26 de ani
de presa libera
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:50 PM

de Călin BOSTAN
Mai-mai că-ți vine să-i crezi pe parlamentarii care se vaietă în mai toată mass-media în încercarea lor de a convinge opinia publică în legătură cu necesitatea măririi salariilor deputaților și senatorilor, precum
 |
12 Aug 2015
279
de Călin BOSTAN
Spre deosebire de ­tipări­tura despre care voi vorbi în acest text, rândurile de față nu sunt un pamflet. Doresc să aduc câteva lămuriri asupra unui personaj, fost cadru didactic la Colegiul Național ,,B.P. Hasdeu”
 |
11 Aug 2015
715
de Marin IFRIM

După propria sa părere, conform unor declarații publice făcute la Antena 3, Mugur Ciuvică a debutat direct la categoria scriitori consacrați, cartea sa trecând direct pe locul întâi în topul celor mai vândute cărți, conform unui site care se ocupă cu astfel de chestiuni specifice comerțului literar.

 |
10 Aug 2015
355
de Sabin ORCAN

Din motive care-mi scapă, mașinăria numită Facebook scoate, din când în când, câte o postare mai veche din arhivă și-o aruncă în fluxul de „știri” al zilei.

 |
07 Aug 2015
517
de Călin BOSTAN

Au trecut, iată, aproape patru zile de la a doua strigare a concursului pentru șefia Inspectoratului Școlar Județean și încă îmi este greu să scriu un text pe această temă.

 |
05 Aug 2015
690
de Marin IFRIM

Potrivit unei informații de presă a Guvernului, de­pu­tatul PSD Mă­dălin Voicu este noul consul general al României la Bonn.

 |
03 Aug 2015
300
de Călin BOSTAN
Dacă, până mai acum câteva luni, Buzăul strălucea pe harta corupției românești mai ceva ca Vasluiul pe cea a promiscuității rurale și a comportamentelor sexuale deviante, acum întreaga Românie pare
 |
30 Jul 2015
472
de Marin IFRIM
Grația porcească cu care se mișcă unele personaje politice la suprafața mass-media, la vedere, arată că, la alegerile din 2016, vom avea parte de o campanie electorală în dulcele stil clasic, adică urâtă și
 |
29 Jul 2015
424
de Călin BOSTAN
Cum s-a făcut de Partidul Social Democrat s-a lepădat de un președinte cercetat penal, ,,puțin fugar de mâna Justiției”, cu unul gata condamnat, ce-i drept doar în primă instanță? Răspunsul nu este nici
 |
28 Jul 2015
455
de Marin IFRIM
De prin 1947 încoace, Partidul Comunist Român, adică actualul PSD, nu se mai poate opri dintr-o perversă și prost camuflată campanie electorală. Și o s-o țină tot așa multe decenii
 |
27 Jul 2015
434
de Marin IFRIM

Șoferul de profesie Miron Mitrea, fost parlamentar, a scris o carte. Ceva ce se întinde cam de la garajul în care a văzut lumina meseriei și până hăt-departe, dincolo de Parlament, tocmai la casa

 |
24 Jul 2015
459
de Călin BOSTAN

„Gândiți-vă că există întotdeauna o graniță între activitatea în sectorul public și activitatea politică și cei dintre dumneavoastră care vor trece la un moment dat din sectorul public în sectorul politic, veți păți ce am pățit eu.

 |
22 Jul 2015
319
de Marin IFRIM
Se vehiculează ipoteza că în spatele numirii Rovanei Plumb în funcția de preșe­dinte al PSD s-ar afla însuși legendarul Tutankamon al politicii neocomuniste, Ion Iliescu. El ar fi dat și semnalul căderii
 |
20 Jul 2015
320
de Călin BOSTAN

Ori de câte ori o categorie profesională protestează, fie ieșind în stradă, fie organizând o grevă, pe diverse canale aservite puterii apar informații legate de salariile acesteia.

 |
16 Jul 2015
244
de Călin BOSTAN
Fidel principiului ,,interesul național” – veșnicul semnal al schimbării macazului de către partidul pe care îl conduce – vicepremierul Gabriel Oprea și-a pus, ieri, baioneta la armă și a dat a înțelege tuturor care
 |
15 Jul 2015
384
de Călin BOSTAN
Stăm și ne crucim, minunându-ne de ,,marea greșeală“ a celor de le Euronews care, într-o postare pe Twitter, l-au numit pe premierul României Victor Monta. Făcându-ne că uităm că, cel puțin în perioada din
 |
14 Jul 2015
289

Stiri Agerpres

Evenimentul "Alexandru Ioan Cuza la Florența", organizat pe 28 ianuarie, în orașul italian
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:48 PM

Evenimentul "Alexandru Ioan Cuza la Florența", dedicat personalității domnitorului român și relației sale cu orașul italian, se va desfășura pe 28 ianuarie, de la ora 10.00, la Salone Brunelleschi, Palagio di Parte Guelfa, Florența.

Principiul "mai întâi America", promovat de Donald Trump, este un model de urmat pentru Viktor Orban
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:43 PM

Premierul ungar, Viktor Orban, și-a manifestat luni satisfacția pentru voința afișată de Donald Trump de a apăra principiul "mai întâi America", afirmând că este un "permis de liberă trecere" pentru toate națiunile de a face același lucru și a-și promova propriile interese, scrie AFP.

Infotrafic: Ceață densă în județele Alba, Brașov, Covasna și Harghita
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:05 PM

Centrul Infotrafic informează că luni seară se semnalează ceață în județele Alba, Brașov, Covasna și Harghita.

Ambasadorul Franței la București a acordat conducerii FRH o diplomă pentru promovarea handbalului
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:03 PM

Ambasadorul Franței la București, François Saint-Paul, a acordat luni o diplomă pentru promovarea valorilor sportive conducerii Federației Române de Handbal (FRH) în cadrul unui eveniment dedicat Campionatului Mondial de handbal masculin, care se desfășoară în Franța (11 - 29 ianuarie).

Handbal masculin: Alexandru Dedu (FRH) - Mă așteptam să apară surprize la Campionatul Mondial
Luni, Ianuarie 23, 2017 20:01 PM

Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, a declarat, luni, că se aștepta să apară surprize la Campionatul Mondial masculin, care se desfășoară în aceste zile în Franța, precum eliminarea din faza optimilor a campioanei olimpice Danemarca și a campioanei europene Germania.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jan, 17:18 N-ai cu cine!
ionescu o. a comentat pentru articolul Cum se va modifica regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din municipiu:
„N-ai cu cine, domnule!” acesta a fost răspunsul celor cărora eu le-am povestit despre parcări și despre felul în care această problemă este rezolvată în vest(Marea Britanie). Cardiff ul, un orășel mic în Țara Galilor, în care am avut privilegiul să stau mai multe luni, este condus tot de primar și consiliu local. Ei au luat hotărîrea să se declare zonă metropolitană și au înglobat în administrația lor toate localitățile pe o rază de 40km. Au întocmit un proiect european, au luat o sumă uriașă de la UE în 1998, au primit și de la guvern tot atât iar prin acel proiect au rezolvat toată problema parcărilor:fiecare familie două locuri de parcare + una pentru vizitatori, restul mașinilor în Parcarea Comunală. În centrul orașului nu merge nimeni cu mașina. Planul a fost pe mai mulți ani și ce a ieșit demonstrează grija pentru om. La noi ar trebui să terminăm odată cu soluțiile „pompieristice” și să croim un proiect care să arată că mai suntem încă OAMENI SERIOȘI. Si sigur, avem cu cine.
23 Jan, 10:47 ptr. "cetăţean"
dorin a comentat pentru articolul Cum se va modifica regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din municipiu:
De ce trebuie să fie răspunderea Primăriei şi stresul celorlalti locatari asigurarea locurilor de parcare pentru autovehiculele de serviciu aparţinând unor firme din Bucureşti sau din Patagonia ? Firmele din municipiul Buzău să-şi parcheze maşinile la sediul lor, iar pentru cele din alte localităţii ”doamnele firme”să caute soluţii pentru parcări, eventual la periferia oraşului, sau parcări private, oricum altele decât cele eferente blocurilor de locatari.
23 Jan, 10:12 parteneriat
ciolanu a comentat pentru articolul Raul Florescu: „Nu suntem de acord să plătim curățarea uniformelor și spălarea izmenelor unor angajați ai Centrului Militar Județean“:
Pitis s-a gasit sa vorbeasca, face pe corectu'? Mai bine s-ar uita in ograda directiei silvice in ceea ce priveste parteneriatele sau contractele. Lupu' moralist a prins glas, vorba aia: "ciocu mic, acum noi suntem la putere".
Google PageRank Checker