27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:34 AM

de autor nespecificat

Eduard Dumitraşcu multumeşte tuturor buzoienilor pentru sprijinul pe care l-a primit în campania electorală. Pentru a cere cuiva să aibă încredere în tine, este important să te cunoască personal, de aceea candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu în Colegiul 6 – Camera Deputaților a mers în cartierele şi pe bulevardele Buzăului

 |
07 Dec 2012
891
de autor nespecificat

            Candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, susţine aplicarea unui proiect de lege simplu şi concis privind confiscarea averilor tuturor ciocoilor (cei dovediţi că au furat prin contracte cu statul – indiferent de modul în care au încercat să se acopere aceştia).

 |
06 Dec 2012
849
de autor nespecificat

          Poşta Câlnău alege Cezar Preda

 

            Cezar Preda a mers în acest sfârşit de săptămână la Poşta Câlnău. Candidatul Alianţei România Dreaptă a vrut să asculte problemele pe care le au localnicii din această comună, cu care nu a mai vorbit de patru ani. Cezar Preda a fost primit cu căldură de locuitorii din Poşta Câlnău.

 |
05 Dec 2012
1336
de autor nespecificat

        Buzăul se poate mândri cu un om care a reuşit să răzbată în politică şi să ajungă în funcţia de prim-vicepreşedinte la nivel naţional al unui important partid din România, al unui partid care a dat preşedintele României timp de două mandate şi care a fost la guvernare când pentru România trebuiau luate decizii drastice pentru a face faţă crizei economice, al unui partid care este pregătit să ajungă din nou la guvernare.

 |
05 Dec 2012
1138
de autor nespecificat

            Candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, afirmă că modul în care străinii vor să exploateze resursele naturale ale României este departe de a aduce beneficii ţării. Gazul de şist este noul combustibil-vedetă al momentului şi, aparent, România ar avea potenţial în aceasta zonă.

 |
05 Dec 2012
865
de autor nespecificat

            Sclavia este un fenomen social despre care obişnuim să credem că a apus demult. Oficial, sclavia este interzisă în toate ţările, dar rapoartele Naţiunilor Unite şi ale organizaţiilor de apărare a drepturilor omului susţin că 27 milioane de oameni de pe glob se află în această situaţie.

 |
04 Dec 2012
1017
de autor nespecificat

          Candidatul USL în Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, răspândeşte prin intermediul mass-media o nouă minciună legată de contracandidatul său din partea Alianţei România Dreaptă, deputatul Cezar Preda. Astfel, el a comandat mai multe articole legate atât de primarul democrat-liberal al comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru – despre care afirmă că ar fi devenit membru PSD cu acte în regulă -, cât şi de consilierii PDL din aceeaşi comună, cărora deputatul Cezar Preda le-ar fi retras sprijinul politic.

 |
04 Dec 2012
1016
de autor nespecificat

            Candidatul PP-DD în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, doreşte să propună, alături de colegii săi din Partidul Poporului–Dan Diaconescu, un proiect de lege privind desfiinţarea celor 372 de instituţii inutile numite „deconcentrate”, instituţii care căpuşează statul român. În teorie,  deconcentratele sunt toate structurile de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, care nu sunt descentralizate administrativ şi financiar şi sunt subordonate ministerelor şi celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului.

 |
03 Dec 2012
1096
de autor nespecificat

             * Interviu cu avocatul Ciprian Coman, candidatul Alianţei România Dreaptă în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor

   Cum vedeţi campania electorală până în acest moment, având în vedere că sunteţi şi la prima încercare de a accede în Parlament, din postura de candidat al Colegiului 6 Buzău pentru Camera Deputaţilor?

 |
03 Dec 2012
871
de autor nespecificat

       Mă numesc Ciprian Coman, am 29 de ani, şi vă scriu întrucât aş vrea să vă alăturaţi încercării  mele de a construi un viitor mai bun împreună.

     Ne dorim cu toţii ca iniţiativele politice importante, acelea care au consecinţe pe termen mediu şi lung, să pornească de la nevoile reale ale oraşului nostru şi să fie susţinute de oameni cu aceleaşi interese ca ale noastre.

 |
03 Dec 2012
917
de autor nespecificat

       Trăim într-o ţară în care ne-am obişnuit să auzim frecvent politicienii promiţând noi locuri de muncă şi, cu toate acestea, şomajul este într-o permanentă creştere şi sărăcia este tot mai adâncă. Un alt politician care să promită noi locuri de muncă arată ca un alt escroc în ochii alegătorilor sătui de promisiuni neîndeplinite.

 |
02 Dec 2012
854
de autor nespecificat

          Ziua naţională a României este o zi deosebită pentru toţi români. Candidatul Partidului Poporului–Dan Diaconescu în Colegiul 6 – Camera Deputaţilor, Eduard Dumitraşcu, a fost prezent la ceremonia de depunere de coroane din faţa Prefecturii, alături de consilierii PP-DD.

 |
02 Dec 2012
1078
de autor nespecificat

            Candidatul Alianţei România Dreptă în Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, deputatul Cezar Preda, a declarat că, în momentul de faţă, campania electorală se desfăşoară în limite legale; el a mulţumit Poliţiei pentru modul în care a înţeles mesajul său şi pentru modul în care veghează pentru preîntâmpinarea unor... 

 |
01 Dec 2012
782
de autor nespecificat

       Şedinţă cu scandal, vineri,la Consiliul Local Buzău, când toţi consilierii opoziţiei au părăsit sala de şedinţă. Motivul îl constituie faptul cei din Primărie nu au vrut să pună pe ordinea de zi proiectul de eliminare al taxei pe apa de ploaie.  

 |
01 Dec 2012
848
de autor nespecificat

            În programul PP-DD-istului Eduard Dumitraşcu se arată că „migraţia parlamentară va fi interzisă, niciun parlamentar ales pe listele unui partid nu va mai putea trece la un alt partid, sub sancţiunea pierderii mandatului”, dar şi că doreşte Parlament unicameral cu 300 de parlamentari.

 |
29 Nov 2012
779
de autor nespecificat

            Noi amănunte ies la iveală în urma incidentului dintre echipele Alianţei România Dreaptă şi Uniuniii Social Liberale, petrecut sâmbătă la Mărăcineni. După câteva ore consumarea acestuia, candidatul USL în Colegiul 7 – Camera Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi candidatul în Colegiul 1 – Senat, Orlando Teodorovici, au susţinut o conferinţă de presă în care vorbeau despre „lipsa de moralitate” a membrilor echipei ARD şi plângeau de mila tinerilor care îi ajută în campanie.

 |
28 Nov 2012
1517

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker