27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:37 AM

Monden

Nemuritorii, shooting şi clipuri noi în afara judeţului

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
28.07.2017, 00:00
2140
  • Cei patru „nemuritori” şi-au cucerit mândrele într-o locaţie inedită, din Transilvania

   Cinci mândre drăguţe, patru haiduci şăgalnici, gesturi tandre, un foc de tabără, muzică, dans şi voie bună! Asta a fost atmosfera de petrecere ce a durat trei zile şi trei nopţi, ca-n basme, pentru clipuri, piese şi imagini noi ale trupei buzoiene Nemuritorii.

   Tot ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în localitatea Barcani, din judeţul Covasna, va putea fi văzut şi ascultat curând, pentru că artiştii au pregătit deja un nou album ce va ajunge pe piaţă în aceste zile.

  „Trupa Nemuritorii a încheiat prima rundă de filmări pentru viitorul proicet muzical. Totul a decurs frumos, teatral, poveştile şi scenele au mers şi ele ca unse. Fetele au participat cu drag şi ne-au dat idei potrivite, băieţii au cântat cu spor, iar cu ajutorul unor gazde deosebite şi mă refer aici la  primarul comunei Barcani, Marin Gheorghe-, ne-a ieşit exact ce ne-am dorit. O să vedeţi în curând, sper să fie o surpriză plăcută tot albumul muzical estival”, a spus Constantin Ungureanu, liderul trupei buzoiene.

 „Mândrele sunt supărate“

   Poveştile clipurilor au toate legătură cu dragostea, uneori neîmpărtăşită, uneori prea focoasă, iar cadrele sunt pline de tatonări, zâmbete furate, sărutări pe furiş şi dans la final, în mijlocul unui foc de tabără, la fel cum făceau haiducii pe timpuri. Atmosfera de atunci este redată pas cu pas, şi prin naturaleţea şi costumaţia fetelor, şi prin gesturile haiducilor, iar titlul ­su­getiv al albumului nou- „Mândrele sunt supărate”, redă motivele simple şi puerile pentru care doi oameni se şicanau, se certau şi mai apoi se împăcau şi se iubeau cu foc.

   „Am ales acest titlu să punem în valoare şi partenerele noastre de data aceasta, şi mai ales că este o piesă diferită puţin şi o poveste nouă, am considerat că ea trebuie să dea titlul albumului. Vă dorim audiţie plăcută şi aşteptăm păreri cu privire la clipurile noastre, fanii noştri sunt foarte importanţi în aceste proiecte!”, a mai spus Constantin Ungureanu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker