27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:36 AM

Educatie

Nouă premii și mențiuni obținute de elevii Liceului de Artă Buzău la olimpiadele naționale de specialitate

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.05.2017, 00:00
1365

   Liceul de Artă „Margareta Sterian“ se alătură instituțiilor de învățământ buzoiene cu rezultate importante obținute la olimpiadele naționale din acest an.

   Potrivit unui comunicat e­mis de conducerea liceului, elevii instituției de învățământ au obținut nouă premii (dintre care un premiu I, trei premii III, trei mențiuni și două premii speciale) la Olimpiadele Naționale de Interpretare Instrumentală, Corală și Studii Teore­tice, Arte vizuale, Arta Acto­rului și Religie de la Arad, Deva, Brăila, Târgoviște, Ti­mi­șoara și Craiova.

• PREMIUL I: Alexandra Nicolae (clasa a.XI-a) - Artă monumentală, prof. Valeriu Șușnea;

• PREMIUL al III-lea: Adrian David (clasa a IX-a), Studii muzicale teoretice, prof.  Nicolescu Marilena, prof. Mihai Nițescu;

• Miruna Petrache (clasa a XI-a), Arta actorului, prof. Viorica Radu;

• Corul CRESCENDO (cla­sele IX-XII), dirijor, prof. Marilena Rădulescu, acompaniator, prof. Ana Bănescu;

• MENȚIUNI: Anca Brătilă (clasa a XI-a), Arhitectură, prof. Gabriela Balaș;

• Silviu Neagoe (clasa a XI-a), Arta actorului, prof. Anda Pantiș;

• Georgian Stanciu (clasa a XII-a), Arhitectură, prof. Gabriela Balaș

• PREMII SPECIALE: Irina Bar­bu (clasa a XII-a), Religie, pr. prof. Marius Rădulescu

• Alexandra Nicolae (clasa a XI-a), Artă monumentală, prof. Valeriu Șușnea.

   „Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, lunile aprilie și mai au fost unele de foc, de emoție și de așteptare pentru elevii Liceului de Arte «Margareta Sterian» participanți la olimpiadele naționale. Efortul, dăruirea și profesionalismul lor și ale cadrelor didactice care i-au pregătit au fost pe deplin răsplătite, întrucât rezultatele nu au întârziat să apară.  Mai mult, mesagerii artei au demonstrat că pasiunea creează valoare și naște ambiția de a arăta lumii întregi că ești cel mai bun, că meriți să porți cununa învingătorului, să simți pe deplin gustul succesului. Premiile obținute sunt mărturia unei munci asidue de ani buni, a multor ore de studiu, a vacanțelor petrecute în atelier sau în sala de instrument“, a declarat Mioara Sîngeorzan, directorul Liceului de Artă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker