27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:26 AM

Educatie

Patru premii pentru liceenii Colegiului Economic, la Concursul ,,Today a Project, Tomorrow the Future“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
29.03.2017, 00:00
494

   În fiecare an, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” găzduieşte concursul judeţean „Today a Project, Tomorrow the Future”, competiţie care urmăreşte dobândirea de cunoştinţe în limba engleză a elevilor din învăţământul tehnic pentru a obţine mai uşor un loc de muncă. Se doreşte astfel dezvoltarea deprinderilor şi metodelor de comunicare în limba engleză, precum şi conceperea materialelor necesare comunicării în limba engleză pentru învăţământul tehnic.

   Cea de a VII-a ediţie a concursului s-a desfăşurat sâmbătă, 25 martie, la Liceul „Grigore Moisil” pe trei secţiuni: tehnic, vocaţional şi economic şi servicii.  

   Reprezentanţii Colegiului Economic Buzău au obţinut patru premii: Premiul I şi Premiul special pentru vorbire fluentă în limba engleză: Mihalache Gabriela Maria (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie); Premiul III şi Premiul special pentru acurateţea informaţiilor prezentate: Mocanu Andrei şi Balaban Cristina (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie). De asemenea, Eleva Mihalache Gabriela Maria urmează să participe la următoarea etapă, cea regională, în data de 27 mai 2017.

  Proiectele prezentate sunt două dintre numeroasele activităţi de acest gen pe care aceşti elevi şi colegii lor de la Colegiul Economic le desfăşoară în mod curent, activităţi prin care elevii au ocazia de a îşi dezvolta abilităţi de viitor, de a învăţa cum să devină un bun antreprenor pentru a putea chiar să îşi deschidă propria afacere în viitor.

   Proiectele au fost prezentate în limba engleză, conştienţi că  abilitatea de exprimare în engleză este esenţială astăzi şi că ea reprezintă o competenţă cheie pentru a avea succes pe piaţa muncii.      

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker