27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 12:09 PM

de Silvia HERGHELEGIU

    *Cele două buzoiance au lucrat un an de zile împreună, Loredana transformând-o pe Mina dintr-un copil timid într-o fată cu atitudine

 |
03 Sep 2011
3722
de Silvia HERGHELEGIU

     Celebra miss a Buzăului va concura alături de 21 de fete la un concurs a cărui finalistă va merge la Miss Teenager Universe    

     Până acum, buzoianca a participat la trei concursuri, unde s-a clasat mereu în primele trei poziţii de pe podium

 

 |
31 Aug 2011
3658
de Silvia HERGHELEGIU

Vine toamna, trebuie să te păstrezi în formă, aşa că treci la un alt mod de viaţă, fără aer condiţionat, chimicale sau alte produse şi servicii fără de care noi, oamenii moderni, am crede că nu ne putem duce zilele.

 |
31 Aug 2011
2336
de Silvia HERGHELEGIU

     *Între un spectacol şi o înregistrare, artistul  pregăteşte o copie a succesului „Nemuritorii”, în varianta feminină

     *Fetele alese, Irina, Alina şi Andreea au început deja pregătirile în studio

 |
30 Aug 2011
2609
de Silvia HERGHELEGIU

 Cardiganul reprezintă una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba femeilor.

 

 

 

 |
30 Aug 2011
2039
de

Terapia cu radiofrecvenţe este un tratament estetic ce acţionează direct în profunzimea pielii, fără a afecta stratul de la suprafaţă.

 |
29 Aug 2011
2506
de Silvia HERGHELEGIU

     *Buzoianul de numai 10 ani a câştigat premiul III la “Festivalul Tinereţii” de la Jupiter

     *Urmează pentru micul artist alte două concursuri, în septembrie şi octombrie

 |
29 Aug 2011
2180
de Silvia HERGHELEGIU

     S-ar putea spune că, odată cu venirea toamnei, opţiunile noastre de încălţăminte se reduc dramatic. Nu mai avem posibilitatea să purtăm în fiecare zi o altă pereche de sandale, care mai de care mai colorată, mai elegantă şi mai originală.

 

 

 |
29 Aug 2011
1595
de Silvia HERGHELEGIU

*Bronzată şi cu forme perfecte, buzoianca a filmat câteva zile alături de vedeta autohtonă

*Ea apare şi pe coperta noului album, I’m the Club Rocker

 |
28 Aug 2011
2999
de Silvia HERGHELEGIU

Dacă mergi în această perioadă prin magazine, vei vedea că noile colecţii pentru toamna 2011 sunt deja prezente pe rafturi.

 |
28 Aug 2011
1426
de

Atunci când îţi doreşti o schimbare de look, bretonul poate fi o opţiune inteligentă, care îţi va schimba complet imaginea.

 |
28 Aug 2011
2545
de

        Deşi sezonul estival se apropie de sfârşit, vara pare că nu se mai termină, iar temperaturile rămân la fel de ridicate, motiv pentru care, pentru femeile cu părul mediu sau lung, coafura încă reprezintă un factor important.

 |
27 Aug 2011
2032
de

     Întotdeauna, în machiajul de zi cu zi, orice femeie doreşte să schimbe ceva, fie că e vorba de câteva idei sau inspiraţie de moment, fie pentru un eveniment deosebit, unde partea cosmetică trebuie să fie o adevărată comoară.

 |
27 Aug 2011
1595
de Silvia HERGHELEGIU

Picioarele tale sunt cartea de vizită, mai ales dacă eşti adepta fustei, de aceea  explicăm în următorul material problema "spinoasă" a epilării, pentru a-ţi oferi câteva informaţii esenţiale!

 

 

 

 |
27 Aug 2011
1777
de Silvia HERGHELEGIU

*Artista recunoaşte că, de câte ori vine la Buzău, la spectacole sau emisiuni, sufletul i se umple de emoţie şi entuziasm

*Are mulţi prieteni buzoieni cărora le-a cântat la evenimente importante din viaţa lor şi savurează de fiecare dată cârnaţii de Pleşcoi

 

 |
27 Aug 2011
2888
de

     Indiferent de sezon, femeile vor să aibă cele mai frumoase şi mai sănătoase unghii, dar care să fie la modă, adaptate ultimelor trenduri

 |
24 Aug 2011
1671

Stiri Agerpres

Boris Becker va conduce tenisul masculin în cadrul Federației germane
Marti, August 22, 2017 12:01 PM

Legendarul tenisman german Boris Becker (49 ani), confruntat cu mari dificultăți financiare, va fi numit la conducerea tenisului masculin în cadrul Federației germane de profil (DTB), urmând să supervizeze și echipa de Cupa Davis a țării sale, informează presa germană.

Camera Deputaților vrea să achiziționeze camere de supraveghere HD de aproape 353.000 de lei
Marti, August 22, 2017 11:57 AM

Camera Deputaților vrea să achiziționeze componente pentru Sistemul Tehnic Integrat de Securitate, respectiv camere de supraveghere HD și înregistratoare digitale în valoare de 352.941 de lei.

KO Goetz, reprezentant de marcă al picturii abstracte germane, a murit la vârsta de 103 ani
Marti, August 22, 2017 11:52 AM

Pictorul Karl Otto Goetz, ale cărui lucrări abstracte au contribuit la revirimentul pe piața internațională a artei germane după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial și prăbușirea celui de-Al Treilea Reich, a murit la vârsta de 103 ani, a anunțat luni fundația sa, informează DPA.

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, la DNA
Marti, August 22, 2017 11:50 AM

Directorul societății Tel Drum, Petre Pitiș, s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate în urma perchezițiilor efectuate de anchetatori.

China: Peste 4.000 de persoane evacuate din calea taifunului Hato
Marti, August 22, 2017 11:45 AM

Peste 4.000 de persoane au fost evacuate din calea taifunului Hato, cel de-al 13-lea fenomen meteorologic de acest tip din 2017, care înaintează spre coasta de sud-est a Chinei, informează marți Xinhua.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 11:14 Lumea de ieri și lumea de azi!
Pixelu razna a comentat pentru articolul Torţionarul Vişinescu se vrea liber ,,din motive medicale“:
Din aceeași categorie cu „nu suportă detenția” sau dementul ăla norvegian, Breivik, care a dat statul în judecată că este supus unui tratament inuman pentru că este izolat și nu socializează și i se încălzește mâncarea la microunde. Și statul norvegian a luat în serios plângerea. Demența este totală. Personajul are și pagină pe Wikipedia. Mai nou, și-a schimbat legal numele.
22 Aug, 10:46 Justitie divina...
Unforgiven a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Florina Stoian,nu te supara,dar era si timpul sa fii schimbata!...La cate mizerii si abuzuri ai facut in perioada concursului pentru functia de director de scoala-2016,la cata incompetenta crasa ai demonstrat in ciuda inaltelor studii economice de la Academia din Brosteni,la cat rafinament intelectual ai afisat de fiecare data cand ai reprezentat invatamantul buzoian,la ce /in ce concurs de imprejurari politice ai obtinut postul!...Probabil e prea mult pentru tine si functia de director la gradinita "Boboceii din Micro III"...Sorry,Florina go home!
22 Aug, 10:13 Unde dai și unde crapă!
Pixelu corporatist a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Observ o întreagă propagandă legată de faptul că: „A luat concursul, să-și ducă mandatul la bun sfârșit!”. Principial vorbind, este o cretinătate. Dacă câștigătorul concursului o ia razna în timpul mandatului este firesc să fie înlăturat. Că se pot face abuzuri, cum pare a fi și cazul de față, este cu totul altă discuție, care în principiu sunt generate de însăși natura legislației. Guvernarea corporatistă a fost legiferată tocmai pentru a legaliza abuzul.
Google PageRank Checker