• Evenimentul culinar va avea loc pe 22 martie la un restaurant din Bucureşti, începând cu ora 20,00

După succesul alături de invitaţii speciali Vasile Calofir şi Gabi Costin,  buzoianca, Odette Mândruţă ce şi-a câştigat notorietatea la Mastechef în urmă cu patru ani, va susţine un nou show culinar alături de actriţa Alexandra Velniciuc.

Show Gourmet cu Chef Odette este dedicat, de data aceasta, celor cu gusturi fine, iar desfăşurarea de forţe va avea loc la Restaurantul Elisabeta, din cadrul teatrului cu acelaşi nume. Conceptul în care buzoianca este protagonistă reuneşte măiestria unui bucătar chef care va împărtăşi celor prezenţi din tainele bucătăriei şi îi va învăţa prepararea meniului tematic al serii, cu şarmul unui invitat special, rol jucat de data aceasta de Alexandra Velniciuc, ce va condimenta evenimentul cu umor şi bună dispoziţie.

foto: Ionuț Rădulescu

„<Gourmet Show> înseamnă lecţii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor şi voie bună, preparate culinare delicioase pregătite chiar în faţa participanţilor. Cu alte cuvinte, în luna femeii vă invit la Restaurant Elisabeta să <Gustăm, ne distrăm, învăţăm!>. Va fi o seară de neuitat alături de actriţa Alexandra Velniciuc, aşa că vă aştept cu nerăbdare şi poftă de mâncare“, a precizat Odette.

Buzoianca lucrează la Teatrul Elisabeta din Bucureşti şi este absolventă a cursurilor Academiei Barilla, în Italia, impresionând gurmanzii,cu ocazia proiectelor la care a participat cu preparatele sale inedite. Odette a absolvit Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, secţia Teatru, şi a jucat în multe spectacole. A făcut parte dintr-o trupă de street dance în liceu, cu care participa la diferite concursuri, însă a fost nevoită să renunţe ca urmare a unei probleme diagnosticate la nivelul coloanei vertebrale. După participarea la emisiune Masterchef, unde a ajuns până în semifinală, buzoianca s-a orientat către showurile culinare, fiind solicitată la diverse evenimente de ţinută.

DISTRIBUIȚI
loading...