• AS Vintileanca, ultima promovată în Liga a 4-a

Încă un nume nou la startul viitorului sezon al Ligii a 4-a. După Recolta Blăjani şi Phoenix Poşta Câlnău, câştigătoarele celor două serii ale Ligii a 5-a, care au promovat direct în eşalonul superior, în prima ligă a fotbalului judeţean a mai ajuns şi AS Vintileanca.

Echipa care a terminat pe locul 3 în Seria I a Ligii a 5-a, după Recolta Blăjani şi Viitorul 2 Verneşti, formaţie fără drept de promovare, a învins miercuri seară, pe teren neutru, la Merei, pe Şoimii Siriu, cu 1-0, în meci de baraj pentru promovare / retrogradare în Liga a 4-a. Într-o altă partidă, tot pe teren neutru, la Berca, Olimpia Rm. Sărat şi-a asigurat, cu emoţii, pentru încă un sezon, locul în Liga a 4-a, după ce a câştigat, la limită, scor 4-3, partida cu Pescăruşul Luciu, formaţie care a încheiat pe locul 2, după Phoenix Poşta Câlnău, în cea de-a doua serie a Ligii a 5-a.

Componenţa Ligii a 4-a, ediţia 2018-2019

Odată cu disputarea celor două meciuri de baraj, a fost stabilită şi componenţa Ligii a 4-a, pentru ediţia de campionat 2018-2019. Cele 16 echipe enumerate mai jos au drept de participare în viitorul sezon, dar vor trebui să-şi confirme prezenţa printr-o solicitare de înscriere la AJF. Faţă de ediţia anterioară, în afara celor trei nou promovate, au dispărut SCM Gloria, care a promovat în Liga a 3-a, iar Şoimii Siriu şi Victoria Boboc au retrogradat.

 1. Team Săgeata
 2. Voinţa Lanurile
 3. Locomotiva Buzău
 4. Montana Pătârlagele
 5. AS Balta Albă
 6. Avântul Zărneşti
 7. Recolta Sălcioara
 8. Tricolorul Gălbinaşi
 9. Înfrăţirea Zoiţa
 10. Petrolul Berca
 11. Diadema Gherăseni
 12. Olimpia Rm. Sărat
 13. Viitorul Verneşti
 14. Recolta Blăjani
 15. Phoenix Poşta Câlnău
 16. AS Vintileanca

DISTRIBUIȚI
loading...