*Cei trei haiduci au cântat alături de artist la o serbare câmpenească la Vama Buzăului

     Luna electorală nu a însemnat pentru toţi artiştii muncă multă şi alergătură de la o serbare la alta. Cei trei „muguraşi”, Cătălin, George şi Bogdan, nu au fost solicitaţi decât la trei spectacole, dar au făcut impresie bună şi au primit laude şi încurajări de la marii artişti pe care i-au întâlnit pe scenă alături de ei.

          *Cei trei haiduci au cântat alături de artist la o serbare câmpenească la Vama Buzăului

     Luna electorală nu a însemnat pentru toţi artiştii muncă multă şi alergătură de la o serbare la alta. Cei trei „muguraşi”, Cătălin, George şi Bogdan, nu au fost solicitaţi decât la trei spectacole, dar au făcut impresie bună şi au primit laude şi încurajări de la marii artişti pe care i-au întâlnit pe scenă alături de ei.„La Vama Buzăului au fost aplaudaţi personal de Aurel Tămaş, care a dorit şi instantanee alături de ei şi care a precizat în momentul în care i-a prezentat că ar dori ca peste ani, la împlinirea unei vârste de carieră, să ajungă ei să-l prezinte pe el pe scenă. După acel spectacol, cei trei au mers la Măneciu, unde au avut şi acolo câteva piese în spectacol, alături de o doamnă marcantă pentru folclorul românesc, Maria Dragomiroiu”, a detaliat Mircea Briceag, tatăl celui mai mic din trupă, Cătălin.

    

     Urmează o vară relaxantă

    

     Cei trei mai au doar câteva zile până vor întra în vacanţă, aşa că se vor bucura din plin de ele şi vor lăsa cizmele, pistoalele şi vestele deoparte până în septembrie. „De obicei, vara nu prea sunt chemaţi „Mugurii” pe la serbările câmpeneşti, poate doar dacă ne va invita domnul Ungureanu în programul lor, atunci vom accepta cu plăcere. Cred că va fi o vară relaxantă pentru copii, pentru că au muncit şi la şcoală, au mai avut şi emisiuni şi filmări, o merită din plin”,  a mai spus Mircea Briceag. Cât despre noi înregistrări, acelaşi părinte a declarat că nu au în plan deocamdată nimic, au cele 14 piese lucrate, cu ele vor merge mai departe şi în acest an, mai ales că cel mai mare, Bogdan, trece printr-o perioadă a schimbării de voce. „Nu prea putem merge pe la concursurile unde trebuie să cântăm live, pentru că Bogdan a intrat în perioada schimbării tonalităţii. Ne mulţumim cu trofeul luat cu <Ceata lui Constantin>  din 2008 şi cam atât”,  a încheiat Mircea Briceag.

 

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...