27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:44 PM

Monden

Moto Bikers Party / Motoare turate, fete frumoase şi muzică bună la o nouă întâlnire a motocicliştilor lângă Râmnicu Sărat

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.07.2017, 00:00
920

   Peste două săptămâni va fi din nou weekend cu motoare, curse nebuneşti, concerte rock şi mâncare tradiţională la Râmnicu Sărat, startul urmând să se dea vineri, 28 iulie, de la ora 12,00.

   Trei zile, distracţia va sta sub semnul unei noi ediţii Moto Bikers Party, mai exact a opta, organizatori fiind membrii clubului buzoian de motociclete Seawolves MC Buzău. Locaţia aleasă pentru competiţie, grătare, petrecere şi concerte va fi pădurea Pleşeşti, aflată la o distanţă de 6 km de municipiul Râmnicu Sărat.

   „Seawolves Mc Buzău anun­ţă cu mândrie şi vă invită la o nouă ediţie MOTO BIKERS PARTY! Întrunirea se va desfăşura în perioada 28-30 iulie, la Pleşeşti, accesul făcându-se pe drum asfaltat. Posibilităţi de cazare sunt în locaţiile la cort sau în motelurile din Rm. Sărat, aşa că impedimentul acesta nu va exista, mai ales că vremea va ţine cu noi”, a declarat Victor Benescu, unul dintre membrii Seawolves Mc Buzău.

   Tot el ne-a menţionat că, în afară de adrenalină, curse şi concerte, răsfăţul gastronomic va fi la loc de cinste, nelipsitele meniuri formate din fasole sau gulaş fiind aşteptate cu interes.

Concursuri cu premii pentru motociclişti

   „Promitem petrecăreţilor ce ne vor încuraja de pe margine şi iubitorilor de motoare că nu ne va lipsi tradiţionalul ceaun de fasole cu afumătură, pe care îl vom pregăti vineri, şi cel cu gulaş, de sâmbătă. În fiecare seară, după concertele trupelor ce vor urca pe scenă, vom continua petrecerea lângă focul de tabără, până în zori. Ca de obicei, în locaţie veţi găsi produse la grătar şi bere rece la preţuri decente. Câş­tigătorii concursurilor vor fi răsplătiţi cu premii deosebite oferite, iar intrarea va fi, ca de obicei, liberă“, a mai declarat membrul asociaţiei Seawolves MC Buzău.

   Reamintim că Seawolves MC este o organizaţie non-guvernamentală şi a fost înfiinţată în aprilie 2010, iar până acum a organizat şapte ediţii de Moto Bikers Party, în jurul Râmnicului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Țiriac critică proiectul "România în mișcare" și spune că Guvernul ar trebui să aloce sume mai mari sportului
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Fostul tenisman Ion Țiriac, în prezent om de afaceri, a criticat, joi, proiectul "România în mișcare", anunțat de ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, în cadrul Conferinței Naționale "Trecut, prezent și viitor în sportul românesc", precizând că suma alocată, 9 milioane de lei, este insuficientă și ar trebui mărită de Guvern.

Muzeul Național Cotroceni deschis publicului de Ziua Națională a României
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:37 PM

Muzeul Național Cotroceni sărbătorește pe 1 decembrie Ziua Națională a României printr-o incursiune fascinantă în istoria locului unde Regele Ferdinand a semnat "Proclamația către țară" (15 august 1916), prin care se afirma idealul național - unirea Transilvaniei și Bucovinei cu România, informează un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

Actrița Stela Popescu a murit (fișă biografică)
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:35 PM

Actrița Stela Popescu a murit, la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită decedată la domiciliul său.

Hunedoara: Un nou telescaun a intrat în probe în stațiunea Straja
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:28 PM

Un nou telescaun a intrat joi în probe în stațiunea Straja, din Valea Jiului, instalația de transport pe cablu urmând să asigure legătura între cabana veche și Vârful Mutu (1.737 m), ceea ce va permite schiorilor să poată folosi trei dintre cele mai bune pârtii din zonă: Lupului, Canal și Mutu.

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker