27 de ani
de presa libera
Marti, Mai 30, 2017 01:57 AM
dragaica

de Silvia HERGHELEGIU

Vă mai amintiţi filmul „What women want?“ în care Mel Gibson ştia toate gândurile femeilor? Şi voi aţi vrea, nu-i aşa, de multe ori să aveţi această capacitate de a intra în mintea partenerului pentru a afla la ce se gândeşte în fiecare moment? Poate sunteţi tentaţi să spuneţi că atunci când fac sex, bărbaţii nu gândesc. Sau poate au un singur gând - Plăcerea. Plăcerea lui, desigur!

 |
14 Jun 2011
1369
de Silvia HERGHELEGIU

Buzoianca a câştigat trofeul de argint la Festivalul “Music Art Kids”

Urmează o nouă provocare, în Macedonia, unde, din păcate, participarea ei este condiţionată financiar

Premiu după premiu- acesta este sloganul care o defineşte pe micuţa de doar 12 ani care îşi adjudecă trofeu după trofeu, la fiecare concurs unde participă şi unde, din fericire, nu depinde de situaţia materială a părinţilor

 |
14 Jun 2011
2123
de Silvia HERGHELEGIU

Bărbaţii sunt greu de descifrat, niciodată nu putem ghici ce au în cap sau care este următoarea manevră pe care vor să o facă. Chiar dacă sunt siguri pe ei, încrezători în forţele proprii şi mândri de înfăţişarea şi stilul propriu, ajung să se emoţioneze destul de repede în faţa unei femei. De aceea, mulţi dintre ei aleg să ne cucerească apelând la clasicele replici de adolescenţi.

 |
14 Jun 2011
1503
de Silvia HERGHELEGIU

 Atunci când vine vorba despre alegerea celei mai bune metode contraceptive, nu ar trebui să te laşi influenţată de părerile cunoştinţelor sau de mituri. Ai nevoie de un  set medical competent de analize şi bineînţeles, de informaţii corecte care să  te ajute să  îţi formezi câteva idei. Iată ce trebuie să ştii despre opţiunile pe care le ai în privinţa  metodelor contraceptive!

 

 

 |
13 Jun 2011
1750
de Silvia HERGHELEGIU

Aceasta consideră că principala greşeală a noastră este comoditatea şi lipsa voinţei cunoaşterii

      A intrat pe această cale pentru că a fost momentul unei schimbări în viaţa ei şi de atunci ajută pe oricine îi cere, oriunde, cum poate: cu informaţii, cu explicaţii, cu recomandări, cu cărţi, cu vorbe. Nu are pretenţia să fie crezută de oricine, pentru că sunt şi voci care o cred vrăjitor, care atunci când aud de Dumnezeu sau de credinţă dau din mâini  şi se întorc din drum, de aceea se consideră un simplu “canal”, un intermediar între o persoană şi semnele din viaţa sa.

 |
13 Jun 2011
4326
de Silvia HERGHELEGIU

* Antrenoarea de fitness pledează oriunde poate pentru exerciţiile fizice

* A organizat prima convenţie de aerobic în municipiu şi încă se miră de comoditatea buzoienilor pentru mişcare

      Are puţin peste 1,60 şi sub 55 de kilograme, dar are atâta energie şi a făcut exerciţii fizice, aerobic şi kangoo jumps cât pentru 10 sportivi atletici. Iubeşte ceea ce face şi nu s-ar vedea nicodată renunţând la cursurile sale de la sală. Deşi îşi petrece mai mult de 4-5 ore cu domnişoare, doamne şi domni care ţin la silueta şi la corpul lor, zilnic, Cristina Androne nu spune niciodată că a obosit şi nu refuză niciun eveniment în care poate să arate ce însemnă exerciţiul fizic, mişcarea şi corpul sănătos.

