27 de ani
de presa libera
Duminica, Iulie 23, 2017 17:37 PM
albosmart

Sport

În perioada 24 iulie-16 august / AJF Buzău scoate la concurs 20 de locuri de observatori

de Andreea STROE
Sport  |
13.07.2017, 00:00
399

   Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău organizează concurs pentru dobândirea calităţii de observator pentru jocurile desfăşurate la nivelul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a, precum şi pentru campionatele de juniori, în sezonul competiţional 2017-2018. În total, vor fi scoase la concurs 20 de locuri.

   Cei interesaţi să devină observatori judeţeni trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători internaţionali, divizionari, jude­ţeni, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în ca­drul AJF sau a cluburilor de fotbal, specialişti în arbitraj, arbitri sau arbitri asistenţi care şi–au încheiat această activitate. Înscrierile la concurs se fac în perioada 24 iulie-16 august (ora 14,00), la sediul AJF, prin e-mail la adresa ajfbuzau@gmail.com sau prin curier pe adresa Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău (Str. Mesteacănului nr. 20), documentele necesare putând fi consultate şi descărcate de pe site.

   Vârsta minimă a can­didaţilor este 30 de ani, iar cea maximă de 70 de ani. Lista celor admişi va fi anunţată pe 16 august, ora 16,00, la sediul AJF şi pe site-ul oficial www.frf-ajf.ro/buzau. Concursul va avea loc pe 17 august, ora 17,00, la sediul AJF, în sala de şedinţe “Adrian Vizireanu” şi va consta într-un test format din 20 de întrebări: zece tip grilă şi zece tip sinteză. Fiecare întrebare va fi notată cu 0,5 puncte.

   Cele 20 de întrebări sunt împărţite în şase secţiuni: trei din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice din judeţul Buzău, două din Regulamentul Disciplinar, unu din Legea 4 /2008 completată cu Legea 10/2012, cinci din Regulamentul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a pentru sezonul 2017-2018, cinci din Regulamentul de Organizare a Activităţii Observatorilor, ediţia 2017-2018 şi patru din Legile Jocului. Regulamentele respective se găsesc pe site-ul AJF Buzău, la secţiunea regulamente. Înaintea examinării candidaţilor şi de faţă cu aceştia, Comisia de Examinare va extrage o variantă de test din cele trei propuse şi sigilate în prealabil.

   Comisia de examinare va fi formată din Adrian Petre, preşedintele AJF, Marian Lambru, secretar general AJF, şi Cristian Lupu, consilierul preşedintelui AJF. Rezultatele vor fi anunţate pe data de 18 august, la sediul AJF şi pe site. Candidaţii declaraţi respinşi vor putea formula contestaţie în termen de 2 zile de la data afişării rezultatelor. Primii 20 de candidaţi declaraţi admişi vor intra în lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018. În funcţie de numărul de locuri disponibile, Comitetul Executiv al AJF Buzău poate organiza un alt concurs pe parcursul sezonului 2017-2018.

Suplimentar, lotul observatorilor de drept

   În plus faţă de numărul de 20 locuri prevăzute la concurs, lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018 va fi completat cu  observatorii federali (Ligile 1, a 2-a şi a 3-a), cu persoanele care deţin funcţia de preşedinte al unei Comisii din cadrul AJF, de membru al CJA sau care deţin o funcţie în Comitetul Executiv AJF.

Curs de perfecţionare pe 26 august

   După completarea lotului de observatori oficiali, Departamentul de Observatori din cadrul AJF, format din Gheorghe Mihalache şi Romeo Lungu, va organiza un curs de perfecţionare a cunoştinţelor, care va avea loc pe 26 august, între orele 10,00 şi 14,00, în sala de şedinţe ,,Adrian Vizireanu”. Calitatea de observator de joc va fi acordată pentru o perioadă de un an competiţional. Cei care au dobândit această calitate vor primi carnet de observator vizat şi se vor supune regulamentelor AJF.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Marea Britanie are nevoie de un acord de tranziție cu UE care să se încheie înainte de alegerile din 2022
Duminica, Iulie 23, 2017 16:47 PM

Ministrul britanic al comerțului Liam Fox a afirmat că susține un acord de tranziție care să înlesnească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar acesta ar trebui să se încheie înainte de următoarele alegeri din 2022, relatează Reuters.

Galați: Rezervorul de apă al fabricii de conserve din Tecuci a cedat și a avariat 20 de autovehicule, o hală și anexe
Duminica, Iulie 23, 2017 16:40 PM

Rezervorul de apă de 1.000 metri cubi aparținând fabricii de conserve din Tecuci a cedat sâmbătă seara, iar valul de apă a avariat 18 mașini și două TIR-uri, a inundat o hală și mai multe anexe ale societății comerciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion.

Europarlamentarul Daniel Buda: Standardele duble de calitate - o problemă ignorată de Guvernul PSD; solicit implicarea premierului
Duminica, Iulie 23, 2017 16:28 PM

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită premierului Mihai Tudose și ministrului Agriculturii, Petre Daea, să își unească eforturile cu liderii țărilor din grupul de la Vișegrad pentru demersuri la Comisia Europeană, astfel încât să se evite standardele duble de calitate la alimentele comercializate, menționând că, în caz contrar, actualul Guvern acceptă ca România să devină "groapa de gunoi a Europei".

Papa face apel la "moderație și dialog" după evenimentele violente din Ierusalim
Duminica, Iulie 23, 2017 16:23 PM

Papa Francisc și-a exprimat, duminică, "îngrijorarea" față de evenimentele violente din ultimele zile din Ierusalim și a făcut un apel la dialog și moderație pentru restabilirii păcii.

UPDATE Prahova: Traficul rutier, deviat de la Săcele pe DN 1, în condițiile în care DN 1A este blocat de aluviuni
Duminica, Iulie 23, 2017 16:05 PM

Traficul rutier este deviat, duminică după-amiază, de la Săcele pe DN 1, în condițiile în care DN 1A este blocat de peste o oră între Măneciu și Cheia din cauza aluviunilor scurse de pe versanți în urma unei ploi torențiale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jul, 16:52 Admitere
Observator a comentat pentru articolul Cinci licee din Buzău unde anul acesta s-a intrat cu media 2:
Păcat ce elevii de 1 si 2 se orientează catre liceu si nu se duc la sc.profesionala de învețe o meserie!BIne daca au noroc la bac ei vor fi viitorul de maine ca doar avem atâtea exemple!
23 Jul, 11:44 Directori
Sile a comentat pentru articolul A doua oară cu noroc pentru cele patru directoare buzoiene de şcoli care au picat concursul în guvernarea trecută:
Cum să nu existe PNL, însuși inspectoarea generală e pusă de PNL cică a luat ,,concursul,, și la cât de mari sunt salariile de director 5000 Ron net cel puțin, bani pe care mulți nu îi merită ar trebui să meargă bine școlile dar ce să meargă când vine directoare o fosta care nu o interesează de școală pt ca nu e de acolo, o adjuncta care e PNL-istã și care sta numa prin tribunale cu procese de executare silită, vine în fuste mini la vârsta pe care o are, stã tot timpul pe laptop la ore cicã se informeazã face trei lulele pe zi și copii mulțumiți cã ei nu știu cât ar trebui ei sã facã și sã învețe, a fost sancționată cu ceva ani în urma de CA-ul școlii dar dir de atunci care a luat acum concursul nu a știut cum să facă motivarea faptei și ISJ-ul a anulat tot, repet fapta a existat doar ca nu s-a descris așa cum cere legea, și acum amândouă să conducă școala Grebănu, cum credeți ca va fi?, It will rain with accusations and no one will not do anything for school, sin.
23 Jul, 08:30 Primarie
Nehoianu a comentat pentru articolul Comuna Chiojdu, oficial, fără primar ales:
Doamna prefect pe la Nehoiu de ce nu treceti? Sa vedeti aici nereguli.Functionari publici cu dosare penale,care lucreaza in primarie.Vedeti ce afaceri deruleaza prin primarie primarul,vicele,Muzgoci,domnisoara Tanta,Gabi Stan,Moise Adrian.
Google PageRank Checker