Copilaria este cea mai importanta etapa din viata oricarui nou nascut si reprezinta prima ocazie de a se bucura de mediul inconjurator, de a socializa prin gangurit si a-ti spune cele mai pretioase cuvinte – “mama” si “tata”.

Acesta este momentul cel mai potrivit sa ii cumperi cat mai multe jucarii colorate, care emit sunete si care sa il ajute sa socializeze. Cea mai noua jucarie aparuta in Romania, MonkeyLings, imbina joaca si distractia cu educatia, gratie celor mai jucause si colorate maimutici – Daisy, Lucy, Leo, Oliver, Ruby si Gloria.

MonkeyLings, cel mai colorat si cool magazin de jucarii educative, te asteapta cu o multime de prieteni pupaciosi, veseli si colorati, gata sa iti ajute copilul sa invete si sa primeasca cele mai funny reactii.

O gasca de 6 maimutici hazli si colorate, inzestrate cu cele mai noi descoperiri in materie de inteligenta emotionala, au dus la dezvoltarea acestuia produs interactiv, cu beneficii uriase asupra interactiunii copilului cu cei din jurul sau.

Fiecare dintre acestea au un mecanism de functionare bazat pe comunicarea prin stimulare, si reactioneaza cu ajutorul senzorilor de miscare, prin manifestari pozitive si extrem de haioase. In plus, acestea canta, stranuta, sforaie si scot o larga varietate de sunete, in functie de semnalele pe care le primesc de la copil.

Odata apasat butonul de power, ele saluta voios in engleza. Multumita senzorilor, au o paleta variata de semnale la care reactioneaza: batai din palme, degete trosnite, scuturari, pupici transmisi prin aer, mangaieri si multe altele.

Conceptul din spatele acestor jucarii are la baza dezvoltarea emotionala a copilului prin joaca si intercatiune. Cele 6 maimutele au culori diferite, insa sunt ideale pentru a se transforma in partenerul de joaca de lunga durata, iar pe masura ce cei mici le utilizeaza isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si initiativa.

Jucariile sunt usor de purtat oriunde, pot sa stea agatate in coada rasucita, sa cuprinda cu bratele plante, tablete sau chiar pixuri. In plus, sunt compacte si construite dintr-un material care le face sigure si rezistente la cazaturi.

DISTRIBUIȚI
loading...