27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 14:12 PM

Educatie

Nouă premii și mențiuni obținute de elevii Liceului de Artă Buzău la olimpiadele naționale de specialitate

de Cristian IONESCU
Educatie  |
11.05.2017, 00:00
1459

   Liceul de Artă „Margareta Sterian“ se alătură instituțiilor de învățământ buzoiene cu rezultate importante obținute la olimpiadele naționale din acest an.

   Potrivit unui comunicat e­mis de conducerea liceului, elevii instituției de învățământ au obținut nouă premii (dintre care un premiu I, trei premii III, trei mențiuni și două premii speciale) la Olimpiadele Naționale de Interpretare Instrumentală, Corală și Studii Teore­tice, Arte vizuale, Arta Acto­rului și Religie de la Arad, Deva, Brăila, Târgoviște, Ti­mi­șoara și Craiova.

• PREMIUL I: Alexandra Nicolae (clasa a.XI-a) - Artă monumentală, prof. Valeriu Șușnea;

• PREMIUL al III-lea: Adrian David (clasa a IX-a), Studii muzicale teoretice, prof.  Nicolescu Marilena, prof. Mihai Nițescu;

• Miruna Petrache (clasa a XI-a), Arta actorului, prof. Viorica Radu;

• Corul CRESCENDO (cla­sele IX-XII), dirijor, prof. Marilena Rădulescu, acompaniator, prof. Ana Bănescu;

• MENȚIUNI: Anca Brătilă (clasa a XI-a), Arhitectură, prof. Gabriela Balaș;

• Silviu Neagoe (clasa a XI-a), Arta actorului, prof. Anda Pantiș;

• Georgian Stanciu (clasa a XII-a), Arhitectură, prof. Gabriela Balaș

• PREMII SPECIALE: Irina Bar­bu (clasa a XII-a), Religie, pr. prof. Marius Rădulescu

• Alexandra Nicolae (clasa a XI-a), Artă monumentală, prof. Valeriu Șușnea.

   „Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, lunile aprilie și mai au fost unele de foc, de emoție și de așteptare pentru elevii Liceului de Arte «Margareta Sterian» participanți la olimpiadele naționale. Efortul, dăruirea și profesionalismul lor și ale cadrelor didactice care i-au pregătit au fost pe deplin răsplătite, întrucât rezultatele nu au întârziat să apară.  Mai mult, mesagerii artei au demonstrat că pasiunea creează valoare și naște ambiția de a arăta lumii întregi că ești cel mai bun, că meriți să porți cununa învingătorului, să simți pe deplin gustul succesului. Premiile obținute sunt mărturia unei munci asidue de ani buni, a multor ore de studiu, a vacanțelor petrecute în atelier sau în sala de instrument“, a declarat Mioara Sîngeorzan, directorul Liceului de Artă.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Jandarmii au confiscat 22 de bilete comercializate ilegal pentru meciul FCSB - Sporting Lisabona
Marti, August 22, 2017 13:57 PM

Jandarmii bucureșteni au confiscat marți, în urma unei acțiuni desfășurate în zona Arenei Naționale, 22 de bilete la partida de fotbal dintre FCSB și Sporting Lisabona comercializate la suprapreț de către o persoană, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Capitalei.

Teleorman: Autoritățile locale se opun realizării centralei de la Belene
Marti, August 22, 2017 13:52 PM

Autoritățile locale din Teleorman și reprezentanții Fundației pentru Mediu și Agricultură din Sofia se împotrivesc realizării Centralei Nucleare de la Belene, cele două părți stabilind, marți, în cadrul unei întâlniri oficiale desfășurate la sediul Palatului Administrativ din Alexandria, măsurile ce se impun a fi luate pentru stoparea proiectului de la Dunăre, situat la 13 kilometri de Zimnicea.

Rusia nu crede că noua strategie a lui Trump privind Afganistanul va aduce vreo schimbare pozitivă
Marti, August 22, 2017 13:48 PM

Rusia nu crede că noua strategie a președintelui american Donald Trump cu privire la Afganistan va duce la vreo schimbare pozitivă în această țară, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului de Externe al Federației Ruse, potrivit Reuters.

Schi fond/Dopaj: Norvegianca Therese Johaug va rata JO 2018 după ce TAS i-a mărit suspendarea
Marti, August 22, 2017 13:46 PM

Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne a mărit marți la 18 luni suspendarea dictată împotriva norvegiencei Therese Johaug, pentru încălcarea regulamentului antidoping, decizie în urma căreia multipla campioana mondială de schi fond va rata Jocurile Olimpice de iarnă ediția 2018 de la PyeongChang (Coreea de Sud), informează AFP.

Furtuni violente de zăpadă se produc pe planeta Marte în timpul nopții
Marti, August 22, 2017 13:44 PM

Furtuni violente de zăpadă se dezlănțuie pe planeta Marte în timpul nopților, potrivit unui studiu publicat luni, însă asta nu înseamnă că vom putea face oameni de zăpadă sau schia pe ''Planeta Roșie'', explică autorul cercetării pentru AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 13:47 Isj
Bogdan a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
https://www.facebook.com/groups/CostinNenitescu/permalink/1502194739841212/
22 Aug, 13:44 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Are dreptate Pixelul corporatist...daca castigatorul o ia razna in timpul mandatului este firesc sa fie indepartat...aceeasi masura sunt sigur ca se va lua si cu unii directori din municiupiu. Stiu sigur ca mai multe documente si inregistrari ale unei directoare au fost trimise la minister si se asteapta rasuns
22 Aug, 13:36 Nenitescu
Observator a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Daca dvs inchideti ochii la abuzurile conducerii Lic Tehn C. Nenitescu, uite ca ministerul nu a inchis ochii la neregulile ISJ. ISJul de ce nu raspunde petitiilor depuse la secretariatul inspectoratului?Ei nu functioneaza dupa legislatia in vigoare? Acelasi lucru care se intampla acum dnei insp general o sa i se intample si conducerii liceului mai sus mentionat. Sper ca cei din minister sa raspunda solicitarilor trimise.
Google PageRank Checker