Un medic din Buzău a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău pentru luare de mită. Anișoara Cazacu, medic de familie, ar fi făcut obiectul unui flagrant al ofițerilor Serviciului Județean Anticorupție, la plângerea unui pacient nemulțumit de serviciile medicului.

În urma sesizării depuse la SJA Buzău, acesta ar fi mers la cabinetul medicului și i-a înmânat 100 lei pe care a fost scris MITĂ. Așa a picat Anișoara Cazacu în plasa anchetatorilor. Dosarul datează de câteva luni, iar la începutul acestui an, Anișoara Cazacu a reușit să scape de controlul judiciar  după ce a contestat în instanță măsura.

Dosarul a fost trimis în instanță marți și urmează să se stabilească un termen în camera preliminară.

La sfârșitul anului trecut, un medic originar din Buzău, Viorel Radu Vrăcioiu, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” din Bucureşti, a fost prins în flagrant de procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie luând mită 500 de lei. Medicul ar fi considerat suma iniţială de 200 de lei oferită de martorul denunţător mult prea mică pentru o intervenţie.

DISTRIBUIȚI
loading...