27 de ani
de presa libera
Duminica, Aprilie 30, 2017 12:04 PM

Sanatate

În aprilie, 25 de posturi pentru medici şi farmacişti, scoase la concurs de Spitalul Judeţean

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
13.03.2017, 00:00
1239

   Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău continuă seria concursurilor pentru posturi vacante începută în această lună, cu o nouă rundă, stabilită pentru luna aprilie. Astfel, după scoaterea la concurs a peste 100 de locuri vacante destinate asistenţilor medicali debutanţi şi principali, infirmiere, îngrijitoare şi brancardieri, pentru care s-a înregistrat  un număr foarte mare de înscrieri, respectiv 569 de candidaţi interesaţi să se angajeze în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, din aprilie vine rândul medicilor şi farmaciştilor să concureze pe locuri vacante la Spitalul Judeţean. 

   În total, Spitalul Judeţean a scos la concurs  22 de posturi vacante pentru  medici cu diverse specialităţi şi trei posturi destinate farmaciştilor. Sunt disponibile câte două posturi de medic urgentist la UPU – SMURD şi cu specialitatea Gastroenterologie la Secţia Medicină Internă – Compartimentul Gastroenerologie.

   Câte un post este vacant pentru medic Medicină internă la Secţia Medicină Internă – Compartiment Gastroenterologie, Pediatrie, ORL, Oncologie medicală, Urologie, Recuperare, medicină fizică şi balneologie, Laborator Radiologie şi imagistică medicală, Cabinet Boli Infecţioase şi Chirurgie generală. De asemenea, sunt disponibile câte un post de medic specialist la Compartiment Nefrologie, Ortopedie şi traumatologie, de medic primar la Ortopedie şi traumatologie, Boli infecţioase, Pneumologie, Neonatologie, Obstetrică – Ginecologie (OG) 1. Un post de medic specialist Chirurgie generală este scos la concurs pentru Centrul de Sănătate Multifuncţional Pârscov - Cabinet Chirurgie generală.

   Totodată, Spitalul Judeţean are nevoie şi de trei farmacişti. Sunt scoase la concurs câte un post de farmacist la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, la Farmacie Spital şi unul de farmacist primar Farmacie clinică la Farmacie Spital. 

   Candidaţii interesaţi să se angajeze pe aceste posturi vacante mai au la dispoziţie aproape două săptămâni pentru a se înscrie la concurs, respectiv până pe 25 martie. Pentru toate aceste 25 de locuri vacante, taxa de înscriere este în valoare de 150 de lei, care se achită  la casieria Spitalului Judeţean.

   În ceea ce priveşte posturile destinate medicilor, pentru tinerii specialişti, Spitalul Judeţean va susţine costurile aferente contractelor de locaţiune, respectiv locuinţă de serviciu şi utilităţi, în limita a 1.000 de lei lunar.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Apr, 07:37 Trădare să fie, dar să știm și noi!
Pixelu cometic a comentat pentru articolul Cum a decurs relația cu buzoienii a președintelui Consiliului Județean: întâlniri, audiențe, chermeza de 1 Decembrie și tunelul cu beculețe:
Păi organ de cercetare penală este chiar DNA-ul.
Culmea ironiei este că noi, cetățenii, suntem încă proprietari ai distribuției de apă a județului și cei numiți să administreze distribuția de apă ne impun niște tarife halucinante. Ceva de genul, angajez pe cineva să-mi muncească un teren proprietate personală iar la strângerea recoltei în afară de salariul convenit, angajatul îmi cere bani și pe propria recoltă. Simpatic, nu!
29 Apr, 22:43 Răspuns pt Valeria
Nicoleta a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Olimpiada a fost o reușită excepțională. Cred că ai observat la festivitatea de deschidere diferența uriașă de valoare intre Mihaela și celălalte reprezentate de la ISJ Buzău. Cine a mai obținut de la ISJ Buzău titlu de profesoara anului? Cred cu tărie că locul Mihaelei este la conducerea ISJ Buzău.
29 Apr, 22:11 parerea mea!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
"Abrudan" asta chiar este un PNL-ist ..."sadea"! "Intelectual" de ....."casa"!Pacat ca dl.Ionescu O este coleg de partid cu "abrudani" din astia in PNL.Referitor la cele prezentate de "Pixelu observator",as zice ca nu e vorba de politicieni "prosti si corupti",ci de niste TRADATORI de tara ,niste nenorociti.
Google PageRank Checker