27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:58 PM

Educatie

Patru premii pentru liceenii Colegiului Economic, la Concursul ,,Today a Project, Tomorrow the Future“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
29.03.2017, 00:00
672

   În fiecare an, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” găzduieşte concursul judeţean „Today a Project, Tomorrow the Future”, competiţie care urmăreşte dobândirea de cunoştinţe în limba engleză a elevilor din învăţământul tehnic pentru a obţine mai uşor un loc de muncă. Se doreşte astfel dezvoltarea deprinderilor şi metodelor de comunicare în limba engleză, precum şi conceperea materialelor necesare comunicării în limba engleză pentru învăţământul tehnic.

   Cea de a VII-a ediţie a concursului s-a desfăşurat sâmbătă, 25 martie, la Liceul „Grigore Moisil” pe trei secţiuni: tehnic, vocaţional şi economic şi servicii.  

   Reprezentanţii Colegiului Economic Buzău au obţinut patru premii: Premiul I şi Premiul special pentru vorbire fluentă în limba engleză: Mihalache Gabriela Maria (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie); Premiul III şi Premiul special pentru acurateţea informaţiilor prezentate: Mocanu Andrei şi Balaban Cristina (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie). De asemenea, Eleva Mihalache Gabriela Maria urmează să participe la următoarea etapă, cea regională, în data de 27 mai 2017.

  Proiectele prezentate sunt două dintre numeroasele activităţi de acest gen pe care aceşti elevi şi colegii lor de la Colegiul Economic le desfăşoară în mod curent, activităţi prin care elevii au ocazia de a îşi dezvolta abilităţi de viitor, de a învăţa cum să devină un bun antreprenor pentru a putea chiar să îşi deschidă propria afacere în viitor.

   Proiectele au fost prezentate în limba engleză, conştienţi că  abilitatea de exprimare în engleză este esenţială astăzi şi că ea reprezintă o competenţă cheie pentru a avea succes pe piaţa muncii.      

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Spania: Rajoy anunță alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:52 PM

Șeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, spaniol a anunțat sâmbătă organizarea de alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni, precizând că puterile administrației catalane vor fi transferate guvernului central, transmit Reuters și AFP.

Tenis: Germanca Julia Goerges a câștigat turneul WTA de la Moscova
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:48 PM

Jucătoarea germană de tenis Julia Goerges, nr. 27 mondial, a câștigat turneul WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, învingând-o sâmbătă în finală pe rusoaica Daria Kasatkina, nr. 28 mondial, în două seturi, 6-1, 6-2.

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker