Pe 12 iulie, de la ora 20,00, sunteţi aşteptaţi la proiecţia ce reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei Muse

Turneul este desfăşurat în perioada 2015 – 2016, cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul.

Turneul Muse – trupă cunoscută pentru inovaţia continuă în ceea ce priveşte producţia scenică – ce va fi prezentat, joia aceasta, la cinematograful din Galleria Mall, a fost ocazia perfectă pentru formaţie de a cânta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul şi configuraţia acesteia oferind fanilor o experienţă senzorială audio-vizuală la 360 de grade. Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezenţa dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei şi a publicului, alături de proiecţii uriaşe care au interacţionat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu leduri şi lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” şi “Knights of Cydonia.”

Showul pe care îl veţi vedea la Happy Cinema joi, de la ora 20,00, va conţine filmări şi înregistrări ale mai multor concerte, şi include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere, oferind o experienţă cinematografică de neratat pentru fanii muzicii. Biletele costă 26 lei şi pot fi cumpărate online.

De asemenea, joi, 12 iulie, primii 50 de copii pentru care se vor achiziţiona direct de la Happy Cinema Buzău un bilet la o animaţie din program vor primi cadou o carte educativă de la Editura SIGMA. |n cadrul programului special de vacanţă organizat cu mottoul “Distracţia şi educaţia merg mână în mână”, cărţile se vor distribui pe loc, aleatoriu, la casa de bilete. Fiecare copil va avea dreptul să primească o carte, în limita stocului disponibil, pe baza biletului de cinema. Copiii pot primi cărţi precum “Cufărul cu poveşti – carte de vacanţă”, caiete cu activităţi integrate pentru clasa pregătitoare, clasa I, clasele a II-a, a III-a şi a IV-a, dar şi culegerea “Cangurul” pentru clasele V-VI.

Programul animaţiilor este următorul: PRINŢUL FERMECĂTOR (dub) 3D de la 12,25  şi HOTEL TRANSILVANIA 3: MONŞTRII ÎN VACANŢĂ (dub) 3D de la 14,20

 

DISTRIBUIȚI
loading...