27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:15 PM

Cultura

Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC

de Cristian IONESCU
Cultura  |
19.05.2017, 00:00
1517

   Dacă anii trecuți secțiunea destinată studenților de la UNATC din cadrul festivalului de teatru de la Buzău avea loc în Cafeneaua Artiștilor, anul acesta organizatorii au urmărit să ofere un spațiu mai generos acestor reprezentații. Astfel, secțiunea „Studenții de azi, actorii de mâine“ va avea loc în Club No Limit, începând de duminică, 21 mai de la ora 22,00.

   De asemenea, organizatorii au realizat și o ofertă de abonamente foarte convenabile pentru spectatori. Dacă un singur bilet în cadrul unei reprezentații costă 10 lei, cei care vor alege un abonament pentru trei spectacole vor plăti 20 lei, iar cei care optează pentru un abonament pentru toate cele șase reprezentații vor plăti doar 30 lei.

   De asemenea, cei care vor achiziționa abonamente de orice tip vor primi reducere 50 la sută la concertul susținut de trio-ul Joe Rusi (Norvegia) și Rareș Totu, sâmbătă 27 mai.

   Pentru informații și rezervări sunați la telefon 0723 429.264.

 

Iată programul complet al spectacolelor din secțiunea dedicată studenților UNATC:

  • Duminică, 21 mai, ora 22:00

„Ei, și?” adaptare după „Improviza ție la Alma” de Eugène Ionesco (spectacol de regie) ­‐ UNATC București

  • Luni, 22 mai, ora 22:00

„Where” de Eliz Beata Orban (spectacol de coregrafie) – Universitatea de Arte Târgu Mureș

  • Marți, 23  mai, ora 22:00

„Avioane de hârtie” de EliseWilk (spectacol de actorie) –Universitatea din Craiova, Departamentul de Artă Teatrală

  • Miercuri, 24 mai, ora 22:00

„Adunarea femeilor” de Aristofan (spectacol de actorie) – UNATC București

  • Joi, 25 mai, ora 22:00

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” după romanul omonim a lui KenKesey (spectacol de actorie) – Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte

  • Vineri, 26 mai, ora 22:00

„Două piese cu o femeie” după La noroc și Melodia preferată de Franz XaverKroetz (spectacol de actorie ) – Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru

Comentarii

Zbor deasupra unui cuib de cuci (26 May, 22:24)
Laura

Un spectacol foarte,foarte bun!! Felicitări studenților de la Universitatea Ovidius-Constanța!! Interpretarea a fost curată, ireproșabilă,auzeam în sală persoane care spuneau că acest spectacol greu a fost jucat cu profesionalism. Foarte mult mi-a plăcut rochițele ,,puicuței,, Candy Star!! Tipa dezinvoltă,foarte frumoasă a deschis acest spectacol cu aparițiile ei. Toți actorii ai fost la înălțime!! Mai vrem astfel de spectacole în orașul nostru.

Raspunde
Zbor deasupra unui cuib de cuci (27 May, 04:55)
Lena

Un spectacol reușit!! Felicitări studentilor-i actorilor din Constanța!!

Raspunde
Studenții de astăzi,actorii de mâine!! Zbor deasupra unui cuib de cuci . (27 May, 14:09)
Andrei

Un spectacol dus la final cu sute de aplauze!! Un spectacol destul de greu dar impresionant,emoționant,un spectacol ff bine pus în scenă, un spectacol ce nu îl voi uita!! Candy Star foarte senzuală, seducătoare, o energie debordantă, o tipă sexi. A fost o onoare pt mine să văd acești actori talentați și dăruiți scenei. Felicitări Constanța !!!

Raspunde
Sunt dezamăgit de juriu...Zbor deasupra unui cuib de cuci un spectacol reușit, un spectacol ce mulți Buzoieni nu îl vor uita!! (28 May, 11:14)
George

Mulți Buzoieni am considerat că cel mai bun spectacol de teatru la acest Festival au fost actorii din Constanța,Universitatea Ovidius.Au fost singurii care au fost rechemați de publicul orașului nostru înapoi în scenă, interpretarea lor a fost foarte bună. Îmi pare rău că scriu așa ceva, dar jurizarea nu a fost corectă. Acești actori meritau premiul cel mai bun spectacol și pt cei mai buni actori!! Sunt dezamăgit dar talentul lor îi va face cu siguranță renumiți în scurt timp!!

Raspunde
Pt mine Facultatea de Arte din Constanța este câștigătoare!! (28 May, 11:36)
Nicu

Felicitări actorilor !!! Vreau să mai aud de voi,sunteți cei mai buni și cei mai talentați!! Spectacolul vostru, Zbor deasupra unui cuib de cuci va rămâne mult timp de acum încolo o mare legendă!!

Raspunde
Un spectacol reușit! (28 May, 15:02)
Cristina

Diploma actorilor din Constanța trebuia să fie oferită tuturor din echipă, toții au fost la înălțime,unul fără celălalt nu ar fi ajuns la acest succes!! Juriul a fost din București și era normal să țină cu Bucureștiul care m-a dezamăgit cu spectacolul lor. Dicția,interpretarea au lăsat de dorit. Actorii din Constanța au cucerit Buzoienii. Vă mai așteptam în orașul nostru. Sunteți pe podium.

Raspunde
Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A (28 May, 16:48)
Ana-Maria

Felicitări!!!

Raspunde
Un spectacol foarte bun,foarte bine jucat!! (28 May, 23:13)
Mira

Felicitări Constanța !!

Raspunde
Pt mine și mulți alții Facultatea de Arte din Constanța consider că a fost extrem de bună!! Actorii foarte buni,dicție fff corectă. (29 May, 07:43)
Mihaela

Zbor deasupra unui cuib de cuci este un spectacol foarte greu de jucat și numai niște actori fff buni puteau interpreta acele personaje. Spectacolele din București nu au fost la înălțime și totuși au mers două premii nemeritate zic eu înspre capitală. De ce? Se întreabă mulți cum mă întreb și eu. Felicitări actorilor din Constanța!!

Raspunde
Felicitări pt spectacol!! Tineri,frumoși și foarte talentați sunt actorii Facultății de Arte din Constanța!! (29 May, 19:33)
Corina Filote

Mi-au plăcut toate personajele dar apariția lui Candy Star a fost woww,rochiile superbe pt acest spectacol reușit, foarte frumoasă,dinamică și stăpâna pe situația în care se afla ca personaj .S-a văzut că totul a fost bine stabilit si organizat de regizor. Mi-ar place să mai aud de ei!! Cei mai buni și cei mai tari!!

Raspunde
Mulțumiri (19 Jul, 17:49)
Daniela Vitcu Hanțiu

Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri! Sunt impresionată de ceea ce am citit în comentariile dvs și mândră de ceea ce au lăsat studenții mei la Buzău! Într-adevăr, timp de trei ani au muncit cu simț de răspundere și seriozitate maximă, îi respect și apreciez pentru dăruire, pasiune și implicare. Personajele din ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” și le-au construit și s-au comportat cu ele ca adevărații profesioniști! Mulțumim!!! PS: Am reușit să luăm, pe lângă alte premii, premiul pentru cel mai bun spectacol la București la Festivalul ”Hyperion iese la Godot”. Vom reveni la Buzău!!!!

Raspunde

Stiri Agerpres

ALERTĂ Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati (WTA) și a ratat șansa de a deveni lider mondial
Duminica, August 20, 2017 22:06 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial.

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker