Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, numărul doi în organizația social-democrată buzoiană condusă de vicepremierul Marcel Ciolacu, s-a poziționat în tabăra premierului în lupta pentru putere din PSD.

„Avem o Guvernare bună și un premier capabil să implementeze programul de guvernare votat de români! Guvernul Tudose are toată susținerea mea! A demonstrat că poate asigura o guvernare eficientă, că echipa de guvernare are foarte multe realizări, bazate și pe o strânsă colaborare cu administrația publică locală. România are nevoie de o guvernare stabilă! Un guvern nu poate asigura creșterea economică și dezvoltarea țării dacă nu are continuitate în activitate! Să nu uităm că ne aflăm în Anul Centenarului și este foarte important să demonstrăm că suntem uniți și vom duce la îndeplinire toate promisiunile făcute românilor!”, a scris Neagu pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Deci exista cel puțin doua grupări (facțiuni) in sânul PSD. Pana acum nu se accepta sub nicio forma așa ceva. Întrebarea este de ce se leapădă unii de alții?
    Când mergi la biserica sa „nășești” pe cineva preotul te întreabă, „te lepezi de satana?”, iar daca răspunzi corect primești încuviințarea si onoarea de a boteza un prunc inocent si nevinovat.
    Concluzia ar fi ca daca totuși pierderea este inevitabila, inteligent ar fi sa pierzi cat mai puțin sau sa reduci la minim pierderile.

  2. O atitudine corectă: Tudose trebuie sprijinit să guverneze corect, ca un adevărat jucător de șah.Trebuie să asigure realizarea reformei guvernamentale pe care o propune să poată apropia mai mult actul decizional de beneficiari. Eu cred că începe să se cearnă neghina din grâu în PSD.Dă Doamne!

Comments are closed.