27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:31 AM

Monden

Nemuritorii, degustare în celebrele crame din Republica Moldova

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.04.2017, 00:00
347

   Seria concertelor de primăvară a buzoienilor de la Nemuritorii, începută exact pe 1 martie la Filarmonica Națională din Chișinău, s-a încheiat duminică, 2 aprilie, la Sîngerei, în nordul Republicii Moldova. Cei trei „haiduci” au susținut zece spectacole organizate cu sprijinul Agenției Imas Muzical din Moldova, prilejuindu-le buzoienilor un adevărat tur al mediei de la Chișinău.

   „Am început primăvara în forță, ca și în anii trecuți, puțin departe de casă, într-o serie de zece spectacole-maraton și ne-am întors mulțumiți, puțin obosiți, dar gata să întreținem atmosfera la evenimentele private care ne așteaptă curând. Am bucurat mai ales reprezentantele sexului frumos, cărora le-am cântat cu drag și le-am înseninat primăvara. Filmările vor fi gata în curând, ca să vedeți exact munca noastră în regim de maraton!”, a spus Constantin Ungureanu, liderul trupei Nemuritorii.

Invitați la Televiziunea Națională

   Turneul din această primă­vară a culminat, ca de fiecare dată, cu invitația făcută de Televiziunea Națională MD1. De asemenea, haiducii au avut ocazia să primească invitația la Cramele din Brănești, unde au degustat cu plăcere licorile ce merg la suflet alături de piesele etno ale Nemuritorilor.

   „Am avut parte de o mega-surpriză făcută de o parte dintre gazdele din Chișinău, mai exact oficialii din Peresecina, care ne-au primit la Cramele din Brănești, unde am degustat înmiresmatele vinuri moldovenești. Cu toții am fost de acord că muzica de calitate merge mână în mână cu ­vi­nurile autentice, așa că am cântat cu foc și am recomandat tuturor aceste licori bahice păstrate la rece, în cramele moldovenești”, a mai detaliat Titi Ungureanu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker