27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:44 AM

Cultura

Oferte avantajoase la bilete pentru spectacolele de teatru ale studenților de la UNATC

de Cristian IONESCU
Cultura  |
19.05.2017, 00:00
1571

   Dacă anii trecuți secțiunea destinată studenților de la UNATC din cadrul festivalului de teatru de la Buzău avea loc în Cafeneaua Artiștilor, anul acesta organizatorii au urmărit să ofere un spațiu mai generos acestor reprezentații. Astfel, secțiunea „Studenții de azi, actorii de mâine“ va avea loc în Club No Limit, începând de duminică, 21 mai de la ora 22,00.

   De asemenea, organizatorii au realizat și o ofertă de abonamente foarte convenabile pentru spectatori. Dacă un singur bilet în cadrul unei reprezentații costă 10 lei, cei care vor alege un abonament pentru trei spectacole vor plăti 20 lei, iar cei care optează pentru un abonament pentru toate cele șase reprezentații vor plăti doar 30 lei.

   De asemenea, cei care vor achiziționa abonamente de orice tip vor primi reducere 50 la sută la concertul susținut de trio-ul Joe Rusi (Norvegia) și Rareș Totu, sâmbătă 27 mai.

   Pentru informații și rezervări sunați la telefon 0723 429.264.

 

Iată programul complet al spectacolelor din secțiunea dedicată studenților UNATC:

  • Duminică, 21 mai, ora 22:00

„Ei, și?” adaptare după „Improviza ție la Alma” de Eugène Ionesco (spectacol de regie) ­‐ UNATC București

  • Luni, 22 mai, ora 22:00

„Where” de Eliz Beata Orban (spectacol de coregrafie) – Universitatea de Arte Târgu Mureș

  • Marți, 23  mai, ora 22:00

„Avioane de hârtie” de EliseWilk (spectacol de actorie) –Universitatea din Craiova, Departamentul de Artă Teatrală

  • Miercuri, 24 mai, ora 22:00

„Adunarea femeilor” de Aristofan (spectacol de actorie) – UNATC București

  • Joi, 25 mai, ora 22:00

„Zbor deasupra unui cuib de cuci” după romanul omonim a lui KenKesey (spectacol de actorie) – Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte

  • Vineri, 26 mai, ora 22:00

„Două piese cu o femeie” după La noroc și Melodia preferată de Franz XaverKroetz (spectacol de actorie ) – Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru

Comentarii

Zbor deasupra unui cuib de cuci (26 May, 22:24)
Laura

Un spectacol foarte,foarte bun!! Felicitări studenților de la Universitatea Ovidius-Constanța!! Interpretarea a fost curată, ireproșabilă,auzeam în sală persoane care spuneau că acest spectacol greu a fost jucat cu profesionalism. Foarte mult mi-a plăcut rochițele ,,puicuței,, Candy Star!! Tipa dezinvoltă,foarte frumoasă a deschis acest spectacol cu aparițiile ei. Toți actorii ai fost la înălțime!! Mai vrem astfel de spectacole în orașul nostru.

Raspunde
Zbor deasupra unui cuib de cuci (27 May, 04:55)
Lena

Un spectacol reușit!! Felicitări studentilor-i actorilor din Constanța!!

Raspunde
Studenții de astăzi,actorii de mâine!! Zbor deasupra unui cuib de cuci . (27 May, 14:09)
Andrei

Un spectacol dus la final cu sute de aplauze!! Un spectacol destul de greu dar impresionant,emoționant,un spectacol ff bine pus în scenă, un spectacol ce nu îl voi uita!! Candy Star foarte senzuală, seducătoare, o energie debordantă, o tipă sexi. A fost o onoare pt mine să văd acești actori talentați și dăruiți scenei. Felicitări Constanța !!!

Raspunde
Sunt dezamăgit de juriu...Zbor deasupra unui cuib de cuci un spectacol reușit, un spectacol ce mulți Buzoieni nu îl vor uita!! (28 May, 11:14)
George

Mulți Buzoieni am considerat că cel mai bun spectacol de teatru la acest Festival au fost actorii din Constanța,Universitatea Ovidius.Au fost singurii care au fost rechemați de publicul orașului nostru înapoi în scenă, interpretarea lor a fost foarte bună. Îmi pare rău că scriu așa ceva, dar jurizarea nu a fost corectă. Acești actori meritau premiul cel mai bun spectacol și pt cei mai buni actori!! Sunt dezamăgit dar talentul lor îi va face cu siguranță renumiți în scurt timp!!

Raspunde
Pt mine Facultatea de Arte din Constanța este câștigătoare!! (28 May, 11:36)
Nicu

Felicitări actorilor !!! Vreau să mai aud de voi,sunteți cei mai buni și cei mai talentați!! Spectacolul vostru, Zbor deasupra unui cuib de cuci va rămâne mult timp de acum încolo o mare legendă!!

Raspunde
Un spectacol reușit! (28 May, 15:02)
Cristina

Diploma actorilor din Constanța trebuia să fie oferită tuturor din echipă, toții au fost la înălțime,unul fără celălalt nu ar fi ajuns la acest succes!! Juriul a fost din București și era normal să țină cu Bucureștiul care m-a dezamăgit cu spectacolul lor. Dicția,interpretarea au lăsat de dorit. Actorii din Constanța au cucerit Buzoienii. Vă mai așteptam în orașul nostru. Sunteți pe podium.

Raspunde
Acest spectacol cu incursiune psihologică a fost foarte bine gândit de regizor. Toate personajele au fost speciale,au dus cu toții o luptă grea cu caracterele acestui spectacol,s-au transpus cu brio,ireproșabil.I-am aplaudat cum nu am facut-o niciodată. A (28 May, 16:48)
Ana-Maria

Felicitări!!!

Raspunde
Un spectacol foarte bun,foarte bine jucat!! (28 May, 23:13)
Mira

Felicitări Constanța !!

Raspunde
Pt mine și mulți alții Facultatea de Arte din Constanța consider că a fost extrem de bună!! Actorii foarte buni,dicție fff corectă. (29 May, 07:43)
Mihaela

Zbor deasupra unui cuib de cuci este un spectacol foarte greu de jucat și numai niște actori fff buni puteau interpreta acele personaje. Spectacolele din București nu au fost la înălțime și totuși au mers două premii nemeritate zic eu înspre capitală. De ce? Se întreabă mulți cum mă întreb și eu. Felicitări actorilor din Constanța!!

Raspunde
Felicitări pt spectacol!! Tineri,frumoși și foarte talentați sunt actorii Facultății de Arte din Constanța!! (29 May, 19:33)
Corina Filote

Mi-au plăcut toate personajele dar apariția lui Candy Star a fost woww,rochiile superbe pt acest spectacol reușit, foarte frumoasă,dinamică și stăpâna pe situația în care se afla ca personaj .S-a văzut că totul a fost bine stabilit si organizat de regizor. Mi-ar place să mai aud de ei!! Cei mai buni și cei mai tari!!

Raspunde
Mulțumiri (19 Jul, 17:49)
Daniela Vitcu Hanțiu

Vă mulțumim din suflet pentru aprecieri! Sunt impresionată de ceea ce am citit în comentariile dvs și mândră de ceea ce au lăsat studenții mei la Buzău! Într-adevăr, timp de trei ani au muncit cu simț de răspundere și seriozitate maximă, îi respect și apreciez pentru dăruire, pasiune și implicare. Personajele din ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” și le-au construit și s-au comportat cu ele ca adevărații profesioniști! Mulțumim!!! PS: Am reușit să luăm, pe lângă alte premii, premiul pentru cel mai bun spectacol la București la Festivalul ”Hyperion iese la Godot”. Vom reveni la Buzău!!!!

Raspunde

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker