Duminica la teatru, joi la comedie! Cam aşa s-ar descrie programul de entertainment pus la punct de organizatorii de la O’Brothers. După piesa de teatru ce s-a jucat duminică şi care a adus în actualitate povestea buzoianului Ion Băieşu, „Iubirea e un lucru foarte mare”,  joi, 11 octombrie, de la ora 20,00, urmează o piesă de stand-up comedy, cu Cristi, Sorin şi Toma, cunoscuţi pentru reprezentaţiile de la iUmor, Râzi ca Prostu’, Show de Seară, Între Show-uri, Ceva Mărunt, Popesco Show etc. Preţul unui bilet este 30 lei.

După stand-up comedy, buzoienii sunt invitaţi în aceeaşi locaţie, la o nouă întâlnire cu dramaturgia lui Ion Băieşu. Pe 21 octombrie, se joacă spectacolul „Cuplu’ ideal”, cu ­Adi­na Maria Stoica, Daniel Hara şi Marius Gîlea. Dacă vă este dor de celebrul cuplu Tanţa şi Costel, îi puteţi vedea în acţiune în noi situaţii care mai de care mai amuzante. Un text plin de umor, o interpretare ­ener­gică şi nuanţată, doi tineri talentaţi, un limbaj fermecător şi pitoresc, şi nu numai atât, vă aşteaptă în sala de spectacol.

Iubirea este un lucru foarte mare, chiar şi după câţiva ani de convieţuire, când farmecul primei cunoştinţe, al primelor tandreţi şi al primelor conflicte încep a se ofili puţin câte puţin, căci căsnicia este ca un pom: dacă-l îngrijeşti, el dă roade frumoase, dacă nu, nu!

Glume noi cu Anisia şi Serghei

Luna se va încheia la O’Brothers cu un alt show de comedie, de data aceasta pe 25 octombrie, avându-i protagoniştii pe Serghei şi Anisia. Îi vei recunoaşte de la „Românii au talent”, iUmor, „Te Cunosc De Undeva” sau poate din clipurile virale de pe Internet.  Cel mai simpatic cuplu de moldoveni vine în Buzău cu glume noi şi acelaşi chef şi energie cu care v-au obişnuit. Deci nu rata o întâlnire de zile mari cu Serghei şi Anisia. Ei vin cu voia bună, voi veniţi cu pofta de râs! Preţul unui bilet va fi de 20 de lei.

DISTRIBUIȚI
loading...