UPDATE

„Renunț la viață din dragoste pentru ea”, ar fi scris Rudolf Heinz în germană pe biletul găsit la locul sinuciderii.

Se pare că bărbatul trăia o adevărată dramă după ce prima soție a decedat de cancer și îi era teamă că și cea de-a doua soție va muri din cauza fumatului. De altfel, acesta a fost motivul discuțiilor de dumincă seară când el a decis să plece de acasă și s-a cazat la un hotel. Luni i-ar fi spus soției că se va sinucide dar aceasta nu l-a crezut.

Astăzi a fost anunțată și Ambasada Austriei iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Știrea inițială

Continuă ancheta în cazul bărbatului găsit spânzurat cu o frânghie legată de structura metalică a podului de la Mărăcineni. Înainte să-și ia viața, Rudolf Heinz, și-ar fi sunat soția și i-ar fi spus că va recurge la acest gest.

Între timp, oamenii legii încearcă să găsească răspunsuri în acest caz. Printre documentele lăsate de austriac pe pasarela podului de la Mărăcineni a fost găsită o notiță scrisă în limba germană iar un testament, redactat de asemenea în limba germană, a fost găsit la hotelul unde acesta se cazase. Fotografii de pe acest testament i-ar fi trimis soției ieri înainte să-și ia viața. Urmează ca înscrisurile să fie traduse și apoi se va stabili dacă bărbatul a lăsat un bilet de adio.

Rudolf Heinz era căsătorit civil cu o tânără, de 26 de ani, din satul Potoceni, comuna Mărăcineni, pe care o cunoscuse în Austria, iar pe 27 iulie urma și cununia religioasă. Cei doi locuiau într-o casă în Potoceni pe care o cumpăraseră de curând. Rudolf Heinz deținea o fabrică de cablaje în Cehia, cu sediul administrativ în Austria.

Duminică seară cei doi s-au certat rău iar bărbatul a plecat de la iubita lui.

Luni după-amiază a fost găsit spânzurat.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Evident, in asemenea cazuri, doar „cocoselul” este de vina. El nu a avut tarie si un caracter puternic si a luat-o pe urmele cocoselului punandu-si capat zilelor. Asta este, el crezand ca romancile se uita doar la buzunar. Ca sa vezi , ele se uita si pe langa.

Comments are closed.