27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:13 AM

Monden

Nemuritorii, shooting şi clipuri noi în afara judeţului

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
28.07.2017, 00:00
1964
  • Cei patru „nemuritori” şi-au cucerit mândrele într-o locaţie inedită, din Transilvania

   Cinci mândre drăguţe, patru haiduci şăgalnici, gesturi tandre, un foc de tabără, muzică, dans şi voie bună! Asta a fost atmosfera de petrecere ce a durat trei zile şi trei nopţi, ca-n basme, pentru clipuri, piese şi imagini noi ale trupei buzoiene Nemuritorii.

   Tot ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în localitatea Barcani, din judeţul Covasna, va putea fi văzut şi ascultat curând, pentru că artiştii au pregătit deja un nou album ce va ajunge pe piaţă în aceste zile.

  „Trupa Nemuritorii a încheiat prima rundă de filmări pentru viitorul proicet muzical. Totul a decurs frumos, teatral, poveştile şi scenele au mers şi ele ca unse. Fetele au participat cu drag şi ne-au dat idei potrivite, băieţii au cântat cu spor, iar cu ajutorul unor gazde deosebite şi mă refer aici la  primarul comunei Barcani, Marin Gheorghe-, ne-a ieşit exact ce ne-am dorit. O să vedeţi în curând, sper să fie o surpriză plăcută tot albumul muzical estival”, a spus Constantin Ungureanu, liderul trupei buzoiene.

 „Mândrele sunt supărate“

   Poveştile clipurilor au toate legătură cu dragostea, uneori neîmpărtăşită, uneori prea focoasă, iar cadrele sunt pline de tatonări, zâmbete furate, sărutări pe furiş şi dans la final, în mijlocul unui foc de tabără, la fel cum făceau haiducii pe timpuri. Atmosfera de atunci este redată pas cu pas, şi prin naturaleţea şi costumaţia fetelor, şi prin gesturile haiducilor, iar titlul ­su­getiv al albumului nou- „Mândrele sunt supărate”, redă motivele simple şi puerile pentru care doi oameni se şicanau, se certau şi mai apoi se împăcau şi se iubeau cu foc.

   „Am ales acest titlu să punem în valoare şi partenerele noastre de data aceasta, şi mai ales că este o piesă diferită puţin şi o poveste nouă, am considerat că ea trebuie să dea titlul albumului. Vă dorim audiţie plăcută şi aşteptăm păreri cu privire la clipurile noastre, fanii noştri sunt foarte importanţi în aceste proiecte!”, a mai spus Constantin Ungureanu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker