27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:38 AM

de

Săptămâna trecută s-a încheiat cariera la Naţională a unui jucător ce putea fi emblematic pentru fotbalul nostru. Din păcate, talentul său uriaş a fost sitat prin porii unui caracter mult prea permeabil, deşi Adrian Mutu, căci despre el sunt vorbele acestea, era născut să fie leader.

 |
14 Aug 2011
1351
de

Elevii care au picat Bacalaureatul în sesiunea din vară ar trebui să înveţe zilele acestea cum poate n-au mai făcut-o niciodată până acum. Cu siguranţă cei mai mulţi dintre ei chiar fac asta, vreau să cred că au uitat de mare şi alte distracţii şi au conştientizat că trebuie să-şi asume partea de vină pentru eşecul lor, dar şi că, totodată, stă în puterea lor să îndrepte lucrurile şi să depăşească cu bine acest examen de maturitate.

 

 |
11 Aug 2011
1833
de

În articolul meu de vinerea trecută (5 August) "Drumul vinului şi nunta secolului la Buzău", un cititor al paginii de pe Internet - domnul Geo, a avut un comentariu critic la adresa mea şi a articolului, la care aş dori să răspund şi să încerc să sugerez şi o soluţie privind câţiva paşi pe calea relansării judeţului Buzău.

 

 |
11 Aug 2011
1922
de

A trecut mai bine de o lună de la finalizarea cursurilor liceale de către absolvenţii promoţiei 2011. Au parcurs, de atunci, experienţa unui examen de Bacalaureat. Şi-au cules laurii sau au fost trişti, alegându-se cu oprobriul public generat de cel mai mediatizat examen din ultimii ani. Se apropie sesiunea de toamnă şi, în mod sigur, unii dintre elevi vor aduce o erată rezultatelor anterioare. Vor fi posesori ai diplomei de Bacalaureat şi vor păşi treptele învăţământului universitar. Iar această perspectivă crează deja imaginea idilică a unui destin previzibil pentru tânărul absolvent al promoţiei 2011 - studenţia.

 |
10 Aug 2011
1959
de

Sigur că întrebarea pare a fi fără rost, întrucât nu am ieșit din criza veche, dar condițiile actuale ne făceau să credem că mult nu ar mai fi.

 

 

 

 

 |
09 Aug 2011
1980
de

Anul viitor, domnul primar al nostru, al tuturor buzoienilor, aniversează 16 ani de glorioasă administrare a urbei.

 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1874
de

Avem parte de o singură excepție de la regulă în această țară văduvită de vedetele ei exportate pe bandă rulantă. Se numește OLTCHIM Râmnicu Vâlcea și adună tot ce are mai bun handbalul feminin românesc.

 

 |
07 Aug 2011
1553
de

Județul nostru are șansa, încă neexplorată, de a fi unul dintre cele mai frumoase din țară, însă nepăsarea sau neștiința oamenilor care ne conduc nu pot transforma această "mină de aur" în bunăstare și mândrie pentru cât mai mulți buzoieni.

 |
05 Aug 2011
2283
de

Am crezut că liderii opoziției nu se pot bucura de soare de grija țării, dar observ că ei nu se relaxează de fapt de grija lor și a intrării lor la guvernare.

 |
05 Aug 2011
1543
de

La o oră de religie, profesorul le-a propus elevilor de liceu un joc didactic simplu, al cărui principal scop era identificarea unor calități pozitive ale colegului de bancă. Cu ajutorul unui cub, în interiorul căruia au fost „ermetizate” toate aspectele negative, elevii și-au desfășurat activitatea.

 

 

 

 |
04 Aug 2011
1496
de

Considerate a fi cel mai puternic afectate de criza economică, România, alături de alte cinci state membre ale Uniunii Europene, Grecia, Irlanda, Ungaria, Estonia și Portugalia ar putea beneficia de un nou “PLAN MARSHALL”. În ce ar putea consta acest proiect?

 

 |
03 Aug 2011
1647
de

La jocul de poker texan există jucători de river, adică de ultima carte. Aceștia mizează întotdeauna pe faptul că, deși nu au nimic în mână, la final, le va intra cartea norocoasă ce le va aduce câștigul. De aceea, plusează până pe river fără nicio reținere, în fapt, un soi de cacealma în jocul de poker clasic.

 |
01 Aug 2011
1738
de

Din Rio de Janeiro,oraşul caruia ii asociezi întotdeauna trei elemente plaja, fotbal şi samba, am aflat care-i va fi drumul echipei de fotbal a României spre un eventual turneu final de campionat mondial la care nu am mai ajuns din '98, cand în Franţa treceam de grupe dar ne oprea dintr-un penalty o Croaţie avidă de rezultate şi care a obţinut bronzul. Era începutul căntecului de lebădă a unei echipe mari,cu o vedetă, Gica Hagi, care n-a fost uitat de organizatorii festivităţii tragerii la sorţi, prezent fiind în memoria tuturor şi a peliculei ce reda istoria fotbalului cu bucuria înscrierii fabulosului gol impotriva Columbiei în '94.

 

 |
31 Jul 2011
1482
de

Remarc plăcut surprins că cei din conducerea Ministerului Educaţiei au fost foarte receptivi şi au reacţionat prompt în urma comunicatului Comisiei Europene, potrivit căruia, dintre toate ţările membre UE, suntem alături de Bulgaria, ţara cu cei mai mulţi analfabeţi din Europa. După ce am crezut că nu există ceva mai şocant şi mai grav decât faptul că peste 50 la sută dintre elevii români nu sunt în stare să rezolve la nivelul unei note de trecere la Bac subiecte din materii fundamentale studiate în liceu, oficialii europeni ne dau o veste şi mai tulburătoare: elevii români nu prea ştiu să citească şi nu sunt capabili să înţeleagă ce citesc.

 |
27 Jul 2011
1552
de

Doctoru' Ion Vasile a reuşit, până la scoaterea cu forţa de la conducerea PSD de către Victor Ponta, să domine viaţa politică şi economică a judeţului Buzău - aşa cum probabil o făceau primii secretari PCR înainte de 1990 şi aşa cum probabil nu o va mai putea face nimeni după dumnealui.

În timp ce la "Revoluţie" ţăranii buzoieni "împărţeau" animalele din C.A.P-uri, iar cei care n-au mai prins nimic au dus acasă ţiglele...

 |
27 Jul 2011
3155
de

Noi, românii, avem slăbiciunea aşteptării. Înaintaşii noştri i-au aşteptat pe americani şi... au venit ruşii! Noi îi aşteptăm pe... europeni să ne facă lumină în treburile noastre încurcate şi… aşteptăm. Aşteptăm, încă aşteptăm. Obosiţi de atâta aşteptare, uităm de faptul că o parte importantă dintre lucrurile pe care le  dorim de la alţii putem să le facem chiar noi, căci sunt de datoria noastră.

 

 |
27 Jul 2011
1761

Stiri Agerpres

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:01 AM

Este a 328 a zi a anului 2017.

Acord în cadrul opoziției siriene pentru trimiterea unei delegații unite la negocierile de la Geneva
Vineri, Noiembrie 24, 2017 01:52 AM

Opoziția siriană a ajuns la un acord pentru trimiterea unei delegații unite la negocierile cu regimul, de la Geneva, sub egida ONU, transmite AFP.

Șase avioane de vânătoare invizibile F-22 Raptor, la un exercițiu comun al forțelor americane și sud-coreene
Vineri, Noiembrie 24, 2017 01:16 AM

Șase avioane de vânătoare invizibile F-22 Raptor vor lua parte, la începutul lunii viitoare, la un exercițiu regulat al forțelor americane și sud-coreene, a anunțat vineri un oficial al ministerului Apărării de la Seul, citat de Reuters.

Înot: Florina Alexandra Ilie, record național în bazin scurt la 50 m bras
Vineri, Noiembrie 24, 2017 00:41 AM

Sportiva Florina Alexandra Ilie (CSU Pitești) a stabilit un nou record național în proba de 50 m bras, joi, în prima zi a Campionatelor Naționale de înot în bazin scurt (25 m), de la Hunedoara, cu timpul de 31 sec 87/100.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker