27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 25, 2017 02:19 AM

Sport

În perioada 24 iulie-16 august / AJF Buzău scoate la concurs 20 de locuri de observatori

de Andreea STROE
Sport  |
13.07.2017, 00:00
531

   Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău organizează concurs pentru dobândirea calităţii de observator pentru jocurile desfăşurate la nivelul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a, precum şi pentru campionatele de juniori, în sezonul competiţional 2017-2018. În total, vor fi scoase la concurs 20 de locuri.

   Cei interesaţi să devină observatori judeţeni trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători internaţionali, divizionari, jude­ţeni, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în ca­drul AJF sau a cluburilor de fotbal, specialişti în arbitraj, arbitri sau arbitri asistenţi care şi–au încheiat această activitate. Înscrierile la concurs se fac în perioada 24 iulie-16 august (ora 14,00), la sediul AJF, prin e-mail la adresa ajfbuzau@gmail.com sau prin curier pe adresa Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău (Str. Mesteacănului nr. 20), documentele necesare putând fi consultate şi descărcate de pe site.

   Vârsta minimă a can­didaţilor este 30 de ani, iar cea maximă de 70 de ani. Lista celor admişi va fi anunţată pe 16 august, ora 16,00, la sediul AJF şi pe site-ul oficial www.frf-ajf.ro/buzau. Concursul va avea loc pe 17 august, ora 17,00, la sediul AJF, în sala de şedinţe “Adrian Vizireanu” şi va consta într-un test format din 20 de întrebări: zece tip grilă şi zece tip sinteză. Fiecare întrebare va fi notată cu 0,5 puncte.

   Cele 20 de întrebări sunt împărţite în şase secţiuni: trei din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice din judeţul Buzău, două din Regulamentul Disciplinar, unu din Legea 4 /2008 completată cu Legea 10/2012, cinci din Regulamentul Ligilor a 4-a, a 5-a şi a 6-a pentru sezonul 2017-2018, cinci din Regulamentul de Organizare a Activităţii Observatorilor, ediţia 2017-2018 şi patru din Legile Jocului. Regulamentele respective se găsesc pe site-ul AJF Buzău, la secţiunea regulamente. Înaintea examinării candidaţilor şi de faţă cu aceştia, Comisia de Examinare va extrage o variantă de test din cele trei propuse şi sigilate în prealabil.

   Comisia de examinare va fi formată din Adrian Petre, preşedintele AJF, Marian Lambru, secretar general AJF, şi Cristian Lupu, consilierul preşedintelui AJF. Rezultatele vor fi anunţate pe data de 18 august, la sediul AJF şi pe site. Candidaţii declaraţi respinşi vor putea formula contestaţie în termen de 2 zile de la data afişării rezultatelor. Primii 20 de candidaţi declaraţi admişi vor intra în lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018. În funcţie de numărul de locuri disponibile, Comitetul Executiv al AJF Buzău poate organiza un alt concurs pe parcursul sezonului 2017-2018.

Suplimentar, lotul observatorilor de drept

   În plus faţă de numărul de 20 locuri prevăzute la concurs, lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018 va fi completat cu  observatorii federali (Ligile 1, a 2-a şi a 3-a), cu persoanele care deţin funcţia de preşedinte al unei Comisii din cadrul AJF, de membru al CJA sau care deţin o funcţie în Comitetul Executiv AJF.

Curs de perfecţionare pe 26 august

   După completarea lotului de observatori oficiali, Departamentul de Observatori din cadrul AJF, format din Gheorghe Mihalache şi Romeo Lungu, va organiza un curs de perfecţionare a cunoştinţelor, care va avea loc pe 26 august, între orele 10,00 şi 14,00, în sala de şedinţe ,,Adrian Vizireanu”. Calitatea de observator de joc va fi acordată pentru o perioadă de un an competiţional. Cei care au dobândit această calitate vor primi carnet de observator vizat şi se vor supune regulamentelor AJF.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Carmen Dan: Suntem la finalizarea procedurii de transfer a avionului Cessna înapoi la MAI
Sambata, Noiembrie 25, 2017 01:04 AM

Ministerul de Interne este aproape de finalizarea procedurilor privind transferarea avionului Cessna donat de omul de afaceri Ion Țiriac de la Ministerul Transporturilor la Interne, potrivit ministrului Carmen Dan.

Carmen Dan, despre pensionarea polițiștilor înainte de 47 de ani: Am solicitat abrogarea textului de lege
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:31 AM

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Antena 3, că a solicitat "categoric" abrogarea din Statutul polițistului a textului ce permite pensionarea polițiștilor la vârste mai mici de 47 de ani.

Carmen Dan, despre camere pe echipamentul polițiștilor: Dorim să extindem acest proiect la nivelul întregii țări
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:10 AM

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Antena 3, că ar dori ca începând de anul viitor proiectul privind montarea unor camere de înregistrare pe echipamentul polițiștilor să fie implementat în toată țara.

Atletism: Săritorul în înălțime Mutaz Essa Barshim și heptatlonista Nafissatou Thiam, Atleții anului 2017
Sambata, Noiembrie 25, 2017 00:06 AM

Săritorul în înălțime Mutaz Essa Barshim, din Qatar, și heptatlonista belgiană Nafissatou Thiam au fost desemnați Atleții anului 2017, în cadrul Galei Federației internaționale de atletism (IAAF), desfășurată vineri seara, la Monte Carlo.

Liga I: FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 1-0
Vineri, Noiembrie 24, 2017 23:02 PM

FC Botoșani a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Nov, 09:06 Municipalitatea pregăteşte un regulament de gestionare a spaţiilor verz
Contribuabil a comentat pentru articolul Municipalitatea pregăteşte un regulemant de gestionare a spaţiilor verzi:
NU PUTEM fi alături de dvs.,domnule Toma ! De ce ? Pentru început , pornim de la 3 articole din L/242007 : art.8. Administrarea spațiilor verzi proprietate publică este exercitată de autoritățile publice locale și alte organe împuternicite în acest scop . ( Atenție ! Prin organe se înțelege Urbis , nu și asociațiile de proprietari sau persoanele fizice ). Art. 12/1-2 Întreținerea spațiilor verzi se asigură de către proprietarii și administratorii acestora .( Primăria ) .art.18/2 . Autoritățile Adm.Publice Locale prevăd în bugetele proprii fonduri pentru îndeplinirea obligațiilor privind spațiile verzi . Pentru acest lucru ( și salariile mărite ale celor care contrasemnează cu dvs.) ați anunțat o mărire a impozitelor și taxelor pe anul 2018 cu 10 % . Atunci , de ce la art.2/al5/lit.c din Regulament menționați : Executarea lucrărilor de întreținere de către Primăria Buzău prin operatorul Urbis Serv S.A.,urmând a fi facturate celor ce au primit în administrare spațiul verde . Ce înțelegem de aici ? Măriți taxele și impozitele , lucru corect . Dar fondurile le folosiți după bunul plac pe tot felul de chermeze , iar când vine vorba de spațiile verzi , înființați brigăzile de muncă voluntară . Cu ce sunt mai obligate asociațiile de proprietari care au în vecinătate spații verzi față de cele care nu au ? Cum vreți să scoateți proprietarii bătrăni și bolnavi la muncă voluntară , cu pușca la spate ? Vă cred în stare . Toaletarea și plantările se fac cu aprobare scrisă de la Primărie ,dar apa folosită la udările impuse , de unde și cine o plătește ? Atâta timp cât nu va exista echitate ( care nu poate fi asigurată decât prin taxe ) , nu veți realiza nimic . De ce un proprietar cu o cotă mai mare de proprietate este obligat aici să plătească mai mult ? Inspiră clădirea mai mult aer de la pansele ? Sunt multe lucruri de spus ,dar concluzionez cu încă o întrebare: Pe cine reprezintă în C.L. cei care apar la televizor , bătându-se cu cărămida în piept că reprezintă interesele asociațiilor de proprietari ? Bineînțeles , nu proprietarii , ci indemnizația lor de participare la ședințele C.L.
24 Nov, 08:39 soseaua mortii E 85
dan a comentat pentru articolul „Goană“ pe şoseaua morţii:
Singura solutie este montarea de aparate radar pe masini neinscriptionate care sa circule pe tot drumul E 85 si in cateva ore nu vor fi retinute 15 permise pentru depasirea vitezei ci poate 915.
24 Nov, 06:35 Ionelo, dar aia cu tinerii, cu locurili di muncă, cum rămâne? A trecut aproape un an de mandat, dar nu te-am văzut la tribună!
Pixelu de memorie a comentat pentru articolul Ionela Dobrică: „Munca la distanţă poate constitui o foarte mare oportunitate“:
Și acum tot muncă la distanță este. La distanță de casă. Prin albion, prin hexagon, prin cizmă, prin coridă, pe la arieni, ...
Google PageRank Checker