27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

Monden

Moto Bikers Party / Motoare turate, fete frumoase şi muzică bună la o nouă întâlnire a motocicliştilor lângă Râmnicu Sărat

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
12.07.2017, 00:00
863

   Peste două săptămâni va fi din nou weekend cu motoare, curse nebuneşti, concerte rock şi mâncare tradiţională la Râmnicu Sărat, startul urmând să se dea vineri, 28 iulie, de la ora 12,00.

   Trei zile, distracţia va sta sub semnul unei noi ediţii Moto Bikers Party, mai exact a opta, organizatori fiind membrii clubului buzoian de motociclete Seawolves MC Buzău. Locaţia aleasă pentru competiţie, grătare, petrecere şi concerte va fi pădurea Pleşeşti, aflată la o distanţă de 6 km de municipiul Râmnicu Sărat.

   „Seawolves Mc Buzău anun­ţă cu mândrie şi vă invită la o nouă ediţie MOTO BIKERS PARTY! Întrunirea se va desfăşura în perioada 28-30 iulie, la Pleşeşti, accesul făcându-se pe drum asfaltat. Posibilităţi de cazare sunt în locaţiile la cort sau în motelurile din Rm. Sărat, aşa că impedimentul acesta nu va exista, mai ales că vremea va ţine cu noi”, a declarat Victor Benescu, unul dintre membrii Seawolves Mc Buzău.

   Tot el ne-a menţionat că, în afară de adrenalină, curse şi concerte, răsfăţul gastronomic va fi la loc de cinste, nelipsitele meniuri formate din fasole sau gulaş fiind aşteptate cu interes.

Concursuri cu premii pentru motociclişti

   „Promitem petrecăreţilor ce ne vor încuraja de pe margine şi iubitorilor de motoare că nu ne va lipsi tradiţionalul ceaun de fasole cu afumătură, pe care îl vom pregăti vineri, şi cel cu gulaş, de sâmbătă. În fiecare seară, după concertele trupelor ce vor urca pe scenă, vom continua petrecerea lângă focul de tabără, până în zori. Ca de obicei, în locaţie veţi găsi produse la grătar şi bere rece la preţuri decente. Câş­tigătorii concursurilor vor fi răsplătiţi cu premii deosebite oferite, iar intrarea va fi, ca de obicei, liberă“, a mai declarat membrul asociaţiei Seawolves MC Buzău.

   Reamintim că Seawolves MC este o organizaţie non-guvernamentală şi a fost înfiinţată în aprilie 2010, iar până acum a organizat şapte ediţii de Moto Bikers Party, în jurul Râmnicului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker