27 de ani
de presa libera
Vineri, Iunie 23, 2017 16:51 PM
dragaica

de

 De cele mai multe ori, pentru o schimbare de look, vopsirea părului este cea mai adoptată metodă. Vopselele însă, în cazul unei utilizări incorecte, pot distruge firul de păr. De aceea, salonul Elite Center foloseşte doar produse de calitate, fără compuşi chimici, testate în cadrul Facultăţii de Medicină şi ştiinţe Naturale ale Universităţii din Pavia (Italia). Salonul utilizează atât aici, cât şi în cadrul filialei din Torino, produse care au fost testate direct pe oameni, şi nu pe animale, deoarece nu afectează nicidecum sănătatea şi integritatea corporală.

 |
14 Aug 2011
1474
de

     În sezonul estival, firul de păr are mult mai mult de suferit, deoarece razele solare îl afectează direct, scăzându-i din rezistenţă. Foarte mulţi factori naturali sau produsele folosite pentru vopsit, decolorat sau coafat, degradează părul, astfel încât singura soluţie pentru a avea un păr sănătos rămâne foarfeca. De aceea, salonul Elite Center din strada Unirii vine în ajutorul buzoienilor prin tratamentele de reconstrucţie multivitaminică a fibrei capilare.

 

 |
14 Aug 2011
1573
de Silvia HERGHELEGIU

Când se apropie sezonul rece, ne aşteptăm ca rafturile să se umple cu haine groase în nuanţe neutre şi plictisitoare. Iată că anul acesta designerii ne oferă şi alte opţiuni. Culorile care se poartă în această toamnă sunt orice altceva, dar nu plictisitoare. În acest sezon rece poţi să te bucuri de culori vii, dar şi de farmecul alb/negru sau de clasicele griuri. Şi, mai mult, poţi să le combini, să te joci cu ele, poţi să rupi monotonia clasică a unei toamne ploioase sau a unei ierni monocrome cu oricare dintre nuanţele şi culorile în tendinţele acestui sezon!

 

 

 |
11 Aug 2011
2346
de

*Reprezentanţii celor mai cunoscute saloane se iau la întrecere în weekend

Reprezentanţii celor mai cunoscute saloane de înfrumuseţare din Buzău se dau în spectacol sâmbătă, la Galleria Mall, în cadrul Summer Fashion Days. Evenimentul, ajuns anul acesta la cea de a V-a ediţie, se va derula pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, şi se va adresa în primul rând celor interesaţi de noile tendinţe în materie de hair-style şi make-up.

 |
11 Aug 2011
3192
de

     Elite Center, ce pune la dispoziţia buzoienilor servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură şi machiaj, desfăşoară şi cursuri de calificare acreditate ale şcolii Italiene de coafură Kleral. Este prima şcoală de coafură a unei societăţi româneşti care a deschis, pe baza experienţei acumulate în România, o filială în ţara modei, Italia.

 |
11 Aug 2011
6322
de

     Cât de frumos este pentru o femeie atunci când este complimentată pentru o manichiură ireproşabilă, mai ales când unghiile sale sunt naturale.

     Nimic nu poate fi mai modern şi mai elegant în materie de manichiură decât o piele albă, elestică a mâinilor, cu unghii netede şi rozalii, tăiate scurt şi drept, cu colţurile uşor rotunjite. Lăcuite în nuanţe transparente sau complet nelăcuite, unghiile naturale au reprezentat întotdeauna un plus de eleganţă.

 

 |
10 Aug 2011
2139
de

Orice femeie doreşte să se simtă elegantă, modernă şi rafinată pentru un eveniment deosebit. Cu toate că ţinuta vestimentară ne demonstrează bunul gust, rolul estetic al coafurilor elegante trebuie apreciat întotdeauna. Părul este unul dintre instrumentele ideale prin care poate fi dovedită feminitatea, de aceea pe baza lui se poate schimba în totalitate imaginea. La salonul Danira Style, buzoiencele pot alege coafuri de ocazii care să le completeze ţinuta şi să le pună în valoare frumuseţea naturală. Astfel, pot opta pentru servicii de vopsit sau şuviţat şi tunsori sau coafuri dintre cele mai diverse.

 |
10 Aug 2011
2497
de Silvia HERGHELEGIU

Da, ştim, ne rujăm de când suntem mici. Nu întotdeauna însă obţinem efectul dorit. În plus, multe fete refuză rujul, preferând glossul sau balsamul colorat de buze, susţinând că nu le stă bine altfel. Greşit! Nimic nu se compară cu senzualitatea unor buze frumos conturate şi pictate. Să pornim cu începutul. Avem nevoie de următoarele ustensile şi ingrediente: o cremă-bază pentru buze, o pensulă specială pentru ruj, un ruj, bineînţeles, un creion cu nuanţa identică sau cu un ton mai închis decât cea a rujului, un şerveţel şi pudră.    

 

 |
10 Aug 2011
1754
de

Procesul de slăbire a fost întotdeauna revoluționat prin apariții din ce în ce mai spectaculoase în ceea ce privește aparatura utilizată.

 

 

 |
09 Aug 2011
3038
de

Pentru redobândirea unui corp armonios, a elasticității și fermității pielii, industria de beauty a început să folosească diverse tipuri de aparate, din ce în ce mai sofisticate și mai performante. 

 |
09 Aug 2011
1638
de Silvia HERGHELEGIU

Între un antrenament la Brăila și o cafea la Buzău, fostul nr.7 al GLORIEI se ține de defilări cu fete frumoase

Concursul de frumusețe va avea loc diseară, iar Vioară cu trupa vin direct de la meciul cu DINAMO

 |
09 Aug 2011
1860
de Silvia HERGHELEGIU

Mănușile, cămășile cu mânecile ridicate și sacourile nu trebuie să-ți lipsească din garderobă din niciun sezon

 

 

 

 |
09 Aug 2011
1335
de Silvia HERGHELEGIU

Moștenirea navy se resimte și în acest sezon în moda contemporană urbană.

 

 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1492
de

Producătorii de aparatură destinată saloanelor de înfrumusețare au venit în întâmpinarea problemelor cu un echipament de ultimă generație.

 

 |
08 Aug 2011
1649
de

Sauna a reprezentat întotdeauna o atracție, beneficiile sale fiind foarte bine cunoscute. 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1802
de Silvia HERGHELEGIU

După ce ți-ai dat atâta osteneală ca să arăți bine în costumul de baie, ar fi și păcat să strici totul, să te îneci la mâl, cum se spune.

 

 |
07 Aug 2011
1373

Stiri Agerpres

Tusk/Brexit: Oferta premierului Theresa May 'riscă să agraveze situația' europenilor în Marea Britanie
Vineri, Iunie 23, 2017 16:37 PM

Propunerile premierului britanic Theresa May cu privire la drepturile cetățenilor europeni în Marea Britanie după ieșirea acestei țări din Uniunea Europeană sunt sub așteptările noastre și riscă să agraveze situația europenilor de pe teritoriul britanic, a avertizat vineri președintele Consiliului European, Donald Tusk, la finalul Summitului UE desfășurat joi și vineri la Bruxelles, potrivit AFP și DPA.

DNA: Fost director al unei școli din Neamț, trimis în judecată pentru fraudă cu fonduri europene
Vineri, Iunie 23, 2017 16:35 PM

Doru Lozincă, fost director al Grupului școlar "Ion Ionescu de la Brad" din comuna Horia, județul Neamț, a fost trimis în judecată vineri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru fraudă cu fonduri europene.

PNL Sector 5: Un an de administrație PSD în Sectorul 5 - cronica unui dezastru anunțat
Vineri, Iunie 23, 2017 16:25 PM

PNL Sector 5 consideră că un an de administrație PSD în această zonă administrativă înseamnă "cronica unui dezastru anunțat".

Primarul sectorului 2 intenționează să construiască zece parcări supraetajate
Vineri, Iunie 23, 2017 16:18 PM

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat, vineri, cu ocazia prezentării bilanțului după un an de mandat, că în perioada următoare vor fi realizate studiile de fezabilitate pentru construirea a zece parcări supraetajate.

Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey
Vineri, Iunie 23, 2017 16:08 PM

Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un interviu pentru Fox News difuzat vineri, că este deranjat de relația dintre Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, și fostul director FBI, James Comey, informează The Hill.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Jun, 14:04 directori
prof a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
dar la sc 3 ramnic? se va incrie cineva? au proiecte , au fonduri, si-au luat masini.... E de luat in calcul: bani multi la gratis, fara ore fara rezultate... viata frumoasa
23 Jun, 13:01 Sunteți nebuni?Sunteți analfabeți cu toții? Opriți-vă!
George Călinescu a comentat pentru articolul Buzoianca Ramona Neculae dedică al treilea volum viitorului ei copil:
Doamnelor, domnilor, e de două ori trist ce se întâmplă. Odată că o grafomană agramată se închipuie creator de literatură și nu se mai oprește din producția de maculatură de o impostură incalificabilă. Dar asta ar fi, până la urmă, damblaua ei și nu ar trebui să ne vexeze inconștiența cu care această veleitară alterează ierarhia valorilor estetice și insultă spiritul public. Mai de condamnat sunt însă „lăudătorii”, organizatorii de așa zise lansări, gazdele iresponsabile, cadre didactice care deschid larg ușile școlilor spre a oferi elevilor veritabile antimodele de o monstruoasă lipsă de cultură și de îndemânare în mânuirea limbii române în scris.
23 Jun, 12:17 Încă-s treaz!...
Unu' a comentat pentru articolul Actuala dilemă a cetăţeanului (ne)turmentat:
Apreciez răspunsul, chiar dacă argumentele, și pe cale de consecință concluziile, sunt discutabile. Ghilimelele nu sugerează un citat decât dacă este indicată sursa. Bun, să presupunem că sunt atât de ignorant într-ale literaturii încât n-am auzit de Caragiale. Am auzit doar că, prin redacții, i se spunea "Moș Virgulă". Deci Caragiale nu putea să facă rabat niciodată de la corectitudinea gramaticală. Doar că multe s-au schimbat într-ale gramaticii în ultima sută (și ceva...) de ani. De acord, păstrăm cuvintele autorului, pentru a păstra parfumul epocii, sau licențele poetice ("Cobori în jos Luceafăr blând..."), dar nici la Caragiale, nici la Eminescu, sau la oricare alt autor nu păstrăm ortografia originală, dacă Onor' Academia a schimbat regulile. Chiar dacă Eminescu și Caragiale (de care, din câte ați remarcat, nu am prea auzit) au scris cu apostrof, noi folosim cratima. Deci, din punctul meu ignorant de vedere, a păstra o ortografie desuetă, fără a accentua, prin indicarea sursei, că doriți un anumit parfum antebelic, constituie o eroare. Părerea mea!...
Google PageRank Checker