Vrei să trăieşti pentru câteva ore „visul american” fără a pleca din judeţ? Vei avea această ocazie, joi, 15 martie, la Pensiunea Cetăţuia, situată la 3 kilometri de Mânăstirea Ciolanu, graţie unui eveniment ce reuneşte recita­lurile unor trupe de primă mână din muzica românească şi o ofertă gastronomică bazată pe prepa­rate specifice „ţării tuturor posibilităţilor”.

Evenimentul, programat de la ora 18,00, se va desfăşura sub mottoul unui vers al celebrului Bob Dylan şi a sa „Vânare de vânt”: „De câte ori trebuie să priveşti drept în sus înainte să vezi ceru-adânc?”. Concertul „Oigăn Plays Dylan” de la Pensiunea Cetăţuia îl va avea în centrul atenţiei, după cum arată şi titlul, pe Eugen Nuţeascu alias Oigăn, solistul şi chitaristul celebrei trupe Kumm.

La această tematică a răspuns afirmativ şi una dintre cele mai bune formaţii de rock alternativ din România, „Robin and the Backstabbers”. Cu această ocazie cele două trupe, Kumm şi „Robin and the Backstabbers” vor aduce la Buzău noul proiect iniţiat de Oigăn, „Moon Museum”. Este vorba ­des­pre un proiect care reuneşte membrii ai celor două trupe de rock alternativ, căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crişan şi Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) şi Dan Georgescu (almadeer, Byron).

La finalul anului trecut, trupa a lansat single-ul „Vârful cu Dor”, prima piesă Moon Museum cu versuri în limba română, nominalizată de Radio Guerrilla pe locul doi în topul pieselor româneşti.

Meniu special şi degustare de vinuri

Seara de la Pensiunea Cetăţuia va fi completată de chef Titus Samoilă cu un meniu tipic american: „burgeri decadenţi”, „perfect ribbs” şi „abstract apple pie”. Şi cum nimic nu merge fără un vin bun, Ion Vlădoi va pune la dispoziţie ­vinurile din Podgoria Murfatlar, Domeniul Vlădoi.

Aşa că ia-ţi gaşca, pentru că ai toate! Adică toate ingredientele unei nopţi americane!  Restul, „prietene, e suflare de vânt!”, ca să îl cităm din nou pe inegalabilul Bob Dylan.

Preţul unui bilet cu totul inclus va fi de 140 lei/ persoană, iar pentru participanţii la eveniment se oferă cazare cu mic dejun la 125 lei/cameră. Pentru rezervări, sunaţi la telefon: 0731.999.222.

Reamintim că Pensiunea Cetăţuia este situată la 632 m altitudine, pe dealul cu acelaşi nume, la distanţa de 30 km de oraşul Buzău, în comuna Măgura, judeţul Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...