27 de ani
de presa libera
Luni, Iulie 24, 2017 21:56 PM
albosmart

de Silvia HERGHELEGIU

Tânăra de 19 ani va merge în fiecare weekend la serbările câmpeneşti, fiind mândră de noul său costum popular, primit în dar de la bunica sa

Proaspăt venită din furia examenelor de Bacalaureat şi de admiterea la Facultatea de Geografie, Adriana Stuparu este pusă pe fapte mari: vrea să cânte până în septembrie, ca să recupereze timpul pe care l-a rezervat până acum studiului.

 |
23 Jul 2011
2306
de Silvia HERGHELEGIU

Exerciţiile faciale sunt cunoscute drept yoga, fitness sau gimnastică facială. Aceste exerciţii, dacă sunt executate corect, tonifică muşchii feţei şi ai gâtului. Spre deosebire de ceilalţi muşchi ai corpului, care se ataşează de oase cu ajutorul tendoanelor, muşchii faciali sunt lipiţi direct de piele. Muşchii faciali slăbiţi nu afectează în acelaşi mod organismul precum muşchii mâinilor sau picioarelor.

 |
23 Jul 2011
4595
de

Nu trebuie să trăieşti la tropice pentru a consuma fructe exotice sau să petreci pe ritmul dansului hula. Iubitorii buzoieni de distracţie au ocazia să ia parte sâmbătă la HAWAIIAN PARTY în Summer Pub. Este vorba despre o petrecere tematică, aşa cum reprezentanţii clubului şi-au obişnuit clienţii, de la care nu vor lipsi ornamente florale şi alte embleme statului supranumit „visul parfumat al paradisului tropical”.

 |
21 Jul 2011
2768
de Silvia HERGHELEGIU

Unul dintre articolele vestimentare care nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă, în această vară, este rochia cămaşa. Este una dintre piesele cele mai versatile, uşor de purtat în cele mai diverse ocazii şi reprezintă alegerea perfectă în zilele în care nu mai ai timp să ajungi acasă să te schimbi după serviciu, pentru o întâlnire cu prietenii sau o ieşire la restaurant.

 |
21 Jul 2011
1719
de Silvia HERGHELEGIU

*Puştii sunt fani ai rock-ului alternativ şi au participat deja până acum la trei evenimente cu public

Patru dintre ei au doar 16 ani, singurul major al trupei este Marius, care cântă la chitară bass. S-au întâlnit în martie şi s-au hotărât să cânte împreună sub numele de Equinox, iar stilul ales a fost rock alternativ.

 |
21 Jul 2011
2025
de Silvia HERGHELEGIU

În această vară, în loc să mergi la salon pentru a obţine şuviţe frumos nuanţate în părul tău, alege metode de nuanţare naturale, în confortul propriei case. Folosind ingrediente din bucătărie, poţi avea un păr frumos în cel mai scurt timp!

 

 

 

 |
19 Jul 2011
1975
de Silvia HERGHELEGIU

A terminat clasa a VII-a cu 10 pe linie, iar de trei ani este premianta clasei

Studiază cu drag muzica populară, dar vrea să devină medic

Un copil talentat, dar şi ataşat de materiile pe care le învaţă la şcoală. Florentina a intrat în vacanţă cu un carnet de note plin cu 10, reuşind să obţină performanţa de a lua premiul întâi pentru al treilea an consecutiv.

 

 |
19 Jul 2011
2264
de Silvia HERGHELEGIU

    În fiecare an, în timpul verii, albul este preferat atât de designeri, cât şi în moda străzii, atât din motive ce ţin de temperaturile ridicate, cât şi din motive estetice: nicio altă culoare nu avantajează pielea bronzată mai mult decât albul. Spre deosebire de anii trecuţi, când albul apărea de cele mai multe ori în combinaţii cu alte culori, în vara 2011 s-a mizat mai mult pe ţinute all white, în care apar foarte rar pete de culoare. 

 

 |
19 Jul 2011
1282
de Silvia HERGHELEGIU

     Buzoienii au intrat într-o bază de date a unei firme care se ocupă de impresariat pentru proiecte TV

     Primul contract va fi telenovela “O cafenea foarte specială”, în care protagonişti sunt Oana Zăvoranu şi Dan Bordeianu

     Formaţia „Blue Angels”, coordonată de Iulian Ionescu, a primit o şansă mare săptămâna trecută: un contract de intermediere pentru apariţii TV, spoturi publicitare şi producţii cinematografice.

 |
17 Jul 2011
2436
de Silvia HERGHELEGIU

    Dacă este vară, este sezonul petrecerilor în aer liber, a spectacolelor pe stadioane şi mai ales a concertelor în aer liber. Pentru acest motiv, ne-am gândit să te sfătuim în legătură cu out-fit-urile pe care să le alegi când vrei să participi la un asemenea eveniment. Nicicând nu a fost un sezon mai potrivit pentru a purta cu plăcere şi dezinvoltură acea rochie hippie sau bohemian chic, pe care nu ai ocazia să o porţi în oraş sau la birou.Foloseşte la maximum întregul potenţial din gama de rochii uşoare de vară, fie lungi, fie scurte.

 

 

 |
17 Jul 2011
1895
de Silvia HERGHELEGIU

Buzoianul filmează pentru comedia muzicală „Eu tac şi fac”, în regia lui Dumitru Lupu

     Pe platouri, alături de el mai joacă nume mari precum Ileana Şipoteanu, Gabriel Dorobanţu, Alexandru Jula sau Adrian Daminescu

Blond, cu ochii albaştri, cu talent actoricesc şi cu şi mai mare talent muzical.

 

 |
16 Jul 2011
1866
de Silvia HERGHELEGIU

    Bronzul conferă pielii un aspect sănătos şi uniform, de invidiat. Pentru că vara este singurul anotimp în care ne putem bucura de acest lucru, fără să fie etichetat drept fake, machiajul trebuie să fie aliatul principal în definirea unui bronz care să îţi mângâie pielea şi să îţi flateze trăsăturile.

 |
16 Jul 2011
1736
de Silvia HERGHELEGIU

“Regina Sprâncenelor” s-a oferit să o cazeze şi să-i intermedieze un shooting profesionist modelului buzoian

            Cât a stat în Beverly Hills, bruneta s-a întâlnit cu Monica Bârlădeanu, Monica Columbeanu şi cu Claudia Pavel-ex Cream

 |
14 Jul 2011
2227
de Silvia HERGHELEGIU

Plimbările nu sunt doar foarte romantice, ci şi foarte sănătoase şi utile dacă vrei să scapi de câteva kilograme. Dacă te numeri printre acele persoane care nu vor să se întoarcă din vacanţă cu unul-două kilograme în plus, ci dimpotrivă, ţi-ai planificat un concediu plin de activităţi, trebuie să ştii că nu este nevoie să înoţi ore în şir ca să slăbeşti şi să îţi tonifici musculatura, deoarece poţi obţine aceleaşi efecte şi dacă te plimbi pur şi simplu.

 |
14 Jul 2011
1442
de Silvia HERGHELEGIU

De multe ori plecăm la cumpărături precum un soldat pregătit de război. Nimic nu trebuie să lipsească din armele modei, nicio informaţie, niciun detaliu, dar nici curajul şi optimismul. Însă, din cauza crizei financiare, cumpărăturile acum se fac mai atent, banii nu se mai aruncă pe branduri doar pentru că sunt branduri, iar în modă am învăţat să fim şi cu stil şi în acelaşi timp să economisim.

 

 |
11 Jul 2011
1323
de Silvia HERGHELEGIU

*Alexandru Rotaru şi Bianca Gheorghe intră în concurs pe 22 august, la Jupiter

*Ei sunt pregătiţi de profesoara Oana Dobre, de la Şcoala nr.7 din Buzău

Emoţii mari pentru primul festival din viaţa lui Alexandru Rotaru şi a Biancăi Gheorghe.

 |
11 Jul 2011
1712

Stiri Agerpres

MApN: Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Achiziții Publice
Luni, Iulie 24, 2017 21:37 PM

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a avut luni o întâlnire de lucru, la sediul ministerului, cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, în scopul pregătirii demersurilor de armonizare și eficientizare a cadrului legal aplicabil procedurilor de achiziții militare pe linia programelor esențiale de înzestrare a armatei.

Israelul insistă la ONU asupra securității la Ierusalim
Luni, Iulie 24, 2017 21:13 PM

Israelul dorește detensionarea situației de la Ierusalim, dar intenționează să garanteze securitatea pe Esplanada Moscheilor, a declarat luni presei ambasadorul israelian la ONU, Danny Danon, înaintea unei reuniuni a Consiliului de Securitate.

