27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 05:00 AM
toamna buzoiana

de

Împletiturile se numără din nou printre tendinţele acestui sezon. Adaptate stilului romantic, sportiv, casual sau elegant, împletiturile întotdeauna sunt coafuri foarte sofisticate. În ciuda acestui fapt, ele sunt foarte uşor de realizat, mai ales în cazul femeilor care au părul lung.

 |
23 Aug 2011
2880
de Silvia HERGHELEGIU

Continuăm combinaţiile pentru sezonul de tranziţie, care impune o revigorare a garderobei de vară, iar după cămaşa boyfriend şi jacheta tuxedo, vă recomandăm pantalonii de inspiraţie masculină, blazerul supradimensionat şi tendinţa care se păstrează din vară, aceea de colour-blocking.

 

 |
23 Aug 2011
1632
de Silvia HERGHELEGIU

*Antrenoarea de fitness pregăteşte vineri o seară de Zumba Party

*Sâmbătă va participa la un eveniment intitulat One Day Summer AEROBIC Convention, la Mamaia

 

 

 |
23 Aug 2011
2072
de Silvia HERGHELEGIU

*Râmniceancă de origine, bruneta a avut până acum câteva prezentări de podiumul unor evenimente din Bucureşti

*A cochetat şi cu televiziunea, dar moşteneşte pasiunea tatălui pentru geografie şi vrea să aprofundeze materia şi la facultate

 

 |
22 Aug 2011
2641
de Silvia HERGHELEGIU

Sezonul de tranziţie impune o revigorare a garderobei de vară, un exerciţiu de creativitate, o probă mix and match care te va învăţa să transformi fiecare achiziţie într-o investiţie. Joacă-te cu tendinţele, fii în fiecare zi altfel şi, mai ales, adoptă mereu o ţinută de...divă.

 

 

 |
22 Aug 2011
1519
de

Folosită de aproximativ 70 de ani în medicină, electrostimularea a devenit o metodă foarte utilizată de saloanele de înfrumuseţare.

 |
22 Aug 2011
2717
de

Căderea părului este o problemă pentru foarte multe femei, atât de vârstă înaintată, cât şi mai tinere.

 |
21 Aug 2011
1615
de

Stilul unei femei reprezintă unul dintre modurile prin care aceasta se distinge, ieşind din anonimat.

 

 

 

 

 

 |
21 Aug 2011
1973
de Silvia HERGHELEGIU

*Cântăreaţa filmează o dată pe săptămână, pentru o emisiune care promovează cântecul, dansul şi voia bună

*Este ajutată de bună şi vechea ei prietenă, Mariana Birică

 

 

 

 |
21 Aug 2011
2789
de Silvia HERGHELEGIU

   Premiile Council of Fashion Designers of America celebrează stilul, eleganţa şi, de ce nu, nonconformismul modei americane.

 |
21 Aug 2011
1902
de

În fiecare sezon şi în fiecare an, tendinţele se schimbă, atât în materie de îmbrăcăminte, cât şi în materie de produse cosmetice sau de înfrumuseţare.

     Manichiura, un atu al femeilor în îngrijire şi frumuseţe, va fi întotdeauna considerată o imagine a personalităţii fiecăreia. De aceea tendinţele pentru această toamnă sunt numeroase, cât mai diverse şi care satisfac până şi cel mai critic gust. Salonul Elite Center propune buzoiencelor pentru acest sezon modele de unghii simple, însă în acelaşi timp foarte elegante.

 |
20 Aug 2011
1322
de

Toamna se apropie şi, aşa cum se schimbă natura, se modifică şi tendinţele în materie de look. O nouă culoare, o nouă tunsoare sau o nouă coafură vor crea un aspect de invidiat. Salonul Elite Center propune pentru anotimpul rece al acestui an tunsori scurte şi stratificate, puse în valoare prin coafuri deosebite. Pentru femeile care nu vor să renunţe la lungimea părului, recomandările sunt acelea de a încerca să îl pună în valoare prin intermediul culorii şi al coafurii.

 |
20 Aug 2011
1682
de Silvia HERGHELEGIU

*Provine dintr-o familie de 14 copii, fiecare cu înclinaţie către muzică, desen, pictură

*Are o colecţie de zeci de diplome, dar vrea să reuşească cel mai mult în domeniul muzical

Unii oameni se nasc cu norocul în sân, alţii şi-l caută toată viaţa. În cazul Nicoletei Zaharia nu se poate vorbi decât despre ghinion, acela de a se naşte într-o familie cu mulţi copii, cu părinţi care n-au avut timp să se ocupe de educaţia şi creşterea lor şi mai ales de îndrumarea lor către un trai decent.

 |
20 Aug 2011
2477
de Silvia HERGHELEGIU

Vara este pe terminate şi în curând vei fi nevoită să te gândeşti la alegerea ţinutelor potrivite pentru zilele în care temperaturile încep să scadă. Şi,  cum femeile nu sunt mulţumite niciodată în totalitate de garderoba pe care o au, este o perioadă perfectă pentru a face cumpărături, fără să rămâi cu portofelul gol. Iată deci care sunt modelele de pantaloni pe care trebuie să le cauţi acum în magazine.

 

 

 |
20 Aug 2011
1614
de Silvia HERGHELEGIU

Toţi experţii în frumuseţe insistă pe faptul că minim opt ore de somn, din fiecare noapte, reprezintă secretul unui ten perfect. Cu siguranţă nu mai trebuie să insiste, pentru că femeia modernă cunoaşte deja acest secret şi îl pune cât mai des în aplicare. Însă, vor exista întotdeauna nopţi de activitate intensă, când orele obligatorii de somn nu vor putea fi acoperite. 

           

 |
17 Aug 2011
1453
de

Pentru fiecare femeie cea mai importanta zi din viaţă este ziua nunţii. De aceea, femeile îşi doresc să strălucească, să atragă atenţia tuturor, iar pentru asta principalele atuuri sunt rochia şi coafura. În ultimii ani, tendinţa pentru coafurile de mireasă este de a fi cât mai modernă şi mai naturală, cu toate că există şi acea latură conservatoare sau obişnuinţa pentru coafurile clasice.

Salonul Elite Center realizează coafuri dintre cele mai moderne, spectaculoase, garantând permanenţa şi aspectul elegant al acestora pe parcursul întregului eveniment.

 |
17 Aug 2011
2025

Stiri Agerpres

Ambasadorii europeni în SUA susțin acordul nuclear cu Iranul
Marti, Septembrie 26, 2017 03:59 AM

Ambasadorii la Washington ai Regatului Unit, Franței, Germaniei și Uniunii Europene au susținut ferm luni acordul nuclear încheiat de comunitatea internațională cu Iranul în 2015, relatează Reuters.

Ziua europeană a limbilor
Marti, Septembrie 26, 2017 03:49 AM

Ziua europeană a limbilor se sărbătorește la 26 septembrie, potrivit http://edl.ecml.at/. Manifestările prevăzute cu această ocazie sunt numeroase, incluzând jocuri și quiz-uri, serate literare, conferințe, mese rotunde, programe de radio și de televiziune pe tema politicii lingvistice, precum și numeroase concerte organizate în spații publice.

CITATUL ZILEI
Marti, Septembrie 26, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:15 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 26 septembrie
Marti, Septembrie 26, 2017 03:00 AM

Este a 269-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Sep, 13:01 Sedeti linistiti cetateni din Vernesti,ca omul nu a terminat de furat tot ce era de furat !
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Individul asta sigur nu a terminat de furat ce mai era de furat prin Vernesti si nici nu a terminat de "sters urmele"faradelegilor comise in timpul mandatului de "primar".Tipic PSD!De cand o comunitate trebuie sa depinda de un asemenea primar-infractor,domnilor din conducerea PSD? Chiar nu va este rusine?Vreti iar sa fraudati-furati alegerile?Asta ati invatat voi de la infractorii politici Iliescu,Nastase,Ponta,Dragnea,Basescu,etc?HUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
25 Sep, 12:28 Bani furati si bautura
Locuitor din Vernesti a comentat pentru articolul Fostul primar Daniel Năstase a izbutit să amâne alegerile anticipate de la Verneşti:
Tot ce stie a face acest intretinut al celor de sus nu este nimic altceva dacat sa INJURE , sa umble BEAT si .......... cat mai multe FEMEI USOARE. Treziti-va OAMENI din Vernesti!
25 Sep, 10:19 Chestia cu campioană la fotbal, mi-a rupt gura!
Pixelu cu speranțe reduse a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
Nici nu mă interesează cine a luat comisionul, știu cu certitudine cine l-a dat. Au dat șpagă neprihăniții vest-europeni, icoanele la care ne prosternăm. Până și în colonia România sunt asimilate ca fapte de corupție, atât luarea de mită cât și DAREA DE MITĂ. Se pedepsesc fix la fel, numai că propaganda vede numai cine a luat mită, de parcă a luat-o de la sfântul duh. Logica elementară spune că n-ar avea cine să ia mită dacă n-ar exista cine s-o dea. Cred că pedeapsa pentru corupător ar trebui să fie mai mare decât cea pentru corupt.
Perfect de acord. Stop hoțiilor! Tuturor hoțiilor. Dacă până în 2007, în România, hoți erau doar românii odată cu aderarea la UE avem și hoți străini. Mulți, puțini, nici nu contează. Ce contează este că, în prezent, străinii fură de ordinul miliardelor iar românii de ordinul milioanelor.
Cu toată adversitatea pe care o am față de nemți, tot de la ei am speranțe. Mai concret de la cei care au votat Alternative für Deutschland (AfD). Și nu sunt de neglijat, sunt vreo 12,6% din electoratul german. Vom trăi și vom vedea dacă înfloresc sau se ofilesc. Cred că de ei depinde mărirea sau decăderea proiectului UE.
Google PageRank Checker