• HC Zalău – SCM Gloria Buzău, astăzi, de la ora 12,00

Gloria deschide astăzi etapa a 6-a a Ligii Na­ționale de handbal feminin, întreruptă timp de două săptămâni de meciurile echipei na­țio­nale, cu Ucraina și Feroe. La reluarea campionatului, echipa buzoiană, ocupanta celui de-al treilea loc de pe podium, are parte de un duel crâncen, în deplasare, cu Zalăul temutului Gheorghe Tadici.

Adversara de astăzi, în meciul programat la o oră destul de ciudată, 12,00, a început sezonul cu o adevărată bombă, Zalăul, doar cu jucătoare tinere și autohtone, trecând de super-trupa de la CSM București. Apoi, chiar dacă rezultatele n-au mai fost pe măsura așteptărilor, formația lui Gheorghe Tadici a rămas aceeași nucă tare de spart și foarte redutabilă pe propriul teren. Dar și Gloria are argumentele ei să spere într-un rezultat bun astăzi. Elevele lui Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie ocupă un excelent loc 3, la numai trei puncte de SCM Rm. Vâlcea și Corona, pe fondul unor evoluții excelente, concretizate prin victoriile ca­tegorice de la Sala Sporturilor, cu Craiova și Bistrița, două dintre forțele campionatului.

În concluzie, o confruntare care se anunță extrem de atractivă, între două formații care și-au propus să abordeze campionatul cu strategii complet diferite, dar care urmăresc același lucru: să se mențină printre celor mai bune formații din România.

Liga Națională, Etapa a 6-a, program:

HC Zalău – SCM Gloria Buzău

Corona Brașov – Măgura Cisnădie

CSU Cluj Napoca – CSM Slatina

Rapid București – HCM Slobozia

Gloria Bistrița – Minaur Baia Mare

SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea

CSM București – Dunărea Brăila

Clasament

 1. SCM Rm. Vâlcea 15 p.
 2. Corona 15 p.
 3. SCM GLORIA 12 p.
 4. Baia Mare 10 p.
 5. CSM București 9 p.
 6. Brăila 9 p.
 7. SCM Craiova 9 p.
 8. Cisnădie 7 p.
 9. HC Zalău 6 p.
 10. Bistrița 6 p.
 11. Slobozia 4 p.
 12. CSM Slatina 1 p.
 13. Cluj Napoca 0 p.
 14. Rapid 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...