27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:41 AM

Educatie

Patru premii pentru liceenii Colegiului Economic, la Concursul ,,Today a Project, Tomorrow the Future“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
29.03.2017, 00:00
573

   În fiecare an, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” găzduieşte concursul judeţean „Today a Project, Tomorrow the Future”, competiţie care urmăreşte dobândirea de cunoştinţe în limba engleză a elevilor din învăţământul tehnic pentru a obţine mai uşor un loc de muncă. Se doreşte astfel dezvoltarea deprinderilor şi metodelor de comunicare în limba engleză, precum şi conceperea materialelor necesare comunicării în limba engleză pentru învăţământul tehnic.

   Cea de a VII-a ediţie a concursului s-a desfăşurat sâmbătă, 25 martie, la Liceul „Grigore Moisil” pe trei secţiuni: tehnic, vocaţional şi economic şi servicii.  

   Reprezentanţii Colegiului Economic Buzău au obţinut patru premii: Premiul I şi Premiul special pentru vorbire fluentă în limba engleză: Mihalache Gabriela Maria (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie); Premiul III şi Premiul special pentru acurateţea informaţiilor prezentate: Mocanu Andrei şi Balaban Cristina (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie). De asemenea, Eleva Mihalache Gabriela Maria urmează să participe la următoarea etapă, cea regională, în data de 27 mai 2017.

  Proiectele prezentate sunt două dintre numeroasele activităţi de acest gen pe care aceşti elevi şi colegii lor de la Colegiul Economic le desfăşoară în mod curent, activităţi prin care elevii au ocazia de a îşi dezvolta abilităţi de viitor, de a învăţa cum să devină un bun antreprenor pentru a putea chiar să îşi deschidă propria afacere în viitor.

   Proiectele au fost prezentate în limba engleză, conştienţi că  abilitatea de exprimare în engleză este esenţială astăzi şi că ea reprezintă o competenţă cheie pentru a avea succes pe piaţa muncii.      

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker