27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:29 PM
toamna buzoiana

de

     Cât de frumos este pentru o femeie atunci când este complimentată pentru o manichiură ireproşabilă, mai ales când unghiile sale sunt naturale.

     Nimic nu poate fi mai modern şi mai elegant în materie de manichiură decât o piele albă, elestică a mâinilor, cu unghii netede şi rozalii, tăiate scurt şi drept, cu colţurile uşor rotunjite. Lăcuite în nuanţe transparente sau complet nelăcuite, unghiile naturale au reprezentat întotdeauna un plus de eleganţă.

 

 |
10 Aug 2011
2145
de

Orice femeie doreşte să se simtă elegantă, modernă şi rafinată pentru un eveniment deosebit. Cu toate că ţinuta vestimentară ne demonstrează bunul gust, rolul estetic al coafurilor elegante trebuie apreciat întotdeauna. Părul este unul dintre instrumentele ideale prin care poate fi dovedită feminitatea, de aceea pe baza lui se poate schimba în totalitate imaginea. La salonul Danira Style, buzoiencele pot alege coafuri de ocazii care să le completeze ţinuta şi să le pună în valoare frumuseţea naturală. Astfel, pot opta pentru servicii de vopsit sau şuviţat şi tunsori sau coafuri dintre cele mai diverse.

 |
10 Aug 2011
2508
de Silvia HERGHELEGIU

Da, ştim, ne rujăm de când suntem mici. Nu întotdeauna însă obţinem efectul dorit. În plus, multe fete refuză rujul, preferând glossul sau balsamul colorat de buze, susţinând că nu le stă bine altfel. Greşit! Nimic nu se compară cu senzualitatea unor buze frumos conturate şi pictate. Să pornim cu începutul. Avem nevoie de următoarele ustensile şi ingrediente: o cremă-bază pentru buze, o pensulă specială pentru ruj, un ruj, bineînţeles, un creion cu nuanţa identică sau cu un ton mai închis decât cea a rujului, un şerveţel şi pudră.    

 

 |
10 Aug 2011
1770
de

Procesul de slăbire a fost întotdeauna revoluționat prin apariții din ce în ce mai spectaculoase în ceea ce privește aparatura utilizată.

 

 

 |
09 Aug 2011
3061
de

Pentru redobândirea unui corp armonios, a elasticității și fermității pielii, industria de beauty a început să folosească diverse tipuri de aparate, din ce în ce mai sofisticate și mai performante. 

 |
09 Aug 2011
1696
de Silvia HERGHELEGIU

Între un antrenament la Brăila și o cafea la Buzău, fostul nr.7 al GLORIEI se ține de defilări cu fete frumoase

Concursul de frumusețe va avea loc diseară, iar Vioară cu trupa vin direct de la meciul cu DINAMO

 |
09 Aug 2011
1876
de Silvia HERGHELEGIU

Mănușile, cămășile cu mânecile ridicate și sacourile nu trebuie să-ți lipsească din garderobă din niciun sezon

 

 

 

 |
09 Aug 2011
1340
de Silvia HERGHELEGIU

Moștenirea navy se resimte și în acest sezon în moda contemporană urbană.

 

 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1507
de

Producătorii de aparatură destinată saloanelor de înfrumusețare au venit în întâmpinarea problemelor cu un echipament de ultimă generație.

 

 |
08 Aug 2011
1660
de

Sauna a reprezentat întotdeauna o atracție, beneficiile sale fiind foarte bine cunoscute. 

 

 

 

 |
08 Aug 2011
1814
de Silvia HERGHELEGIU

După ce ți-ai dat atâta osteneală ca să arăți bine în costumul de baie, ar fi și păcat să strici totul, să te îneci la mâl, cum se spune.

 

 |
07 Aug 2011
1381
de

Tenul reprezintă una dintre cele mai îngrijite părți ale corpului, întreținerea sa fiind foarte importantă, deoarece este și o zonă ușor sensibilă.

 

 

 |
07 Aug 2011
2499
de

De-a lungul timpului, a fost dovedit faptul că alimentația ne influențează atât sănătatea, cât și starea de spirit sau aspectul fizic.

 

 |
07 Aug 2011
1531
de

Karina Bechir, locul II, și Maria Cheagă, locul III, au completat podiumul celor mai frumoase buzoience.

Primele două clasate, precum și alte 4 concurente au participat și la Miss Fotogenia 2011

 |
07 Aug 2011
14438
de

Muzică bună, invitați de marcă și unele dintre cele mai frumoase fete din Buzău. Mâine seară, de la ora 22.00, buzoienii sunt invitați la ATLANTIS, pe insulița din Parcul Tineretului la finala MISS BUZĂU.

 |
05 Aug 2011
2528
de

Pentru buzoienii care vor să diversifice distracția de la sfârșitul săptămânii și să schimbe cu ceva decorul de club, TESS INTERNATIONAL lansează o nouă cursă cu SHOW BUS-ul.

 |
05 Aug 2011
2378

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker