27 de ani
de presa libera
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:14 AM

Cultura

Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC

de Cristian IONESCU
Cultura  |
19.05.2017, 00:00
853

   Dacă anii trecuți secțiunea destinată studenților de la UNATC din cadrul festivalului de teatru de la Buzău avea loc în Cafeneaua Artiștilor, anul acesta organizatorii au urmărit să ofere un spațiu mai generos acestor reprezentații. Astfel, secțiunea „Studenții de azi, actorii de mâine“ va avea loc în Club No Limit, începând de duminică, 21 mai de la ora 22,00.

   De asemenea, organizatorii au realizat și o ofertă de abonamente foarte convenabile pentru spectatori. Dacă un singur bilet în cadrul unei reprezentații costă 10 lei, cei care vor alege un abonament pentru trei spectacole vor plăti 20 lei, iar cei care optează pentru un abonament pentru toate cele șase reprezentații vor plăti doar 30 lei.

   De asemenea, cei care vor achiziționa abonamente de orice tip vor primi reducere 50 la sută la concertul susținut de trio-ul Joe Rusi (Norvegia) și Rareș Totu, sâmbătă 27 mai.

   Pentru informații și rezervări sunați la telefon 0723 429.264.

 

Iată programul complet al spectacolelor din secțiunea dedicată studenților UNATC:

  • Duminică, 21 mai, ora 22:00

„Ei, și?” adaptare după „Improviza ție la Alma” de Eugène Ionesco (spectacol de regie) ­‐ UNATC București

  • Luni, 22 mai, ora 22:00

„Where” de Eliz Beata Orban (spectacol de coregrafie) – Universitatea de Arte Târgu Mureș

  • Marți, 23  mai, ora 22:00

„Avioane de hârtie” de EliseWilk (spectacol de actorie) –Universitatea din Craiova, Departamentul de Artă Teatrală

  • Miercuri, 24 mai, ora 22:00

„Adunarea femeilor” de Aristofan (spectacol de actorie) – UNATC București

  • Joi, 25 mai, ora 22:00

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” după romanul omonim a lui KenKesey (spectacol de actorie) – Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte

  • Vineri, 26 mai, ora 22:00

„Două piese cu o femeie” după La noroc și Melodia preferată de Franz XaverKroetz (spectacol de actorie ) – Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru

Comentarii

Zbor deasupra unui cuib de cuci (26 May, 22:24)
Laura

Un spectacol foarte,foarte bun!! Felicitări studenților de la Universitatea Ovidius-Constanța!! Interpretarea a fost curată, ireproșabilă,auzeam în sală persoane care spuneau că acest spectacol greu a fost jucat cu profesionalism. Foarte mult mi-a plăcut rochițele ,,puicuței,, Candy Star!! Tipa dezinvoltă,foarte frumoasă a deschis acest spectacol cu aparițiile ei. Toți actorii ai fost la înălțime!! Mai vrem astfel de spectacole în orașul nostru.

Raspunde
Zbor deasupra unui cuib de cuci (27 May, 04:55)
Lena

Un spectacol reușit!! Felicitări studentilor-i actorilor din Constanța!!

Raspunde
Studenții de astăzi,actorii de mâine!! Zbor deasupra unui cuib de cuci . (27 May, 14:09)
Andrei

Un spectacol dus la final cu sute de aplauze!! Un spectacol destul de greu dar impresionant,emoționant,un spectacol ff bine pus în scenă, un spectacol ce nu îl voi uita!! Candy Star foarte senzuală, seducătoare, o energie debordantă, o tipă sexi. A fost o onoare pt mine să văd acești actori talentați și dăruiți scenei. Felicitări Constanța !!!

Raspunde
Sunt dezamăgit de juriu...Zbor deasupra unui cuib de cuci un spectacol reușit, un spectacol ce mulți Buzoieni nu îl vor uita!! (28 May, 11:14)
George

Mulți Buzoieni am considerat că cel mai bun spectacol de teatru la acest Festival au fost actorii din Constanța,Universitatea Ovidius.Au fost singurii care au fost rechemați de publicul orașului nostru înapoi în scenă, interpretarea lor a fost foarte bună. Îmi pare rău că scriu așa ceva, dar jurizarea nu a fost corectă. Acești actori meritau premiul cel mai bun spectacol și pt cei mai buni actori!! Sunt dezamăgit dar talentul lor îi va face cu siguranță renumiți în scurt timp!!

Raspunde
Pt mine Facultatea de Arte din Constanța este câștigătoare!! (28 May, 11:36)
Nicu

Felicitări actorilor !!! Vreau să mai aud de voi,sunteți cei mai buni și cei mai talentați!! Spectacolul vostru, Zbor deasupra unui cuib de cuci va rămâne mult timp de acum încolo o mare legendă!!

Raspunde
Un spectacol reușit! (28 May, 15:02)
Cristina

Diploma actorilor din Constanța trebuia să fie oferită tuturor din echipă, toții au fost la înălțime,unul fără celălalt nu ar fi ajuns la acest succes!! Juriul a fost din București și era normal să țină cu Bucureștiul care m-a dezamăgit cu spectacolul lor. Dicția,interpretarea au lăsat de dorit. Actorii din Constanța au cucerit Buzoienii. Vă mai așteptam în orașul nostru. Sunteți pe podium.

Raspunde
Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A (28 May, 16:48)
Ana-Maria

Felicitări!!!

Raspunde
Un spectacol foarte bun,foarte bine jucat!! (28 May, 23:13)
Mira

Felicitări Constanța !!

Raspunde
Pt mine și mulți alții Facultatea de Arte din Constanța consider că a fost extrem de bună!! Actorii foarte buni,dicție fff corectă. (29 May, 07:43)
Mihaela

Zbor deasupra unui cuib de cuci este un spectacol foarte greu de jucat și numai niște actori fff buni puteau interpreta acele personaje. Spectacolele din București nu au fost la înălțime și totuși au mers două premii nemeritate zic eu înspre capitală. De ce? Se întreabă mulți cum mă întreb și eu. Felicitări actorilor din Constanța!!

Raspunde
Felicitări pt spectacol!! Tineri,frumoși și foarte talentați sunt actorii Facultății de Arte din Constanța!! (29 May, 19:33)
Corina Filote

Mi-au plăcut toate personajele dar apariția lui Candy Star a fost woww,rochiile superbe pt acest spectacol reușit, foarte frumoasă,dinamică și stăpâna pe situația în care se afla ca personaj .S-a văzut că totul a fost bine stabilit si organizat de regizor. Mi-ar place să mai aud de ei!! Cei mai buni și cei mai tari!!

Raspunde

Stiri Agerpres

Dosarul nord-coreean: Washingtonul se teme de o apropiere între Moscova și Phenian
Miercuri, Iunie 28, 2017 08:11 AM

Statele Unite ale Americii se tem că Rusia ar putea umple golul pe care l-ar lăsa China dacă aceasta din urmă ar fi să se îndepărteze de Coreea de Nord, a declarat marți ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, citată de Reuters.

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul seriei 'Millenium', a murit la 56 de ani
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:45 AM

Actorul suedez Michael Nyqvist, protagonistul trilogiei 'Millenium', ecranizare a operei scriitorului Stieg Larsson, a murit marți la 56 de ani, a informat familia citată de EFE.

Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:40 AM

Absolvenții de liceu vor susține miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:33 AM

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată cel mai probabil lista miniștrilor noului cabinet.

Curtea Supremă din Venezuela a fost atacată de un elicopter
Miercuri, Iunie 28, 2017 07:25 AM

Un elicopter a atacat sediul Curții Supreme din Venezuela, a anunțat marți președintele Nicolas Maduro la televiziunea de stat, preluată de agențiile internaționale de presă. Din elicopter au fost aruncate asupra clădirii două grenade, dintre care una nu a explodat.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jun, 00:00
violeta albu a comentat pentru articolul Medicii legişti: moartea cardiologului Adrian Negoiţă, produsă de o hemoragie intercraniană:
dumnezeu sa-l odihneasca
27 Jun, 19:15 Minciuni
Pixu a comentat pentru articolul Ce realizări a bifat primarul Toma după primul an de mandat:
Vă referiți la parcarea aia unde te întâmpină un copac în mijlocul drumului? Partid de rahat, realizari de rahat. Mințiți proștii cu dragaici și alte petreceri pentru prosti, in timp ce oamenii normali din orașul ăsta scrasnesc din dinti.
27 Jun, 14:47 Medii de 10
Albinuța a comentat pentru articolul A plouat cu medii de 10 la Evaluarea Națională de la Buzău:
În ultima perioadă în România plouă cu promisiuni psd-iste și cu medii de 10. Cum nu au acoperire în realitatea economică promisiunile psd-iste, tot așa nu au acoperire aceste medii de 10!
Google PageRank Checker