Copii şi părinţi sunt invitaţi mâine dimineaţă să ia parte la deschiderea oficială a unui noului an şcolar la Palatul Copiilor.

     Copii şi părinţi sunt invitaţi mâine dimineaţă să ia parte la deschiderea oficială a unui noului an şcolar la Palatul Copiilor. Evenimentul va debuta la ora 9, la sediul din spatele sediului Fiscului, acolo unde cei prezenţi au ocazia să asiste la scurte manifestări de promovare a fiecărui cerc de creaţie.

     „Elevii noştrii vor lua parte la un spectacol artistic, susţinut de reprezentanţii cercurilor de muzică şi dans, după care cercurile de karting şi aeromodele vor derula mici acţiuni demonstrative. Aşteptăm părinţii să vină să vadă oferta noastră şi să se înscrie la unul dintre cercurile noastre”, a declarat directorul Palatului Copiilor Buzău, Paul Negoiţă.

     Instituţia de învăţământ are în aces nou an şcolar nu mai puţin de 22 de cercuri printre care Karting,  Electrotehnică, Tenis de câmp, Radio-TV, Canto, Artă decorativă etc. Activităţile de la Palatul Copiilor se derulează în cele două sedii ale instituţiei, de pe Bdul. N. Bălcescu şi str. Transilvaniei.

DISTRIBUIȚI
loading...