DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

Anchetă extinsă în cazul cadavrului unei femei găsit miercuri la marginea satului Tăbărăști. Necropsia a arătat că moartea a fost violentă, survenită unei lovituri în urma capului. Ca urmare, cercetările vor fi continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Achetatorii au stabilit că victima este femeia dată dispărută de familie pe 20 iunie. În acest moment există un cerc de suspecți ce vor fi audiați rând pe rând. Nu este exclus ca printre ei să fie și concubinul femeii.

Amintim că miercuri dimineață, un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost descoperit de polițiști la ieșirea din satul Tăbărăști. De la început s-a bănuit că trupul ar fi al unei femei de 45 de ani, dispărută de acasă de o lună de zile. De asemenea, anchetatorii au luat în calcul o posibilă crimă, cadavrul fiind acoperit cu corzi de viță de vie. De asememea, era știut că femeia, cunoscută cu afecțiuni psihice, ținea asupra sa permanent o legătură cu bani pe care îi câștiga muncind cu ziua.

În acest moment se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de omor, urmând ca ulterior, în funcție de probe, să se schimbe încadrarea faptei.

DISTRIBUIȚI
loading...