• Ecaterine & Dimitri Band, alături de Petrică Istoc sunt invitaţii speciali ai evenimentului din O’Brothers Social Pub

Seara de 16 martie continuă, la Buzău, maratonul distracţiei sub marca BeerFest. Cele patru ediţii de până acum au dovedit faptul că zece ore de distracţie sunt perfecte pentru tonusul din weekend, aşa că, vinerea aceasta, Dimitri Band şi Ecaterine revin pe scena din O’Brothers Social Pub pentru buzoienii petrecăreţi.

Vineri, de la ora 20,00 sunteţi aşteptaţi la o nouă rundă de de distracţie totală, cu mâncare bună, muzică, dans şi nelipsita Olimpiadă de Bere. Vin să vă încânte din nou la Buzău formaţia timişoreană Ecaterine & Dimitri Band, căreia i se va adăuga comediantul Petrică Istoc. Iar Dj Speed se va asigura că încinge atmosfera cu mixuri demen­ţiale, aşa cum numai el ştie.

Ecaterine, o artistă care a debutat cu o colaborare cu Dj Sava

Ecaterinei i-a fost insuflată dragostea faţă de muzică încă de când era copil, doarece tatăl ei cânta la acordeon, şi astfel a prins drag de tot ce înseamnă acorduri muzicale, încă de la primii paşi. Primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de şapte ani, pe scena unei serbări şcolare, ocazie cu care mica Ecaterine realizează că muzica este adevărata ei chemare. Ur­mează cursurile Liceului de Muzica „Ion Vidu”, unde studiază pianul şi vioara. În paralel, Ecaterine urmează cursuri de canto şi îşi perfecţionează tehnica vocală. Spontană şi charismatică, devine prezentatoare tv la un post local din Timişoara. Alături de Cat Music, Ecaterine lansează primul sau single, „Secretul tău”, rezultat al colaborării sale cu celebrul buzoian DJ Sava.

Toamna anului 2013 vine cu primul videoclip al frumoasei artiste, „Zi cu soare”, în cola­borare cu Dima. După piesa aceasta, Ecaterine şi Dimitri, unul dintre cele mai fresh proiecte din muzica românească, pornesc în că­utarea distracţiei până în zori în videoclipul „Chiky Lala”, o invitaţie la aventură şi dans. În martie 2015, Ecaterine lan­sează şi cel mai pasional vi­deoclip din cariera ei, „Flăcări în rai”, o frumoasă baladă de dragoste cu un aer melancolic. Dacă primele sale piese sunt dance, pline de energie şi culoare, Ecaterine schimbă registrul muzical şi lansează o piesă pop-rock, care confirmă maturizarea sa artistică şi în care artista afirmă că se regăseşte. În anul 2016, Ecaterine şi Dimitri au lansat ,,Adrenalina”, iar în 2017 Ecaterine a lansat ,,Phoenix” şi ,,LaLaLa” (feat. Dimitri).

Până acum, de la începutul anului, în maratonul distracţiei sub egida BeerFest au mai urcat pe scena pub-ului buzoian trupele Mad Monkeyz, Timeout, actorul Andrei Duban şi iluzionistul Paul Lungu.