27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:35 PM
toamna buzoiana

Sport

În perioada 24 iulie-16 august / AJF Buzău scoate la concurs 20 de locuri de observatori

de Andreea STROE
Sport  |
13.07.2017, 00:00
464

   Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău organizează concurs pentru dobândirea calităţii de observator pentru jocurile desfăşurate la nivelul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a, precum şi pentru campionatele de juniori, în sezonul competiţional 2017-2018. În total, vor fi scoase la concurs 20 de locuri.

   Cei interesaţi să devină observatori judeţeni trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători internaţionali, divizionari, jude­ţeni, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în ca­drul AJF sau a cluburilor de fotbal, specialişti în arbitraj, arbitri sau arbitri asistenţi care şi–au încheiat această activitate. Înscrierile la concurs se fac în perioada 24 iulie-16 august (ora 14,00), la sediul AJF, prin e-mail la adresa ajfbuzau@gmail.com sau prin curier pe adresa Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău (Str. Mesteacănului nr. 20), documentele necesare putând fi consultate şi descărcate de pe site.

   Vârsta minimă a can­didaţilor este 30 de ani, iar cea maximă de 70 de ani. Lista celor admişi va fi anunţată pe 16 august, ora 16,00, la sediul AJF şi pe site-ul oficial www.frf-ajf.ro/buzau. Concursul va avea loc pe 17 august, ora 17,00, la sediul AJF, în sala de şedinţe “Adrian Vizireanu” şi va consta într-un test format din 20 de întrebări: zece tip grilă şi zece tip sinteză. Fiecare întrebare va fi notată cu 0,5 puncte.

   Cele 20 de întrebări sunt împărţite în şase secţiuni: trei din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice din judeţul Buzău, două din Regulamentul Disciplinar, unu din Legea 4 /2008 completată cu Legea 10/2012, cinci din Regulamentul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a pentru sezonul 2017-2018, cinci din Regulamentul de Organizare a Activităţii Observatorilor, ediţia 2017-2018 şi patru din Legile Jocului. Regulamentele respective se găsesc pe site-ul AJF Buzău, la secţiunea regulamente. Înaintea examinării candidaţilor şi de faţă cu aceştia, Comisia de Examinare va extrage o variantă de test din cele trei propuse şi sigilate în prealabil.

   Comisia de examinare va fi formată din Adrian Petre, preşedintele AJF, Marian Lambru, secretar general AJF, şi Cristian Lupu, consilierul preşedintelui AJF. Rezultatele vor fi anunţate pe data de 18 august, la sediul AJF şi pe site. Candidaţii declaraţi respinşi vor putea formula contestaţie în termen de 2 zile de la data afişării rezultatelor. Primii 20 de candidaţi declaraţi admişi vor intra în lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018. În funcţie de numărul de locuri disponibile, Comitetul Executiv al AJF Buzău poate organiza un alt concurs pe parcursul sezonului 2017-2018.

Suplimentar, lotul observatorilor de drept

   În plus faţă de numărul de 20 locuri prevăzute la concurs, lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018 va fi completat cu  observatorii federali (Ligile 1, a 2-a şi a 3-a), cu persoanele care deţin funcţia de preşedinte al unei Comisii din cadrul AJF, de membru al CJA sau care deţin o funcţie în Comitetul Executiv AJF.

Curs de perfecţionare pe 26 august

   După completarea lotului de observatori oficiali, Departamentul de Observatori din cadrul AJF, format din Gheorghe Mihalache şi Romeo Lungu, va organiza un curs de perfecţionare a cunoştinţelor, care va avea loc pe 26 august, între orele 10,00 şi 14,00, în sala de şedinţe ,,Adrian Vizireanu”. Calitatea de observator de joc va fi acordată pentru o perioadă de un an competiţional. Cei care au dobândit această calitate vor primi carnet de observator vizat şi se vor supune regulamentelor AJF.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker