27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:20 PM

Educatie

Patru premii pentru liceenii Colegiului Economic, la Concursul ,,Today a Project, Tomorrow the Future“

de Cristian IONESCU
Educatie  |
29.03.2017, 00:00
631

   În fiecare an, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” găzduieşte concursul judeţean „Today a Project, Tomorrow the Future”, competiţie care urmăreşte dobândirea de cunoştinţe în limba engleză a elevilor din învăţământul tehnic pentru a obţine mai uşor un loc de muncă. Se doreşte astfel dezvoltarea deprinderilor şi metodelor de comunicare în limba engleză, precum şi conceperea materialelor necesare comunicării în limba engleză pentru învăţământul tehnic.

   Cea de a VII-a ediţie a concursului s-a desfăşurat sâmbătă, 25 martie, la Liceul „Grigore Moisil” pe trei secţiuni: tehnic, vocaţional şi economic şi servicii.  

   Reprezentanţii Colegiului Economic Buzău au obţinut patru premii: Premiul I şi Premiul special pentru vorbire fluentă în limba engleză: Mihalache Gabriela Maria (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie); Premiul III şi Premiul special pentru acurateţea informaţiilor prezentate: Mocanu Andrei şi Balaban Cristina (prof. Cătălina Poştovei şi prof. Cătălina Ilie). De asemenea, Eleva Mihalache Gabriela Maria urmează să participe la următoarea etapă, cea regională, în data de 27 mai 2017.

  Proiectele prezentate sunt două dintre numeroasele activităţi de acest gen pe care aceşti elevi şi colegii lor de la Colegiul Economic le desfăşoară în mod curent, activităţi prin care elevii au ocazia de a îşi dezvolta abilităţi de viitor, de a învăţa cum să devină un bun antreprenor pentru a putea chiar să îşi deschidă propria afacere în viitor.

   Proiectele au fost prezentate în limba engleză, conştienţi că  abilitatea de exprimare în engleză este esenţială astăzi şi că ea reprezintă o competenţă cheie pentru a avea succes pe piaţa muncii.      

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker