Anul 2018 se anunţă unul foarte bun când ne gândim la premierele cinematografice.  Din fericire, mare parte din ele sunt ecranizări ale unor romane de succes pe care le putem citi până când filmele intră în cinematografe. Iată topul celor mai bune ecranizări de anul acesta, oferit de revista Cosmopolitan

„The Invisible Man”, H.G. WELLS

Dr. Jack Griffin descoperă o poţiune care îl poate face invizibil, dar curând devine evident că unul dintre efectele secundare este nebunia. Romanul a mai fost ecranizat şi în 1933. De această dată, rolul principal va fi jucat de Johnny Depp.

„Ready Player One”, ERNEST CLINE

În anul 2044, omenirea a rămas fără petrol, clima a fost distrusă, foametea, sărăcia şi bolile sunt răspândite peste tot. Cea mai mare parte din oameni încearcă să scape din această realitate deprimantă petrecând timpul în OASIS, o utopie virtuală în care poţi fi ce vrei să fii. În această realitate alternativă se află şi nişte ghicitori care, odată rezolvate, reprezintă echivalentul unui bilet norocos la loterie: câştigătorul va prelua controlul OASIS şi va moşteni o avere uriaşă.

„The Lost Wise”, ALYSON RICHMAN

Povestea are lor în Praga, unde studenta la arte Lanka şi fratele celei mai bune prietene ale sale, Josef, se îndrăgostesc unul de altul. Povestea lor este distrusă de preluarea puterii de către nazişti.

„Witness for the Prosecution”, AGATHA CRISTIE

După „Murder on the Orient Express”, lansat în noiembrie 2017, o altă poveste scrisă de Agatha Cristie va ajunge pe marile ecrane. De data aceasta, o văduvă bogată este omorâtă şi un avocat legendar trebuie să îl apere pe bărbatul care a fost acuzat de crimă. Ben Affleck va regiza filmul şi va juca rolul principal.

DISTRIBUIȚI
loading...