Colegiul „B. P. Hasdeu” a primit diploma de excelenţă din partea Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. Distincţia vine după ce buzoianca Miruna Castravete, absolventă a Colegiului Hasdeu, a fina­lizat studiile Facultăţii de Energetică ca şef de promoţie la specializarea „Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic”, cu media 8,61. Miruna a absolvit colegiul buzoian în anul 2014.

După reuşita buzoiencei, prof. Horia Necula, decanul Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti a ­tri­mis pe adresa Colegiului Hasdeu o scrisoare de mulţu­mire, alături de o diplomă de excelenţă.

„(…) Dorim să vă mulţumim pe această cale pentru efortul pe care îl depuneţi în formarea elevilor, în cadrul învăţă­mântului liceal, şi să ne exprimăm aprecierea pentru calitatea procesului educaţional şi a corpului profesoral din colegiul dumneavoastră. Rezultatele obţinute ulterior de foştii elevi ai colegiului pe care îl reprezentaţi dovedesc o pregătire de bază foarte bună, care îi oferă competenţele necesare adaptării sistemului nostru universitar. În acest sens, vă transmitem o diplomă de excelenţă pentru recunoaşterea activităţii profesionale a cadrelor didactice din Colegiul Naţional <Bogdan Petriceicu Hasdeu> din Buzău. Vă asigurăm de toată consideraţia noastră şi dorim totodată să găsim în continuare căile pentru o colaborare mai strânsă în be­neficiul educaţiei”, se arată în scrisoarea semnată de decanul Facultăţii de Energetică.

1 COMENTARIU

Comments are closed.