Dacă vreodată industria telefoanelor mobile ar fi putut fi în pericol, noțiunea de baterie externa a salvat situația. Noi toți suntem mai liniștiți, mai productivi și mai încrezători atunci când ne putem baza pe rezervele de energie oferite de o baterie externă. Nu vrem să întrăm în detalii tehnice, în schimb ne dorim să privim bateria externă că pe un accesoriu care îți influențează starea atunci când ești intr-un cadru social sau chiar personal.

O baterie externă îți ușurează viața, dar dacă mergem pe principiul acesta, și încălțămintea ne ușurează viața, și pălăriile ne scapă din anumite contexte nedorite. Astfel, bateriile externe trebuie și o fac deja, să țină loc și de accesoriu.

O baterie externa, un accesoriu fashion

Prin cafenelele și cluburile de fițe, tot telefoane performante folosesc consumatorii, dar acele gadget-uri funcționează tot pe baterie, iar bateriile externe sunt folosite la fel de intensiv. Dar cum te poți duce îmbrăcat în haine elegante, scumpe sau strălucitoare și să ai la purtător o baterie butucănoasă, cu un fir lung incomod și poate și de culoare neagră? Este inacceptabil. S-a găsit repede soluția pentru această problemă. Acum îți poți achiziționa o baterie externă care să imite formă unei sticlute de parfum. Sau poți opta pentru o baterie cu o formă atrăgătoare de culoare rose-gold sau albă. Sunt destule modele acolo pe internet, caută-le și alege-ți modelul favorit.

Ce se poate incărca cu o baterie externa?

Motivul existenței acesor baterii este pentru a oferi flexibilitate. În prezent flexibilitatea ne este oferită de gadget-urile pe care le folosim zilnic. Tablete, telefoane, boxe portabile, lanterne, gps, depinde de situație. Deocamdată o baterie externa de performanță medie, îți poate asigura încărcarea gamei de dispozitive ce au un consum mic de energie. Asta înseamnă că dacă vei vrea vreodată să îți încarci laptop-ul de la o baterie externă de 5000 mAh, să nu te întrebi de ce nu sunt rezultate. O altă problema este și de tipul de conectori USB. Deocamdată nu toți producătorii au optat pentru un Type-C, care ar putea încarcă până la 20V 5A, lucru care ar fi sufficient dacă ai o baterie destul de mare, chiar și pentru a încarcă un laptop de gaming.

Te poti da mare in grupul de prieteni.

Dacă ți se potrivește un tip de comportament mai hipster sau vrei să fii tu primul care scoate pe masă o baterie externă mai specială, trebuie să știi că și pentru tine există leacuri. Acum o mare parte din bateriile externe vin cu un led, pe post de lanternă. Unele baterii au un ecran LCD care îți arată anumite informații despre gradul de încărcare al bateriei. Dacă vrei să ai mereu energie și eșți mereu cu rucsacul în spate, poți opta pentru o baterie cu încărcare solară care să fie mereu deasupra ghiozdanului tău iar tu ai mereu baterie! Dar cum poți să impresionezi până la sfârșit? Ei bine, acum poți cumpără din magazinele online din România, baterii externe cu încărcare wireless. În timp ce prietenii tăi se chinuie să menajeze firul de încărcare mult prea scurt, tu vei fi linștit că nu ai nevoie de o conexiune prin fir pentru a-ți încarcă telefonul.

DISTRIBUIȚI
loading...