26 de ani
de presa libera
Luni, Ianuarie 23, 2017 00:26 AM

de Silvia HERGHELEGIU

Purtați cu încredere mătase, în vacanțe sau la party, nu renunțați la bocanci vara pentru că sunt sexy! 

 |
23 Jun 2016
491
de Silvia HERGHELEGIU
Cea de-a cincea ediţie a Carnavalului Salsa Place, organizată de Daniel Vulpe şi şcoala lui de dans din Buzău, va avea loc între 15-18 iulie, dar va fi puţin diferită faţă de celelalte de până acum, în ceea ce priveşte targetul
 |
22 Jun 2016
978
de Silvia HERGHELEGIU
„Încărcată cu dragoste din plin! În curând lumea va fi mai bogată cu un îngeraş! Preţiosul nostru îngeraş!”. Acestea au fost cuvintele pline de emoţie şi sensibilitate postate de bloggeriţa Janina Nectara (Fashion avec Passion)
 |
21 Jun 2016
2752
de Silvia HERGHELEGIU

Academia Mondială a Re­cordurilor (World Record Aca­demy), organizație care certifică recordurile mondiale, l-a inclus în Cartea Recordurilor, pentru a șaptea  oară, pe comentatorul sportiv buzoian Ilie Dobre, informează „Mediafax“.

 |
17 Jun 2016
834
de Silvia HERGHELEGIU

După ce a fost „fine like wine“, Corina Chivu continuă shootingurile cu predilecție către publicul masculin

 |
16 Jun 2016
1554
de Silvia HERGHELEGIU
Cu două premii naţionale de interpretare s-au întors acasă de la Festivalul Naţional de Teatru de la Iaşi „Cătălin Damian” elevii coordonaţi de profesorul Adrian Nicolae de la clubul de teatru al Centrului Cultural ,,Al. Marghiloman“
 |
15 Jun 2016
1019
de Silvia HERGHELEGIU
Toate stilurile muzicale pe o singură scenă, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare început de sezon estival. Mihai Răzvan Rotaru va da startul pentru petrecere şi distracţie de vară sâmbătă, 18 iunie, de la ora 19.00, la Sala Consiliului
 |
14 Jun 2016
990
de Silvia HERGHELEGIU

Din nou blondă și cântând o melodie cu care i-a impresionat pe jurații X-Factor în 2011.

 |
13 Jun 2016
907
de Silvia HERGHELEGIU

Hip-hop-ul „nu moare“ niciodată. Iar albumele cântă­rețului Faust din Pitești intitulate „Tărâmul Nicaieri“, „Pes­te Pământ“ și „Strictul Necesar“ sunt cele mai bune argumente ale acestui slogan.

 |
10 Jun 2016
239
de Silvia HERGHELEGIU

Ești licean și vrei ceva nou? Ce ai zice de un workshop de dezvoltare personală, la Buzău, în acest weekend?!

 |
09 Jun 2016
860
de Silvia HERGHELEGIU

O nouă provocare pentru profesionistul buzoian pasionat de lumea fitnessului.

 |
08 Jun 2016
4282
de Silvia HERGHELEGIU

„Pentru că am primit, de-a lungul timpului, multe întrebări în legătură cu activitățile pe care le desfășor, sau locurile pe care le vizitez, m-am gândit că poate este mai ușor și mai util să prezint toate aceste informații într-un singur loc și frumos organizat.

 |
07 Jun 2016
807
de Silvia HERGHELEGIU
De un an lucrează la această formulă, timp în care au devenit prieteni, colegi de apartament şi se simt acum exact ca într-o familie. Esta cazul celor patru băieţi de la Shot, ce vin din colţuri diferite ale ţării, boy-band din care face parte
 |
06 Jun 2016
2140
de Silvia HERGHELEGIU
Un proiect muzical într-o formulă restrânsă, cu gândul că o chitară, o voce şi un bas pot transmite o vibraţie, un mesaj frumos unui public ce a crescut cu muzica lor. Acesta este scopul declarat al celor trei artişti ce vin la Buzău în
 |
03 Jun 2016
280
de Silvia HERGHELEGIU
După câteva week-enduri în care cei mai ambiţioşi liceeni ai Buzăului s-au întrecut în interpretări muzicale, dans şi scenete de teatru, marea finală de pe 28 mai şi-a stabilit cel mai talentat licean din cadrul tuturor secţiunilor
 |
02 Jun 2016
3868
de Silvia HERGHELEGIU
Din nou pe podium, de data asta mirese. Este vorba despre frumoasele gemene buzoience Florina şi Mihaela Macoveanu, care au îmbrăcat rochia albă de mireasă în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului ce reuneşte designerii români
 |
01 Jun 2016
577

Stiri Agerpres

UPDATE SRI: Afirmațiile privind implicarea Serviciului în protestul de duminică, denigratoare și menite să afecteze instituțiile democratice
Duminica, Ianuarie 22, 2017 23:16 PM

Serviciul Român de Informații precizează, într-un comunicat de presă, că afirmațiile privind implicarea SRI în organizarea protestului de duminică sunt "denigratoare și menite să afecteze instituții fundamentale ale regimului democratic".

Astra Giurgiu - Ural Ekaterinburg 4-2, în meci amical
Duminica, Ianuarie 22, 2017 23:15 PM

Astra Giurgiu, campioana en titre a României la fotbal, a învins formația rusă Ural Ekaterinburg cu scorul de 4-2 (1-0), duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Cipru.

Cioloș: Oamenii care au protestat duminică nu au fost aduși în stradă de autocare, ci de idealuri
Duminica, Ianuarie 22, 2017 23:12 PM

Oamenii care au protestat duminică nu au fost aduși în stradă de autocare, ci de "idealuri", care sunt "resorturi mult mai puternice", afirmă fostul premier Dacian Cioloș.

Franța: Hamon și Valls în turul doi al alegerilor primare pentru candidatul stângii la prezidențiale
Duminica, Ianuarie 22, 2017 23:06 PM

Fostul ministru al educației Benoit Hamon și fostul premier Manuel Valls s-au clasat pe primele două locuri în turul întâi al alegerilor primare pentru desemnarea candidatului stângii la alegerile prezidențiale din Franța, transmite AFP. Cei doi se vor confrunta în turul al doilea pe 29 ianuarie, iar câștigătorul va candida din partea socialiștilor la președinția Franței, anul viitor.

Timiș: Incendiu la Spitalul de psihiatrie Gătaia; 70 de persoane evacuate
Duminica, Ianuarie 22, 2017 22:44 PM

Circa 70 de persoane au fost evacuate duminică seara din două pavilioane ale Spitalului de Psihiatrie Gătaia, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre acestea.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Jan, 16:02 Uite parcarea nu e parcarea
Andrei S a comentat pentru articolul Cum se va modifica regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din municipiu:
Cat ne mai certam noi aici la blocul meu a mai aparut o duba. Astia care sunteti de acord cu masinile de serviciu la bloc, va doresc sa.aveti numai afaceristi la bloc, de-aia cu tir pe persoana fizica.
22 Jan, 15:19 d-lui ionescu o.
adrian a comentat pentru articolul Cum se va modifica regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din municipiu:
Cele trei persoane din ipoteza dv. care-şi permit să aibă fiecare câte un autoturism, presupunând pentru fiecare taxe, întreţinere, carburant, etc., sigur au bani şi pentru o garsonieră cel puţin, sau sunt luate provizoriu în spaţiu de proprietarul de drept tocmai pentru a putea beneficia de un loc de parcare, aşa că nu le mai plângeţi de milă pentru faptul că stau înghesuiţi într-un apartament (unii pot fi şi căsătoriţi…). Cunosc familii (câte două persoane, soţ şi soţie) care au exact trei maşini şi care le rulează pe rând zilnic, dimineaţa, la prânz şi seara. Chiar trebuie Primăria, din pământ din iarbă verde, să le asigure trei locuri de parcare în condiţiile în care şi aşa acestea nu sunt suficiente ?
22 Jan, 11:01 pt Gica
Elena Panțuru a comentat pentru articolul Bilanț la IPJ Buzău: Criminalitatea sesizată în 2016, cea mai mică valoare din ultimii 5 ani:
Aveți dreptate,eu personal am sesizat câteva aspecte și am văzut că sesizarea pe 112 nu a avut o urmare,deși persoanele prezente au confirmat verbal ce eu am reclamat!Poate îmi spune și mie cineva de ce se fac astfel de mușamalizări!
Google PageRank Checker