Daca esti tanara, arati bine si esti in cautarea unor conditii mai bune de lucru si a unui trai mai mult decat decent, in mod cert te-ai gandit pana acum la posibilitatea angajarii intr-un studio de videochat, dat fiind faptul ca aceasta este una dintre cele mai profitabile industrii la momentul actual. Desi parerile s-au mai schimbat in ultima vreme si oamenii incep sa priveasca aceasta activitate cu ochi buni, exista si situatii mai putin avantajoase pentru persoanele care vor sa faca primii pasi catre o cariera in acest domeniu. De exemplu, daca nu te informezi corect inainte sa accepti o oferta de lucru, poti avea o experienta neplacuta in cadrul unui studio de videochat care nu se afla in legalitate si care nu ofera conditii corespunzatoare modelelor sale.

Atrase de profitul foarte mare din aceasta industrie, pe piata de videochat din Romania si din lume apar tot mai multe firme care incearca sa evite rigorile legii. Cu toate ca exista un cadru legal in tara noastra pentru aceasta activitate inca din anul 2003, exploatarea modelelor si inselarea Statului sunt practicate de unele studiouri de videochat care se ghideaza numai dupa profitul imediat. Pentru a nu cadea in plasa escrocheriei, in randurile urmatoare vei putea descoperi cateva criterii pe care trebuie sa le ai in vedere la alegerea unui studio videochat care sa aiba grija de interesele tale.

Contract

Forma legala de colaborare in acest domeniu este contractul de artist-interpret, iar acesta este unul dintre cele mai importante indicii asupra seriozitatii si profesionalismului unui studio de videochat. In cazul in care nu vei semna un contract in dublu exemplar inca din prima zi de activitate, practicile respectivei firme in ceea ce priveste legalitatea colaborarii sunt cel putin indoielnice. Daca respectiva firma-fantoma incearca sa te convinga ca procedurile de inregistrare a contractelor sunt foarte laborioase si indelungate, atunci nu accepta colaborarea. Spre deosebire de acestea, un studio de videochat de renume iti va oferi un contract ferm de artist-interpret pe care il vei semna direct cu producatorul international.

Evidenta veniturilor

Pentru a te asigura ca veniturile tale sunt legale, de fiecare data cand primesti banii (o data la doua saptamani, de regula) ar trebui sa semnezi un act aditional care inseamna inregistrarea sumei finale si evidenta impozitelor si taxelor aferente acesteia. Evident, sumele iti vor putea fi livrate de catre societatea cu care colaborezi, in contul pe care il alegi. Orice alta forma de plata ar trebui sa ridice semne de intrebare asupra legalitatii procedurilor alese de respectivul studio de videochat.

Varsta minima de angajare

In aceasta privinta, limita inferioara este de 18 ani, iar daca varsta nu este importanta pentru respectivul studio de videochat, atunci cu siguranta legea nu este respectata nici in alte privinte. Acest tip de divertisment este dedicat in totalitate adultilor, astfel incat orice firma care „angajeaza” minore nu respecta, in primul rand, modelele. Cu toate acestea, exista cazuri in care tinere sub varsta majoratului sunt angajate folosind identitati false sau schimbandu-le actele de identitate cu ale altor persoane. Un studio de videochat cu renume nu va permite niciodata asemenea practici!

Discretie si siguranta

In cazul in care doresti sa iti protejezi identitatea, un studio de videochat serios te va ajuta in acest sens, avand la indemana toate resursele tehnice pentru a-ti oferi siguranta de care ai nevoie sau, in cazul in care doresti sa te afirmi pe plan international, un studio de videochat prestigios te va ajuta sa ajungi un star al acestui domeniu!

Comision de minimum 50%

Un studio de videochat care are intr-adevar in vedere interesele modelelor iti va oferi intotdeauna un comision de minimum 50% din incasarile totale pe care le-ai inregistrat intr-o perioada anume. Mai mult decat atat, diferitele bonusuri la care ai acces daca alegi sa faci parte din echipa unui studio de videochat prestigios iti pot da sansa de a ajunge la un comision cumulativ de pana la 65%, acesta traducandu-se intr-un cuantum de pana la 10.000 de dolari pe luna.

Daca vrei sa pornesti „cu dreptul” in cariera de model online, cauta ofertele de angajari ale marilor studiouri de videochat, precum Studio 20, si asigura-te ca vei avea parte de cele mai bune sesiuni de training si conditii de lucru din aceasta industrie!

 

DISTRIBUIȚI
loading...