În 2002, lansează în Republica Moldova primul album „Amintiri din copilărie“, album lansat după aceea și pe piața românească și vândut „ca pâinea caldă“.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker