Eduard Dumitraşcu vrea să apere copiii nevoiaşi

            Sclavia este un fenomen social despre care obişnuim să credem că a apus demult. Oficial, sclavia este interzisă în toate ţările, dar rapoartele Naţiunilor Unite şi ale organizaţiilor de apărare a drepturilor omului susţin că 27 milioane de oameni de pe glob se află în această situaţie.

O nouă minciună marca Ciolacu (P)

          Candidatul USL în Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, răspândeşte prin intermediul mass-media o nouă minciună legată de contracandidatul său din partea Alianţei România Dreaptă, deputatul Cezar Preda. Astfel, el a comandat mai multe articole legate atât de primarul democrat-liberal al comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru – despre care afirmă că ar fi devenit membru PSD cu acte în regulă -, cât şi de consilierii PDL din aceeaşi comună, cărora deputatul Cezar Preda le-ar fi retras sprijinul politic.

Eduard Dumitraşcu vrea să desfiinţeze deconcentratele care căpuşează statul

            Candidatul PP-DD în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, doreşte să propună, alături de colegii săi din Partidul Poporului–Dan Diaconescu, un proiect de lege privind desfiinţarea celor 372 de instituţii inutile numite „deconcentrate”, instituţii care căpuşează statul român. În teorie,  deconcentratele sunt toate structurile de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, care nu sunt descentralizate administrativ şi financiar şi sunt subordonate ministerelor şi celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului.

„Pe 9 decembrie, tinerii dar nu numai, le vor spune „dinozaurilor”...

             * Interviu cu avocatul Ciprian Coman, candidatul Alianţei România Dreaptă în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor

   Cum vedeţi campania electorală până în acest moment, având în vedere că sunteţi şi la prima încercare de a accede în Parlament, din postura de candidat al Colegiului 6 Buzău pentru Camera Deputaţilor?

Să privim viitorul cu încredere de la înălţimea inimilor noastre!

       Mă numesc Ciprian Coman, am 29 de ani, şi vă scriu întrucât aş vrea să vă alăturaţi încercării  mele de a construi un viitor mai bun împreună.

     Ne dorim cu toţii ca iniţiativele politice importante, acelea care au consecinţe pe termen mediu şi lung, să pornească de la nevoile reale ale oraşului nostru şi să fie susţinute de oameni cu aceleaşi interese ca ale noastre.

Eduard Dumitraşcu vrea să atragă investitori în Buzău pentru crearea de...

       Trăim într-o ţară în care ne-am obişnuit să auzim frecvent politicienii promiţând noi locuri de muncă şi, cu toate acestea, şomajul este într-o permanentă creştere şi sărăcia este tot mai adâncă. Un alt politician care să promită noi locuri de muncă arată ca un alt escroc în ochii alegătorilor sătui de promisiuni neîndeplinite.

De Ziua României, Eduard Dumitraşcu a promis să militeze pentru recuperarea...

          Ziua naţională a României este o zi deosebită pentru toţi români. Candidatul Partidului Poporului–Dan Diaconescu în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, a fost prezent la ceremonia de depunere de coroane din faţa Prefecturii, alături de consilierii PP-DD.

Cezar Preda: „Nu trebuie să mă prezinte cineva altfel decât sunt,...

            Candidatul Alianţei România Dreptă în Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, deputatul Cezar Preda, a declarat că, în momentul de faţă, campania electorală se desfăşoară în limite legale; el a mulţumit Poliţiei pentru modul în care a înţeles mesajul său şi pentru modul în care veghează pentru preîntâmpinarea unor... 

PP-DD şi PDL îl sprijină pe Băsescu în ceea ce priveşte…...

       Şedinţă cu scandal, vineri,la Consiliul Local Buzău, când toţi consilierii opoziţiei au părăsit sala de şedinţă. Motivul îl constituie faptul cei din Primărie nu au vrut să pună pe ordinea de zi proiectul de eliminare al taxei pe apa de ploaie.  

Eduard Dumitraşcu susţine interzicerea traseismului politic şi reducerea numărului de parlamentari

            În programul PP-DD-istului Eduard Dumitraşcu se arată că „migraţia parlamentară va fi interzisă, niciun parlamentar ales pe listele unui partid nu va mai putea trece la un alt partid, sub sancţiunea pierderii mandatului”, dar şi că doreşte Parlament unicameral cu 300 de parlamentari.

error: Content is protected !!