27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:58 AM

Monden

Înnebunită după accesorii / Buzoianca Patricia de la Amadeus îşi prezintă bijuteriile

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
11.07.2017, 00:00
800

   Inele, cercei, lanţuri, pandante strălucitoare, culori cameleonice, flori, fluturi şi un exemplar vechi de 200 de ani! Acestea bijuterii fac parte din colecţia impresionantă a buzoiencei Patricia Cimpoiaşu, care a dorit să se mândrească şi în faţa camerelor de luat vederi cu bijuteriile pe care le-a strâns de mică, în suporturi speciale, realizând o adevărată expoziţie personală la ea în dormitor.

   Bijuteriile vintage le-a pre­zentat la emisiunea „Vor­beşte lumea”, de la Pro TV, subliniind faptul că inelul este cea mai valoroasă piesă din colecţie, primindu-l într-un moment special, dar valorând şi foarte mult, având în vedere vechi­mea sentimentală.

   „Am un inel vechi de 200 de ani. E de la unul dintre pretendenţii mei din viaţa asta. Mi-am dat seama că are ­va­loare sentimentală, plus ve­chime, aşa că l-am acceptat cu drag. Cel mai mult am dat 80 de euro pe o bijuterie vintage, însă cel mai mult dau pe mobilierul vintage. O să vedeţi, urmează să mă mut curând şi casa va fi mobilată cu lucruri luate de la astfel de târguri vintage”, a declarat Patricia Cimpoiaşu.

„Majoritatea sunt luate de la târg, de la Buzău”

   Buzoianca a recunoscut că târgurile o pasionează de mult timp, mai ales cel de acasă, de la Buzău, unde merge cu drag duminica dacă se află în localitate sau le primeşte la Bucureşti, luate de părinţii ei din târgul buzoian.

   „Îmi plac foarte mult lucrurile vintage, nu numai bijuteriile. Îmi place şi mobilierul, îmi plac şi hainele. Dacă îmi iau un lucru de la un târg vintage, mai găsesc eu un artificiu, îi mai pun eu câte ceva. Majoritatea sunt lucrate manual. Mă întreb şi eu dacă am apucat vreodată să le port pe toate. Bineînţeles că nu, dar sunt câteva piese pe care le port destul de des. Le combin. Nu port doar o brăţară, ci vreo patru-cinci. Majoritatea sunt luate de la târg, în special de la cel de acasă, de la Buzău, unde găsesc foarte multe lucruri de genul ăsta. Mă sună mama să îmi spună că mi-a mai găsit ceva. În străinătate mă opresc la magazine cu bijuterii vintage”, a mai declarat Patricia Cimpoiaşu.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker