Miercuri, 6 iunie, ora 10,00, va avea loc proba scrisă a concursului pentru cei opt candidaţi ale căror dosare au fost admise  în concursul organizat de Spitalul Judeţean Buzău SJU pentru tot atâtea posturi de asistent medical în cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală.

Patru dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul punctului de lucru RMN, care ar urma să fie pus în funcţiune până la finele lunii iunie, după ce vor fi finalizate procedurile de instalare, calibrare şi testare a noului aparat primit în dotare de SJU şi după ce vor fi fost obţinute tote avizele de funcţionare. Este vorba de patru posturi de asistent medical principal, iar concurenţa este de unul pe loc. Postul dorit poate fi obţinut de candidaţi dacă aceştia vor fi notaţi cu cel puţin 50 de puncte la proba scrisă şi cu tot atâtea la cea de interviu.

În afară de aceste posturi, mai sunt scoase la concurs alte două, tot în cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală. Este vorba despre un post de asistent medical principal, respectiv un post de asistent medical.

Rezultatele la proba scrisă vor fi anunţate a doua zi, pe 7 iunie, iar în data de 8 iunie vor putea fi depuse eventualele contestaţii, ale căror rezultate vor fi afişate pe 11 iunie.

Candidaţii care vor obţine cel puţin 50 de puncte la proba scrisă se vor califica pentru proba de interviu, care va avea loc pe data de 12 iunie. Rezultatele vor fi afişate, de asemenea, a doua zi. Candidaţii nemulţumiţi vor putea depune contestaţii până pe data de 14 iunie. Acestea vor fi soluţionate până în ziua următoare. 18 iunie este data la care se vor anunţa rezultatele finale ale concursului de angajare.

DISTRIBUIȚI
loading...