27 de ani
de presa libera
Miercuri, Mai 24, 2017 05:21 AM
dragaica

Cultura

Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC

de Cristian IONESCU
Cultura  |
19.05.2017, 00:00
700

   Dacă anii trecuți secțiunea destinată studenților de la UNATC din cadrul festivalului de teatru de la Buzău avea loc în Cafeneaua Artiștilor, anul acesta organizatorii au urmărit să ofere un spațiu mai generos acestor reprezentații. Astfel, secțiunea „Studenții de azi, actorii de mâine“ va avea loc în Club No Limit, începând de duminică, 21 mai de la ora 22,00.

   De asemenea, organizatorii au realizat și o ofertă de abonamente foarte convenabile pentru spectatori. Dacă un singur bilet în cadrul unei reprezentații costă 10 lei, cei care vor alege un abonament pentru trei spectacole vor plăti 20 lei, iar cei care optează pentru un abonament pentru toate cele șase reprezentații vor plăti doar 30 lei.

   De asemenea, cei care vor achiziționa abonamente de orice tip vor primi reducere 50 la sută la concertul susținut de trio-ul Joe Rusi (Norvegia) și Rareș Totu, sâmbătă 27 mai.

   Pentru informații și rezervări sunați la telefon 0723 429.264.

 

Iată programul complet al spectacolelor din secțiunea dedicată studenților UNATC:

  • Duminică, 21 mai, ora 22:00

„Ei, și?” adaptare după „Improviza ție la Alma” de Eugène Ionesco (spectacol de regie) ­‐ UNATC București

  • Luni, 22 mai, ora 22:00

„Where” de Eliz Beata Orban (spectacol de coregrafie) – Universitatea de Arte Târgu Mureș

  • Marți, 23  mai, ora 22:00

„Avioane de hârtie” de EliseWilk (spectacol de actorie) –Universitatea din Craiova, Departamentul de Artă Teatrală

  • Miercuri, 24 mai, ora 22:00

„Adunarea femeilor” de Aristofan (spectacol de actorie) – UNATC București

  • Joi, 25 mai, ora 22:00

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” după romanul omonim a lui KenKesey (spectacol de actorie) – Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte

  • Vineri, 26 mai, ora 22:00

„Două piese cu o femeie” după La noroc și Melodia preferată de Franz XaverKroetz (spectacol de actorie ) – Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu, la 80 de ani
Miercuri, Mai 24, 2017 04:09 AM

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din județul Buzău.

Ziua europeană a parcurilor naționale
Miercuri, Mai 24, 2017 04:04 AM

La data de 24 mai, în fiecare an, este sărbătorită Ziua europeană a parcurilor naționale, cu scopul de a conștientiza comunitățile, factorii de decizie și publicul larg privind valoarea și beneficiile ariilor protejate din Europa.

Ziua Limbii Bulgare
Miercuri, Mai 24, 2017 04:01 AM

În fiecare an, la data de 24 mai se sărbătorește Ziua Limbii Bulgare.

ZILE NAȚIONALE: Statul Eritreea
Miercuri, Mai 24, 2017 03:41 AM

Statul Eritreea sărbătorește la 24 mai Ziua Națională, marcând proclamarea independenței în 1993. Situat în nord-estul Africii, statul se întinde pe o suprafață de 117.600 kmp și se învecinează cu Sudanul, Etiopia, Djibouti, fiind mărginit de Marea Roșie.

CITATUL ZILEI
Miercuri, Mai 24, 2017 03:33 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 May, 00:31 Mai usor sa previi decat sa tratezi
Radav a comentat pentru articolul Interlopul Vadar, trimis după gratii, dar lăsat cu mașinile de lux dobândite în urma furturilor din Marea Britanie:
Inca nu l-ati facut sapun pe acest individ?
23 May, 22:36 Învățămint dual
C. Tănase a comentat pentru articolul Continuă înscrierile pentru elevii buzoienii care vor o calificare și un loc de muncă sigur:
Corect, dacă ar înțelege unii profesori că trebuie să muncească, nu să se prefacă, dacă elevii chiar ar învăța și nu s-ar preface, dacă unii părinți i-ar educa cu adevărat și nu s-ar preface, ce bine ar fi!
23 May, 20:00 Drăgaica
NIQ a comentat pentru articolul Municipalitatea vrea să aducă Drăgăicii gloria de odinioară:
O sărbătoare nulă pentru cultura locală. Care tradiție, mirosul de fum și lumea (tri)coloră din jur? Toma a inventat roata, apoi spița și spițeria. Acum vrea să ridice cultura locală pe cele mai înalte culmi ale falimentului multilateral-involuntat. Să trăiască Benone, această obsesie a viitorului fost primar. În doi ani, Buzăul va ajunge sat, reședință a comunei Mărăcineni. E greu de înțeles ce l-a putut schimba pe acest om în clipa în care a devenit primar. Cine l-a pus acolo nu are decât să aibă dureri de cap. Să treacă pe ”zebre” străzilor buzoiene cu conștiința lor dublă. Domnul Toma nu e primar, e doar un nailon al partidului. Îmi pare tare rău că sunt de acord cu cei care îi contestă calitățile invizibile. Așadar, la Drăgaică, la Matusalem Sinulescu, la cârnați de toate dimensiunile, la ”muzică tradițională”. La anul 1965 sau undeva pe acolo. Se aude că dl. Toma va fi retras de bună voie de la Primărie. Cum i-a plecat un galonat din șefie, cum a adus în loc un puști cu umeri sovietici, general pe timp de pace. Tristă situație. Nu mai sunt cadre, nici luptători. Răzbelul e pe sfârșite. PSD nu e la Primărie, ci cam pe la mijlocul bulevardului. Primăria e pe o uliță, în buricul din spate al târgului. Dl. T a intrat cu tractorul în curtea orășenilor. Dle Q, oricine ai fi ai dreptate. Știu alții cine suntem. Mâine știe și primarul. Nu e rău să vorbim în somn măcar aici. Peste niște ani, vom avea dreptate. Și n-o să fie târziu nici atunci.
Google PageRank Checker