 |
08 Jun 2011
4269
de Silvia HERGHELEGIU

     Pentru o viaţă sexuală de durată şi fără griji trebuie să îţi protejezi sănătatea. În acest sens, analizele medicale sunt esenţiale. Află de mai jos care sunt cele şapte analize medicale (de sânge şi nu numai) pe care tu şi partenerul trebuie să le faceţi. Primele trei analize sunt specifice femeilor, iar următoarele patru sunt recomandate pentru ambii parteneri.

 |
08 Jun 2011
1730
de Silvia HERGHELEGIU

*Eleva Liceului de Artă a trăit şi dezamăgiri şi bucurii la fel de mari cu teatrul, dar nu s-a plictisit niciodată de el

Un mare talent al oamenilor care au legătură cu scena şi cu publicul este simţul umorului. Regula ne face excepţie nici când este vorba despre Andreea Lăcătuş, o adolescentă care are până acum câteva reprezentaţii la scenă deschisă, un mare premiu câştigat cu echipa profesorului Constantin Adrian cu piesa „Eu când vreau să fluier, fluier” şi un vis la fel de mare: să intre la regie-teatru.

 |
07 Jun 2011
2007
de Silvia HERGHELEGIU

În fiecare vară, avem aceeaşi dilemă: cum să fac machiajul să reziste până seară? Fiecare femeie are problema machiajului scurs la finalul unei zile toride şi pline. Iată însă şapte idei care te vor ajuta să obţii exact look-ul natural şi proaspăt recomandat pentru sezonul estival!

 |
07 Jun 2011
1748
de autor nespecificat

Citiţi detalii în ziarul de mâine.

 

 

 

 

 

 

 

 |
06 Jun 2011
4426
de Silvia HERGHELEGIU

      În condiţiile în care din ce în ce mai mulţi oameni se luptă cu kilogramele în plus, poate părea uşor ciudat să dăm sfaturi şi diete pentru acumularea de kilograme, vorbim despre o dietă de îngrăşare.Trebuie ştiut de la început că nu există reţete magice pe care să le urmezi şi a douA zi să te trezeşti cu cinci kilograme în plus... va trebui să fii perseverentă şi rezultatele vor apărea la un moment dat. Îţi voi spune de la început că soluţia ideală la această problemă ar fi un medic nutriţionist. Numai el îţi poate oferi o dietă personalizată şi, în urma unor analize, îţi poate stabili greutatea normală ori ce procent de grăsime sau masă musculară ar trebui să aibă corpul tău pentru a se încadra în aceşti parametri.

 |
06 Jun 2011
1453
de Silvia HERGHELEGIU

A debutat pe scenă pe când avea 13 ani, la festivalul Mihaelei Runceanu, unde a câştigat Premiul Tinereţii, după care, în următorul an a reuşit să impresioneze cu vocea ei atât Marele Public, cât şi Juriul, care i-a acordat trofeul. Dana Dobre cântă de aproape 18 ani şi de fiecare dată a ştiut să speculeze momentul fiecărui stil de muzică, adaptându-şi vocea şi ţinuta de scenă atât muzicii disco, cât şi manelelor, melodiilor dance sau de muzică uşoară ori stilului etno-popular. „Nu mi-e ruşine cu nicio perioadă din cariera mea, m-am adaptat cerinţelor fiecărei perioade, am cântat şi manele, şi disco şi chiar şi dance, atât cu formaţia M-Body, alături de prietenul meu bun Manuel Iordache, cât şi cu Irina, prietena mea de la Conservator, cu care am format trupa ICE”, declară Dana.

 |
06 Jun 2011
2764
de Silvia HERGHELEGIU

Dacă spui vară, spui culoare şi dacă spui accesoriu de vară nu trebuie să te gândeşti la o geantă colorată sau la un costum de baie, ci la ceva foarte mic, care merge purtat la orice şi care să aducă o notă de feminitate ţinutei tale: se poartă din nou broşele! În cazul în care nu aveţi printre accesoriile dumneavostră aşa ceva, aflaţi de la noi cât de utilă şi de adaptabilă poate fi cea mai veche şi cea mai de efect bijuterie din toate timpurile.

 |
05 Jun 2011
2280
de Silvia HERGHELEGIU

În timpul verii părul nostru tinde să devină destul de rebel, mai ales din cauza umidităţii din aer. Soluţia stiliştilor? De ce să ne împotrivim stării lui naturale ... mai bine să construim coafuri pline de volum!

            SCURT şI SEXY. Volumul este binevenit în cazul părului scurt, fiind extrem de uşor de modelat. Foloseşte un gel de păr sau o spumă de păr pentru volum, tapează părul în zona unde doreşti volum şi gata! Poţi să optezi pentru o coafură cu tot părul dat pe spate, sau să tapezi numai zona din creştet, oferind un contrast plăcut cu bretonul.

 |
04 Jun 2011
2933
de Silvia HERGHELEGIU

Un nou grup ţintă s-a fixat printre agenţiile de fotomodele, acela al copiilor sub 16 ani

Andreea coordonează activitatea de la Buzău şi a rămas surprinsă plăcut de “potenţialul” găsit

O nouă agenţie de modele şi-a fixat cuibul la noi în Buzău. Deşi sediul principal îl are în alt oraş, noua coordonatoare a proiectului, Andreea Petrescu, a auzit că piaţa buzoiană este foarte ofertantă  şi, aşa, de o lună de zile şi-a închiriat un sediu exact în buricul oraşului şi a dat startul la castinguri. “Agenţia noastră se orientează mai mult către copii, adolescenţi şi nu în ultimul rând bebeluşi.

 |
04 Jun 2011
3811
de Silvia HERGHELEGIU

* Proaspăt căsătorit, a cooptat-o şi pe soţia sa în şcoala de dans şi acum predau în familie

Iubeşte dansul de pe la trei ani şi nu se vede nicio zi fără câteva mişcări şi o coregrafie creată. Mihai Răzvan Rotaru are doar 24 de ani, dar ştie exact ce presupune acest drum pe care şi l-a ales şi care sunt cerinţele pentru a conduce o afacere a cărei baze le-a pus pe când nici nu avea 19 ani. “Multă lume a fost de convins atunci când m-am apucat de şcoala asta, unii nu doreau să-mi închirieze săli, pentru că mă considerau doar un puşti, am avut un început mai anevoios, dar acum toate lucrurile merg bine, chiar foarte bine, dacă număr toate participările de până acum la spectacole, premiile şi trupele formate, care dansează dansuri populare, greceşti, ungureşti, ţigăneşti, ruseşti, latino, orientale, street dance, tango, şi chiar step irlandez”, povesteşte Mihai

 |
01 Jun 2011
2611

Stiri Agerpres

Siria: 14 civili uciși într-un bombardament al SI în estul țării (OSDO)
Marti, Mai 30, 2017 01:51 AM

În total, 14 persoane au fost ucise luni seară într-un bombardament al grupării Stat Islamic (SI) asupra unei zone aflate sub controlul regimului la Deir ez-Zor, în estul Siriei, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

Vasilescu:Eu sper ca Parlamentul să se miște suficient de repede și să treacă din nou legea salarizării,dacă președintele nu o va promulga
Marti, Mai 30, 2017 01:48 AM

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, speră ca Parlamentul României să se miște "suficient de repede" și să treacă din nou legea salarizării unitare, în cazul în care președintele României nu o va promulga și o va retrimite în Parlament, însă menține termenul de adoptare la 1 iulie.

Acord franco-român pentru diplome la finalul masterului pentru inginerii din două rețele universitare
Marti, Mai 30, 2017 01:45 AM

Studenții români de la facultățile care fac parte din Alianța Română a Universităților Tehnice (ARUT) pot beneficia la finalul programului de master și de o diplomă franceză, după ce luni a fost semnat un acord cadru de cooperare interuniversitar.

Ministrul Muncii: Nu primarii sunt cei care stabilesc salariile, ci Consiliile Locale cu reprezentanții sindicatelor
Marti, Mai 30, 2017 01:11 AM

Salariile vor fi stabilite de Consiliile Locale și de cele Județene cu reprezentații sindicatelor și nu de primari sau de președinții de consilii, a precizat, luni, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după dezbaterile pe proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Venezuela: Opoziția dorește să mărească presiunea străzii
Marti, Mai 30, 2017 00:52 AM

Opozanții președintelui venezuelan, Nicolas Maduro, au defilat cu miile luni cu ambiția de a accentua presiunea asupra șefului statului și a proiectului său de revizuire a Constituției, transmite AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 May, 18:07 Profesori în stradă
Flory a comentat pentru articolul Profesorii buzoieni ies luni în stradă:
Cred că ar fi mai bine să mai muncească la clasă, că au niște salarii uriașe pt munca pe care o prestează. Unora dacă le ei manualul din față întră în panică și nu mai știu să predea!
29 May, 16:03 În memoriam Alexandru Oproescu
Ludmila Ungureanu a comentat pentru articolul In memoriam Alexandru Oproescu:
Suntem profund îndurerați la vestea de trecere la cele veșnice a celui care a fost Alexandru Oproescu , Om al cărții, un mare intelectual, scriitor, specialist de înaltă ținută profesională în biblioteconomie, fost director al Bibliotecii Județene ,,V.Voiculescu”, inițiatorul și fondatorul Biliotecii ,,Basarabia” din orașul Soroca. Merită cu prisosință gratitudinea noastră pentru realizarea proiectului - Biblioteca ,,Basarabia” , a fost și a rămas până la urmă cu sufletul alături de noi , cu idei îndrumătoare și cu un mare interes față de evaluarea bibliotecii, fiind ca o făclie în drumul pe care l-am parcurs împreună. A plecat la cer, lăsându-ne fără unul dintre cei mai iubiți și competenți îndrumători pe care i-am avut, apreciem și prețuim contribuția valoroasă a Domnului Alexandru Oproescu în susținerea activității Bibliotecii ,,Basarabia”, filială a Biliotecii Județene ,,V.Voiculescu” din Buzău și îi vom păstra mereu vie amintirea. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul bibliotecii ,,Basarabia”: Ludmila Ungureanu, Eleonora Sochirca, Silvia Dabija.
29 May, 15:36 Am mai spus-o dar se potrivește și aici!
Pixelu și analogia a comentat pentru articolul Insolvență sub semnul întrebării la producătorul de sticlă Gerom, după o privatizare lăsată cu condamnarea unui acționar al societății:
Este ca şi cum s-ar fi furat de la o fermă de stat o turmă de oi, să zicem! Se fac anchete peste anchete şi se condamnă vinovaţii: doi ciobani români care au furat, puşi de cineva, oile pe timp de noapte, cum altfel, de-a rămas ţarcul gol! Dar culmea, că oile, în loc să fie găsite la ei, sunt bine merçi la nişte păstori străini, care au pus deja alţi ciobani, tot români, care să le mulgă mai departe, de data asta doar în folosul lor! Curat murdar, cum ar spune nenea ăla, dar doar curat, spune justiţia română, care n-are treabă cu noii proprietari, nici cu recuperarea oilor, ci cu hoţii noştri, cărora nici nu mai are ce le confisca, deoarece bruma de bani pe care-i luaseră au băut-o într-o seară, dar şi-o iau cu suspendare! Ai lor, în schimb, sunt bine merçi! Dacă mai dispare o oaie, tot statul român le-o plăteşte, căci ei sunt asiguraţi! Justiţie românească, sau prostie omenească?!
Google PageRank Checker