27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:43 AM

Monden

Nemuritorii, degustare în celebrele crame din Republica Moldova

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
05.04.2017, 00:00
538

   Seria concertelor de primăvară a buzoienilor de la Nemuritorii, începută exact pe 1 martie la Filarmonica Națională din Chișinău, s-a încheiat duminică, 2 aprilie, la Sîngerei, în nordul Republicii Moldova. Cei trei „haiduci” au susținut zece spectacole organizate cu sprijinul Agenției Imas Muzical din Moldova, prilejuindu-le buzoienilor un adevărat tur al mediei de la Chișinău.

   „Am început primăvara în forță, ca și în anii trecuți, puțin departe de casă, într-o serie de zece spectacole-maraton și ne-am întors mulțumiți, puțin obosiți, dar gata să întreținem atmosfera la evenimentele private care ne așteaptă curând. Am bucurat mai ales reprezentantele sexului frumos, cărora le-am cântat cu drag și le-am înseninat primăvara. Filmările vor fi gata în curând, ca să vedeți exact munca noastră în regim de maraton!”, a spus Constantin Ungureanu, liderul trupei Nemuritorii.

Invitați la Televiziunea Națională

   Turneul din această primă­vară a culminat, ca de fiecare dată, cu invitația făcută de Televiziunea Națională MD1. De asemenea, haiducii au avut ocazia să primească invitația la Cramele din Brănești, unde au degustat cu plăcere licorile ce merg la suflet alături de piesele etno ale Nemuritorilor.

   „Am avut parte de o mega-surpriză făcută de o parte dintre gazdele din Chișinău, mai exact oficialii din Peresecina, care ne-au primit la Cramele din Brănești, unde am degustat înmiresmatele vinuri moldovenești. Cu toții am fost de acord că muzica de calitate merge mână în mână cu ­vi­nurile autentice, așa că am cântat cu foc și am recomandat tuturor aceste licori bahice păstrate la rece, în cramele moldovenești”, a mai detaliat Titi Ungureanu.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker