26 de ani
de presa libera
Miercuri, Februarie 22, 2017 03:33 AM

de Silvia HERGHELEGIU

* Cel mai nou proiect se inspiră după un model American de târguri cu obiecte second hand

 * Acţiunea va avea loc mâine, cu începere de la ora 11.00, în Crâng

Luând exemplul marilor vedete de la Hollywood şi artiştii noştri buzoieni ajută şi coordonează anumite evenimente pentru a fi mai repede receptate de mass-media, folosindu-se de numele lor şi de talentul pentru care sunt cunoscuţi.

 |
16 Jun 2011
1992
de Silvia HERGHELEGIU

 Este vară şi lucrurile se înfierbântă şi la propriu şi la figurat. Ce te faci însă dacă între voi s-au cam răcit apele? Monotonia este inamicul numărul 1 în cuplu. Eliminaţi rutina prin câteva jocuri sexuale de vară, numai bune pentru ca să reaprindă flacăra pasiunii.  

 |
16 Jun 2011
1685
de Silvia HERGHELEGIU

Vă mai amintiţi filmul „What women want?“ în care Mel Gibson ştia toate gândurile femeilor? Şi voi aţi vrea, nu-i aşa, de multe ori să aveţi această capacitate de a intra în mintea partenerului pentru a afla la ce se gândeşte în fiecare moment? Poate sunteţi tentaţi să spuneţi că atunci când fac sex, bărbaţii nu gândesc. Sau poate au un singur gând - Plăcerea. Plăcerea lui, desigur!

 |
14 Jun 2011
1354
de Silvia HERGHELEGIU

Buzoianca a câştigat trofeul de argint la Festivalul “Music Art Kids”

Urmează o nouă provocare, în Macedonia, unde, din păcate, participarea ei este condiţionată financiar

Premiu după premiu- acesta este sloganul care o defineşte pe micuţa de doar 12 ani care îşi adjudecă trofeu după trofeu, la fiecare concurs unde participă şi unde, din fericire, nu depinde de situaţia materială a părinţilor

 |
14 Jun 2011
2110
de Silvia HERGHELEGIU

Bărbaţii sunt greu de descifrat, niciodată nu putem ghici ce au în cap sau care este următoarea manevră pe care vor să o facă. Chiar dacă sunt siguri pe ei, încrezători în forţele proprii şi mândri de înfăţişarea şi stilul propriu, ajung să se emoţioneze destul de repede în faţa unei femei. De aceea, mulţi dintre ei aleg să ne cucerească apelând la clasicele replici de adolescenţi.

 |
14 Jun 2011
1485
de Silvia HERGHELEGIU

 Atunci când vine vorba despre alegerea celei mai bune metode contraceptive, nu ar trebui să te laşi influenţată de părerile cunoştinţelor sau de mituri. Ai nevoie de un  set medical competent de analize şi bineînţeles, de informaţii corecte care să  te ajute să  îţi formezi câteva idei. Iată ce trebuie să ştii despre opţiunile pe care le ai în privinţa  metodelor contraceptive!

 

 

 |
13 Jun 2011
1700
de Silvia HERGHELEGIU

Aceasta consideră că principala greşeală a noastră este comoditatea şi lipsa voinţei cunoaşterii

      A intrat pe această cale pentru că a fost momentul unei schimbări în viaţa ei şi de atunci ajută pe oricine îi cere, oriunde, cum poate: cu informaţii, cu explicaţii, cu recomandări, cu cărţi, cu vorbe. Nu are pretenţia să fie crezută de oricine, pentru că sunt şi voci care o cred vrăjitor, care atunci când aud de Dumnezeu sau de credinţă dau din mâini  şi se întorc din drum, de aceea se consideră un simplu “canal”, un intermediar între o persoană şi semnele din viaţa sa.

 |
13 Jun 2011
4220
de Silvia HERGHELEGIU

* Antrenoarea de fitness pledează oriunde poate pentru exerciţiile fizice

* A organizat prima convenţie de aerobic în municipiu şi încă se miră de comoditatea buzoienilor pentru mişcare

      Are puţin peste 1,60 şi sub 55 de kilograme, dar are atâta energie şi a făcut exerciţii fizice, aerobic şi kangoo jumps cât pentru 10 sportivi atletici. Iubeşte ceea ce face şi nu s-ar vedea nicodată renunţând la cursurile sale de la sală. Deşi îşi petrece mai mult de 4-5 ore cu domnişoare, doamne şi domni care ţin la silueta şi la corpul lor, zilnic, Cristina Androne nu spune niciodată că a obosit şi nu refuză niciun eveniment în care poate să arate ce însemnă exerciţiul fizic, mişcarea şi corpul sănătos.

 |
08 Jun 2011
4170
de Silvia HERGHELEGIU

     Pentru o viaţă sexuală de durată şi fără griji trebuie să îţi protejezi sănătatea. În acest sens, analizele medicale sunt esenţiale. Află de mai jos care sunt cele şapte analize medicale (de sânge şi nu numai) pe care tu şi partenerul trebuie să le faceţi. Primele trei analize sunt specifice femeilor, iar următoarele patru sunt recomandate pentru ambii parteneri.

 |
08 Jun 2011
1712
de Silvia HERGHELEGIU

*Eleva Liceului de Artă a trăit şi dezamăgiri şi bucurii la fel de mari cu teatrul, dar nu s-a plictisit niciodată de el

Un mare talent al oamenilor care au legătură cu scena şi cu publicul este simţul umorului. Regula ne face excepţie nici când este vorba despre Andreea Lăcătuş, o adolescentă care are până acum câteva reprezentaţii la scenă deschisă, un mare premiu câştigat cu echipa profesorului Constantin Adrian cu piesa „Eu când vreau să fluier, fluier” şi un vis la fel de mare: să intre la regie-teatru.

 |
07 Jun 2011
1960
de Silvia HERGHELEGIU

În fiecare vară, avem aceeaşi dilemă: cum să fac machiajul să reziste până seară? Fiecare femeie are problema machiajului scurs la finalul unei zile toride şi pline. Iată însă şapte idei care te vor ajuta să obţii exact look-ul natural şi proaspăt recomandat pentru sezonul estival!

 |
07 Jun 2011
1699
de autor nespecificat

Citiţi detalii în ziarul de mâine.

 

 

 

 

 

 

 

 |
06 Jun 2011
4382
de Silvia HERGHELEGIU

      În condiţiile în care din ce în ce mai mulţi oameni se luptă cu kilogramele în plus, poate părea uşor ciudat să dăm sfaturi şi diete pentru acumularea de kilograme, vorbim despre o dietă de îngrăşare.Trebuie ştiut de la început că nu există reţete magice pe care să le urmezi şi a douA zi să te trezeşti cu cinci kilograme în plus... va trebui să fii perseverentă şi rezultatele vor apărea la un moment dat. Îţi voi spune de la început că soluţia ideală la această problemă ar fi un medic nutriţionist. Numai el îţi poate oferi o dietă personalizată şi, în urma unor analize, îţi poate stabili greutatea normală ori ce procent de grăsime sau masă musculară ar trebui să aibă corpul tău pentru a se încadra în aceşti parametri.

 |
06 Jun 2011
1436
de Silvia HERGHELEGIU

A debutat pe scenă pe când avea 13 ani, la festivalul Mihaelei Runceanu, unde a câştigat Premiul Tinereţii, după care, în următorul an a reuşit să impresioneze cu vocea ei atât Marele Public, cât şi Juriul, care i-a acordat trofeul. Dana Dobre cântă de aproape 18 ani şi de fiecare dată a ştiut să speculeze momentul fiecărui stil de muzică, adaptându-şi vocea şi ţinuta de scenă atât muzicii disco, cât şi manelelor, melodiilor dance sau de muzică uşoară ori stilului etno-popular. „Nu mi-e ruşine cu nicio perioadă din cariera mea, m-am adaptat cerinţelor fiecărei perioade, am cântat şi manele, şi disco şi chiar şi dance, atât cu formaţia M-Body, alături de prietenul meu bun Manuel Iordache, cât şi cu Irina, prietena mea de la Conservator, cu care am format trupa ICE”, declară Dana.

 |
06 Jun 2011
2705
de Silvia HERGHELEGIU

Dacă spui vară, spui culoare şi dacă spui accesoriu de vară nu trebuie să te gândeşti la o geantă colorată sau la un costum de baie, ci la ceva foarte mic, care merge purtat la orice şi care să aducă o notă de feminitate ţinutei tale: se poartă din nou broşele! În cazul în care nu aveţi printre accesoriile dumneavostră aşa ceva, aflaţi de la noi cât de utilă şi de adaptabilă poate fi cea mai veche şi cea mai de efect bijuterie din toate timpurile.

 |
05 Jun 2011
2220
de Silvia HERGHELEGIU

În timpul verii părul nostru tinde să devină destul de rebel, mai ales din cauza umidităţii din aer. Soluţia stiliştilor? De ce să ne împotrivim stării lui naturale ... mai bine să construim coafuri pline de volum!

            SCURT şI SEXY. Volumul este binevenit în cazul părului scurt, fiind extrem de uşor de modelat. Foloseşte un gel de păr sau o spumă de păr pentru volum, tapează părul în zona unde doreşti volum şi gata! Poţi să optezi pentru o coafură cu tot părul dat pe spate, sau să tapezi numai zona din creştet, oferind un contrast plăcut cu bretonul.

 |
04 Jun 2011
2861

Stiri Agerpres

Campanie pentru alegerile prezidențiale din Franța: Macron pierde din avantajul în sondaje
Miercuri, Februarie 22, 2017 02:07 AM

Două dintre cele mai recente sondaje de opinie înaintea alegerilor prezidențiale din Franța arată că Emmanuel Macron (foto) se află la egalitate cu Francois Fillon, relatează Reuters. Un al treilea sondaj îl cotează pe candidatul de centru chiar mai slab decât pe fostul premier conservator.

Un britanic eliberat de la Guantanamo a comis un atentat sinucigaș în Irak (presă)
Miercuri, Februarie 22, 2017 01:42 AM

Autorul unui atentat sinucigaș împotriva forțelor irakiene de lângă Mosul era un cetățean britanic, fost deținut la Guantanamo (foto), potrivit postului BBC, preluat de DPA.

Brexit: Reprezentanții Londrei se angajează în dialoguri bilaterale
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:58 AM

Premierul britanic Theresa May l-a primit marți la Londra pe Emanuel Macron (foto), candidat de centru la președinția Franței, pentru a discuta despre retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, informează AFP.

Fotbal: Atletico Madrid, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după 4-2 cu Bayer, la Leverkusen
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:19 AM

Atletico Madrid a făcut un pas important spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, grație victoriei cu scorul de 4-2 pe terenul formației germane Bayer Leverkusen, în prima manșă a optimilor de finală.

Fotbal: Manchester City - AS Monaco 5-3, în optimile Ligii Campionilor, după un meci spectaculos
Miercuri, Februarie 22, 2017 00:01 AM

Manchester City a învins cu scorul de 5-3 (1-2) formația AS Monaco, marți seara, pe teren propriu, la capătul unui meci cu răsturnări spectaculoase de scor, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Feb, 19:39 Adevarul, adevarat!
Neacsu Daniel a comentat pentru articolul Scandal la Liceul „Radu Vlădescu“ din Pătârlagele după reducerea numărului de clase:
Ceea ce nu vor sa inteleaga cei din Isj este faptul ca in zona sunt copii atat pentru cele 4 clase de la LTRV cat si pentru clasele de la LTNI Nehoiu si cele de la Lic. teh. Ptg, ba chiar si mai multi, deci reducerea nu era necesara la acest liceu.
21 Feb, 18:24 Pacat
Alex a comentat pentru articolul Scandal la Liceul „Radu Vlădescu“ din Pătârlagele după reducerea numărului de clase:
Nu se poate compara Liceul Tehnologic cu Liceul Teoretic din Patarlagele, cum nu se poate compara nici cu cel din Nehoiu. Elevii mai buni din Nehoiu vin sa invete carte la liceul de traditie din Patarlagele. Reducerea claselor la liceu, inseamma pierderea unor copii buni care se vor duce la tehnologic. Treaba e clara, TARA TE VREA PROST ,esti mai usor de manipulat.
21 Feb, 17:06 concurs
corect a comentat pentru articolul Val de demisii, la Buzău, în rândul noilor directori de şcoli după nota minstrului Educaţiei:
Asta asa este...e Romania, doar.Toti vrem nimeni nu face nimic.Cati dintre cei de aici ar avea curajul sa facă unmemoriu si sa meargă la isj cu tv , mai departe la minister...cum au făcut cu protestele jos Grindeanu?!
Google PageRank Checker