Una dintre concu­rentele care se luptă să câştige inima unuia dintre participanţii la emisiunea „Gospodari fără pereche” de la Pro Tv este o buzoiancă. Geanina Stanciu are 34 de ani şi visează la iubirea unuia dintre protagoniştii emisiunii prezentată de Ana Maria Prodan.

Geanina este din satul Lunca Frumoasă, comuna Pârscov, şi nu a fost căsătorită până acum. A lucrat în Italia, la un restaurant, vreme de 14 ani şi a revenit în ţară cu puţin timp înainte de începerea emisiunii. Chiar dacă a trăit multe experienţe în viaţă, Geanina se consideră o fată simplă, obişnuită cu traiul la ţară.

„Sunt sociabilă şi vor­băreaţă de obicei. Atunci când cunosc oameni noi, sunt mai timidă, dar mă adaptez repede la situaţii. Sunt o fire calmă”, se descrie tânăra. Timpul liber şi-l petrece cu prietenele cu care iese la cafea, face plimbări în natură sau ascultă muzică.

Geanina spune că nu a mai avut o relaţie serioasă de mai bine de trei ani, iar cea mai lungă a fost de doi ani. Şi-ar dori alături de ea un bărbat harnic, calm, liniştit şi cu bun simţ, care să vrea copii cu ea şi să-i iubească. În emisiune, „Gospodar fără pereche” buzoianca s-a înscris pentru a-l cuceri pe Dorin Năcreală, din Balşa, judeţul Hunedoara, un bărbat de 38 de ani, din care 20 i-a petrecut muncind la oi.

De ce l-a ales pe Dorin dintre toţi gospodarii? „Pentru că este un bărbat liniştit şi cu care pare că am ce să vorbesc. Îmi place că nu este aşa de pretenţios ca ceilalţi şi nu are atât de multe reguli pentru fete cum au ceilalţi gospodari”, a declarat Geanina.

Alexandra este rivala directă a Geaninei

Alexandra Ioniţă, cea de-a doua pretendentă la inima lui Dorin, are 28 de ani şi locuieşte în Năvodari cu cei doi copii pe care îi are din căsnicia anterioară. Ea nu are un loc de muncă acum, copiii şi gospodăria fiind principalele ei preocupări. La fermă, ambele pretendente la inima lui Dorin se aşteaptă să muncească mult.

„Gospodar fără pereche” este un reality-show ce are la bază viaţa la ţară, prezentată prin intermediul unor gospodari carismatici şi singuri, care nu ar renunţa pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiţii, la munca la câmp şi la toate activităţile cu care sunt obişnuiţi.

Fiecare gospodar din emisiune a selectat câteva femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le-a invitat să se cunoască mai bine, însă doar cele care au impresionat au mers în runda următoare. Favoritele au ajuns la o întâlnire de grup şi, dintre ele, gospodarul Dorin le-a ales pe Alexandra şi pe Geanina, cu care va trăi alături timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l cu­cerească pe gospodar şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia.