Vă mai amintiți de Gigioacă? Este vorba despre singurul de­putat de Buzău condamnat la pușcărie cu executare în timpul mandatului, pentru că a primit șpagă 3.100 lei și o sticlă de “jivă“ de la un șef de serviciu deconcentrat, pentru a-l menține pe acesta pe post. Ales pe listele defunctului partid fondat de Dan Diaconescu, Gigioacă s-a orientat rapid și a ajuns în Partidul Conservator, căruia îi revenise, la Buzău, în grila numirilor politice, conducerea respectivului serviciu. Și, din această poziție,  „de­pu­tatul auto” – poate așa vi-l amintiți mai bine pe Gheorghe Coman – a cerut respectivului director niște bani și ceva de băut; nefiind la prima „abatere“, acesta l-a denunțat pe Gigioacă procurorilor anticorupție, a fost un flagrant, deputatul a luat-o la fugă, a fost prins și i-a fost ridicată imunitatea parlamentară cu unanimitatea votanților din camera inferioară a Parlamentului. S-au făcut chiar bancuri legate de această unanimitate; cică Gigioacă ar fi adus atingere serioasă noțiunii de mită, fiind prins cu suma ridicolă menționată mai sus.

Bineînțeles că în luminile reflectoarelor a stat Gigioacă, în timp ce presa a fost mult prea zgârcită în informații legate de persoana mituitorului. Care, să o spunem pe cea dreaptă, nu prea era nici el „virgo intacta”, dat fiind că fusese de acord să cotizeze la Gigioacă în mai multe rânduri pentru a-și păstra postul. Numai că deputatul întinsese prea mult coarda…

Acum, același director de serviciu deconcentrat s-a supărat pe noi. S-a simțit lezat că o colegă i-a solicitat o declarație, care a fost folosită într-un articol redactat nu de ea, ci de alți doi colegi. Mai mult, i-a cam mirosit urât și cali­tatea respectivului articol. Drept pentru care s-a decis să facă ceea ce s-a dovedit că știe să facă bine, adică să ne toarne. La DNA nu a avut cum, și nici nu prea mai este la modă. La partid, nici atât, nu pentru că nu ar fi găsit urechi dispuse să îl asculte, ci pentru că nici el nu mai știe prin ce partid și-a lăsat ultima adeziune. Așa că s-a gândit să ne toarne pe Facebook, printr-o postare mâ­nioasă, iar apoi, supărat pe tot satul, și-a închis contul pe respectiva rețea de socializare.

Totul din postura de mare specialist, care, după cum am văzut, nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și păstra postul.

DISTRIBUIȚI
loading...