Daniel Kolar (Viktoria Plzen) - FCSB are jucători de mare calitate, dar nu ne temem
Luni, Iulie 24, 2017 21:11 PM

Fotbalistul formației Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Arena Națională din Capitală, că FCSB, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, are jucători de mare calitate, însă nu se teme de niciunul dintre aceștia.

George R.R. Martin dezvăluie că volumul "The Winds of Winter" ar putea fi lansat în 2018
Luni, Iulie 24, 2017 21:07 PM

Scriitorul american George R.R. Martin a oferit noi informații despre "The Winds Of Winter", următoarea carte din seria sa literară "Song of Ice and Fire", pe baza căreia este realizat serialul de televiziune "Game of Thrones", și a spus că acest volum ar putea fi lansat în librării în anul 2018, informează site-ul revistei Variety.

A murit regizorul și producătorul Răzvan Georgescu
Luni, Iulie 24, 2017 21:00 PM

Regizorul și producătorul Răzvan Georgescu a murit luni la vârsta de 52 de ani, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, asociația creatorilor de film documentar independent - DocuMentor.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Jul, 17:50 Celui cu teascul
Pixelu nearticulat a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Cu siguranță va veni alt gușter cu steluțe europene tatuate pe coadă în locul Operatorului Tescaru&Șopârlele! Că doar n-or fi bruxelezii tâmpiți și să lase să culeagă caimacul niște neica-nimeni neaoși! Că doar nu s-au chinuit degeaba să impună o legislație colonială frumos ambalată în poleială strălucitoare!
Nici ei nu mai au răbdare și încearcă să grăbească lucrurile. Dacă aruncați o privire pe alocarea de fonduri pentru Buzău prin Programul Național de Dezvoltare Locală veți observa că multe fonduri sunt exact pentru rețelele de apă din localitățile care au aderat recent la ADI 2008 Buzău. Pe bruxelezi nu-i interesează un profit insignifiant, ei gândesc la scară mare, au experiența sutelor de ani de colonialism și vor acționa doar în momentul în care profiturile sunt rezonabile (de la cât mai mulți locuitori) și își vor face intrarea apărând pe un cal alb, pozând în salvatorii neamului românesc de înfierații penali ai aceluiași neam românesc personificați în Tescaru&Co. Calul alb va fi de fapt, calul troian.
Și nu este vorba doar de județul Buzău! M-am întrebat în câte alte județe există asemănări cu județul Buzău. N-o să vă vină să credeți câte ADI-uri s-au înființat în țară pentru același scop! Nici măcar n-au încercat să salveze aparențele. Majoritatea operatorilor de apă se numesc, ați ghicit, „Compania de Apă …”. Diferă doar cuvântul de final care este denumirea județului sau regiunii. După cum am obișnuit cititorii, lucrez cu materialul clientului. Este suficient să aruncați o privire pe tabelul de licențe de pe saitul ANRSC pentru verificarea veridicității afirmațiilor mele.
24 Jul, 17:19 O MARE VRĂJEALĂ
STOICA NICOLETA a comentat pentru articolul Asistent social, angajat la Unitatea de Primiri Urgenţe:
INTERVIUL DIN CADRUL CONCURSULUI PENTRU POSTUL DE ASISTENT SOCIAL A AVUT CA SCOP SUSTINEREA UNEI ANUMITE CANDIDATE. INTREBARI SIMPLE LA CARE SA POATA RASPUNDE SI O CANDIDATA MAI PROST PREGATITA .ASA A AJUNS DE PE LOCUL TREI PE LOCUL UNU. CUM POTI LUA 93,33PUNCTE LA SCRIS IAR LA INTERVIU SA PRIMESTI DOAR CINCI...IN CONDITIILE IN CARE INTREBARILE AU FOST SUPERUSOARE
24 Jul, 14:09 Clar
Teascul de tescari a comentat pentru articolul De ce îşi va trimite Prefectura reprezentant la toate şedinţele Consiliului Local:
Pixelul resursă naturală face un gest civic necesar, citind pentru cei ce nu au avut sau și-au pierdut deprinderea de a mai citi. Și totuși, chiar așa fiind, se pune întrebarea: Nu mai pot bruxelezii să ne escrocheze decât cu Tescaru director? Iote, poate eu vreau să mă escrocheze alt babuin, nu ăsta. Se poate?
Google PageRank Checker