27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:27 AM

de Silvia HERGHELEGIU

Plimbările nu sunt doar foarte romantice, ci şi foarte sănătoase şi utile dacă vrei să scapi de câteva kilograme. Dacă te numeri printre acele persoane care nu vor să se întoarcă din vacanţă cu unul-două kilograme în plus, ci dimpotrivă, ţi-ai planificat un concediu plin de activităţi, trebuie să ştii că nu este nevoie să înoţi ore în şir ca să slăbeşti şi să îţi tonifici musculatura, deoarece poţi obţine aceleaşi efecte şi dacă te plimbi pur şi simplu.

 |
14 Jul 2011
1470
de Silvia HERGHELEGIU

De multe ori plecăm la cumpărături precum un soldat pregătit de război. Nimic nu trebuie să lipsească din armele modei, nicio informaţie, niciun detaliu, dar nici curajul şi optimismul. Însă, din cauza crizei financiare, cumpărăturile acum se fac mai atent, banii nu se mai aruncă pe branduri doar pentru că sunt branduri, iar în modă am învăţat să fim şi cu stil şi în acelaşi timp să economisim.

 

 |
11 Jul 2011
1351
de Silvia HERGHELEGIU

*Alexandru Rotaru şi Bianca Gheorghe intră în concurs pe 22 august, la Jupiter

*Ei sunt pregătiţi de profesoara Oana Dobre, de la Şcoala nr.7 din Buzău

Emoţii mari pentru primul festival din viaţa lui Alexandru Rotaru şi a Biancăi Gheorghe.

 |
11 Jul 2011
1737
de Silvia HERGHELEGIU

     Dora Găitanovici a obţinut trofeul la categoria de vârstă 10-12 ani

     Maria Drenea, Diana Mihalaşcu şi Teodor Manciulea au luat premiile speciale ale juriului

     Am avut cinci buzoieni în seara de duminică, la Gala Premiilor Festivalului Mamaia Copiilor, care au primit diplome, aplauze şi premii de la onoratul juriu, din care a făcut parte însăşi Corina Chiriac.

 |
10 Jul 2011
1754
de autor nespecificat

La o săptămână de la lansare, concursul MISS FOTOGENIA, organizat de cotidianul nostru împreună cu Jpizza se bucură de un interes major. 40 dintre cele mai fotogenice buzoience s-au înscris până în prezent în competiţia pentru importantele premii în bani puse în joc, precum şi pentru calificare fără preselecţie la Miss Buzău 2011 - ediţia a x-a.

 |
09 Jul 2011
1883
de Silvia HERGHELEGIU

*Buzoianca continuă cu trupa de suflet Undercover, dar în paralel îşi încearcă norocul şi cu băieţii care  o vor rockeriţă

*Până acum au înregistrat deja cinci piese

Una dintre fetele care fac backing vocals la trupa buzoiană Undercover şi-a luat inima în dinţi, le-a dat o mână de ajutor unor băieţi plini de idei şi iniţiative şi au pus bazele unei noi formule: Sixtyone point. Noua formulă, cu patru băieţi şi lider vocal Mina Sandu, vor să abordeze un stil mai puţin prezent pe piaţa buzoiană, rock, dar în acelaşi timp fac repetiţii şi pentru cover-uri, pe acelaşi stil.

 |
09 Jul 2011
1955
de Silvia HERGHELEGIU

Tânărul actor buzoian a terminat facultatea cu 10 şi se pregăteşte de master, tot în actorie

Numai veşti bune pe plan profesional pentru unul dintre fraţii Şaguna: a terminat examenul de licenţă cu notă mare, lucrarea i-a fost oprită pentru a fi dată exemplu altor generaţii de actori, se pregăteşte pentru cele trei monoloage pregătite pentru examenul la master şi nu vrea să se oprescă doar aici.

 |
06 Jul 2011
2662
de Silvia HERGHELEGIU

 De unde ştim câtă apă are nevoie corpul nostru şi care este cea mai bună sursă? Auzim peste tot îndemnuri despre hidratare şi sfaturi legate de câtă apă trebuie să bem sau cum trebuie să o bem. Deşi în multe cazuri specialiştii sunt de acord, uneori atâtea mesaje, unele contradictorii, pot fi enervante. Iată tot ce trebuie să ştii despre hidratare şi care sunt cele trei mituri pe această temă, analizate de specialişti americani!

 |
06 Jul 2011
2073
de Silvia HERGHELEGIU

Unele dintre statisticile de mai jos vi se vor părea amuzante, în timp ce altele sunt cât se poate de serioase. Absolut toate sunt menite, însă, să ne arate cât de puţine lucruri cunoaştem despre lumea care ne înconjoară. Demersul nostru include statistici din absolut toate domeniile de interes, de la date geografice şi zoologice până la cele politice şi militare... un melanj de informaţii mai mult sau mai puţin inedite care să vă descreţească frunţile şi care să vă permită câteva momente de reflecţie...

 |
05 Jul 2011
1497
de Silvia HERGHELEGIU

*Activează de 10 ani la cercul de teatru, compune poezii, cochetează cu modellingul şi este implicată şi în două proiecte de televiziune

Camera o iubeşte. Atât cea video, cât şi cea foto. Îi respectă pe cei care au ajutat-o şi au îndrumat-o până acum în toate activităţile pe care le-a făcut şi în toate concursurile şi proiectele pe care le-a iniţiat sau la care a participat şi a primit fel de fel de merite, premii, diplome.

 

 |
05 Jul 2011
3597
de Silvia HERGHELEGIU

Având în vedere că suntem în plin sezon cald, trebuie să vorbim despre tanorexie şi tanofobie, două tulburări psihologice care au legătură cu vara, dar mai ales cu pielea bronzată. Poate că ai mai auzit de ele până acum, poate că nu, însă este important să ştii că sunt afecţiuni destul de grave, cu atât mai grave cu cât afectează cu precădere persoanele sub 30 de ani.

 |
04 Jul 2011
1567
de Silvia HERGHELEGIU

Buzoianul dă viaţă de trei ani unor personaje celebre deja printre copiii pasionaţi de desene animate

Petrecerile aniversare au mare success dacă invitaţii speciali sunt mascotele

Visul oricărui copil este ca, de ziua lui să primească o jucărie frumoasă şi o întâlnire cu personajul iubit din desenele animate pe care le urmăreşte mereu cu sufletul la gură, pe canalul preferat.

 |
03 Jul 2011
2055
de Silvia HERGHELEGIU

Ciudăţeniile sau recordurile sunt specifice corpului uman şi reuşesc să ne facă unici în Univers. Iată câteva cifre, la care marea majoritate dintre noi nu ne-am fi gândit niciodată.

 |
03 Jul 2011
1535
de Silvia HERGHELEGIU

Achiziţionarea unui parfum original este o investiţie pentru oricine având în vedere preţurile nu tocmai neglijabile. Prin urmare, preferi să te asiguri că ceea ce cumperi e chiar un produs autentic, original, nu un fals

 |
02 Jul 2011
6868
de Silvia HERGHELEGIU

Fiecare vom trece printr-o schimbare majoră, pe care trebuie s-o acceptăm şi s-o depăşim cu puţin ajutor

Crizele se referă la divorţuri, concedieri, falimente

Traversăm o perioadă în care cuvântul “criză” se află pe ordinea de zi al oricărui jurnal de ştiri, al oricărui ziar, a oricărei discuţii între oameni, de cel puţin doi ani.

 |
02 Jul 2011
2126
de Silvia HERGHELEGIU

Animatorii se îmbracă cel mai des în ţigan, clovn sau poliţist

Fetele sunt solicitate în schimb pentru dansul din buric

Dans, interactivitate, educaţie, creativitate, coregrafie. Prin aceste cuvinte s-ar putea traduce animaţia profesionistă, realizată de o echipă de dansatori, la o petrecere privată.

 |
29 Jun 2011
2098

Stiri Agerpres

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker