27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 21:03 PM

de Silvia HERGHELEGIU

Majoritatea dintre noi am ţinut măcar o dată un regim sau o dietă, dar fie nu am avut rezultatele dorite, fie am abandonat-o când mai aveam câteva zile până la final, fie nu am ţinut-o corespunzător. Iată de ce reguli şi sfaturi trebuie să ţinem cont atunci când vrem să ne apucăm serios de o dietă.

 

 |
27 Jul 2011
1748
de Monica BĂNICĂ

Alături de aranjarea părului în diverse variante de împletituri, în topul preferinţelor tinerelor în materie de coafuri se numără şi buclele.

      Dacă în ceea ce priveşte cosiţele împletite în diverse feluri, acestea sunt preferate cu precădere alături de o ţinută de zi, degajată şi comodă, ideală zilelor de vară, coafurile cu bucle au o adresabilitate mai largă.

 |
25 Jul 2011
2652
de Monica BĂNICĂ

       O modalitate eficientă pentru îmbunătăţirea aspectului tenului o constituie peeling-urile, care pot fi realizate într-o gamă extrem de variată.

      Recomandarea Salonului de înfrumuseţare “Iris” din Buzău  pentru clientele sale este cea pentru peeling-uri chimice, al căror efect este vizibil chiar după prima utilizare. Acesta reuşeşte, fără a agresa tenul, curăţirea în profunzime şi catifelarea texturii pielii.

 |
25 Jul 2011
1704
de Silvia HERGHELEGIU

            Continuăm şi în acest număr cu prezentarea de monumente, situri arheologice sau creaţii ale naturii mai puţin cunoscute, dar care au uimit prin măreţia şi frumuseţea lor.

”Leagănul umanităţii”

          Situl este format din 36 de peşteri într-un munte de calcar, descoperite în Africa de Sud, lângă Johannesburg. Cercetătorii au găsit în aceste peşteri fosile umane vechi de peste 3,5 milioane de ani.

 |
25 Jul 2011
1403
de Silvia HERGHELEGIU

Cine n-a auzit de Marele Zid Chinezesc, de piramidele egiptene, de Stonehenge sau de Taj Mahal? Sunt construcţii care au uimit prin "amploarea" lor şi care au rămas în conştiinţa tuturor ca făcând parte din minunile unora dintre cele mai mari civilizaţii care s-au perindat pe pământ de-a lungul veacurilor. Lumea este, însă, plină de monumente, situri arheologice sau de creaţii ale naturii, mai puţin cunoscute, dar care au uimit prin măreţia şi frumuseţea lor.

 |
24 Jul 2011
1549
de Monica BĂNICĂ

Mâinile îngrijite şi manichiura impecabilă constituie pentru majoritatea doamnelor şi domnişoarelor o carte de vizită. De aceea, unele  apelează constant la persoane specializate în asemenea servicii, altele au deprins  singure tainele manichiurii şi îşi pot realiza acasă, dar cu ceva efort în plus,  o aranjare aproape profesionistă a unghiilor.

 |
24 Jul 2011
1703
de Monica BĂNICĂ

    Moda coafurilor cu împletituri reprezintă în acest sezon una dintre cele mai potrivite alegeri, care pot completa inspirat o ţinută de zi.

     Se adresează în special tinerelor şi adolescentelor cu păr lung, care au astfel avantajul unei multitudini de variante în ceea ce priveşte aranjarea chic a cosiţelor. Aceasta este şi recomandarea Salonului de înfrumuseţare “Iris” din municipiu, care propune buzoiencelor care-şi doresc o aranjare a podoabei capilare lejeră, de vară, dar în vogă, una dintre coafurile unicat realizate aici.

 

 |
24 Jul 2011
1841
de Silvia HERGHELEGIU

Tânăra de 19 ani va merge în fiecare weekend la serbările câmpeneşti, fiind mândră de noul său costum popular, primit în dar de la bunica sa

Proaspăt venită din furia examenelor de Bacalaureat şi de admiterea la Facultatea de Geografie, Adriana Stuparu este pusă pe fapte mari: vrea să cânte până în septembrie, ca să recupereze timpul pe care l-a rezervat până acum studiului.

 |
23 Jul 2011
2280
de Silvia HERGHELEGIU

Exerciţiile faciale sunt cunoscute drept yoga, fitness sau gimnastică facială. Aceste exerciţii, dacă sunt executate corect, tonifică muşchii feţei şi ai gâtului. Spre deosebire de ceilalţi muşchi ai corpului, care se ataşează de oase cu ajutorul tendoanelor, muşchii faciali sunt lipiţi direct de piele. Muşchii faciali slăbiţi nu afectează în acelaşi mod organismul precum muşchii mâinilor sau picioarelor.

 |
23 Jul 2011
4400
de

Nu trebuie să trăieşti la tropice pentru a consuma fructe exotice sau să petreci pe ritmul dansului hula. Iubitorii buzoieni de distracţie au ocazia să ia parte sâmbătă la HAWAIIAN PARTY în Summer Pub. Este vorba despre o petrecere tematică, aşa cum reprezentanţii clubului şi-au obişnuit clienţii, de la care nu vor lipsi ornamente florale şi alte embleme statului supranumit „visul parfumat al paradisului tropical”.

 |
21 Jul 2011
2744
de Silvia HERGHELEGIU

Unul dintre articolele vestimentare care nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă, în această vară, este rochia cămaşa. Este una dintre piesele cele mai versatile, uşor de purtat în cele mai diverse ocazii şi reprezintă alegerea perfectă în zilele în care nu mai ai timp să ajungi acasă să te schimbi după serviciu, pentru o întâlnire cu prietenii sau o ieşire la restaurant.

 |
21 Jul 2011
1695
de Silvia HERGHELEGIU

*Puştii sunt fani ai rock-ului alternativ şi au participat deja până acum la trei evenimente cu public

Patru dintre ei au doar 16 ani, singurul major al trupei este Marius, care cântă la chitară bass. S-au întâlnit în martie şi s-au hotărât să cânte împreună sub numele de Equinox, iar stilul ales a fost rock alternativ.

 |
21 Jul 2011
1994
de Silvia HERGHELEGIU

În această vară, în loc să mergi la salon pentru a obţine şuviţe frumos nuanţate în părul tău, alege metode de nuanţare naturale, în confortul propriei case. Folosind ingrediente din bucătărie, poţi avea un păr frumos în cel mai scurt timp!

 

 

 

 |
19 Jul 2011
1954
de Silvia HERGHELEGIU

A terminat clasa a VII-a cu 10 pe linie, iar de trei ani este premianta clasei

Studiază cu drag muzica populară, dar vrea să devină medic

Un copil talentat, dar şi ataşat de materiile pe care le învaţă la şcoală. Florentina a intrat în vacanţă cu un carnet de note plin cu 10, reuşind să obţină performanţa de a lua premiul întâi pentru al treilea an consecutiv.

 

 |
19 Jul 2011
2251
de Silvia HERGHELEGIU

    În fiecare an, în timpul verii, albul este preferat atât de designeri, cât şi în moda străzii, atât din motive ce ţin de temperaturile ridicate, cât şi din motive estetice: nicio altă culoare nu avantajează pielea bronzată mai mult decât albul. Spre deosebire de anii trecuţi, când albul apărea de cele mai multe ori în combinaţii cu alte culori, în vara 2011 s-a mizat mai mult pe ţinute all white, în care apar foarte rar pete de culoare. 

 

 |
19 Jul 2011
1255
de Silvia HERGHELEGIU

     Buzoienii au intrat într-o bază de date a unei firme care se ocupă de impresariat pentru proiecte TV

     Primul contract va fi telenovela “O cafenea foarte specială”, în care protagonişti sunt Oana Zăvoranu şi Dan Bordeianu

     Formaţia „Blue Angels”, coordonată de Iulian Ionescu, a primit o şansă mare săptămâna trecută: un contract de intermediere pentru apariţii TV, spoturi publicitare şi producţii cinematografice.

 |
17 Jul 2011
2427

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Apr, 19:05 barla
Pixel Comentator a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Si care e problema ? nu e votul lui ?
28 Apr, 17:59 Nepotrivit
Perpecis a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
O asemenea creatura, cu ,,c,,mic , pentru ca numai aceasta poate sa ajungă dintr-o funcție importanta fara competentele necesare, chiar daca mimează ca este nemaipomenit. Deci ...ATENTIE!!!
28 Apr, 16:27 Deci, cei cu 8 clase și fierarii betoniști nu pot fi șomeri sau secretari de stat?
Pixelu uluit a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
Ce altruist, măi frate, acest Fănică! Să nu facă el rău la nimeni! O fi trecut la budism.
Declarație de bun simț și perfect argumentată din partea lui Ciolacu.
Google PageRank Checker